среда, 11. септембар 2024.

Dnevna doza Lune -11.09.2024.


     Jesenji Sveti Jovan. Kiša,pad temperature, jesenja atmosfera. Ušuškati se negde u svoj dom i malkice maštati. Sunce danas na dosta osetljivom 18 stepenu znaku Device može doneti sukob svesnog i nesvesnog, velike analize, ali kolektivne i individualne nepravde. 

50 minuta posle ponoći Mesec i Venera u sekstilu mogu pojačati ljubavne želje, maštanja, putovanja i doneti ipak zadovoljstvo.

Ipak uoči Prve četvrtine Meseca kvadrat sa R Saturnom može uticati na brige, nesanice, unutrašnje nemire, nerazumevanja, pojačane ili čudne snove, pesimizam. 


Prva četvrtina meseca u znaku Strelca na 19 stepenu od 8:07am- naćiće se u opoziciji sa Jupiterom kao vladarom, pa može pokrenuti melanholičnost, depresivnost, veće želje da se oslobodite nekog pritiska.Pripazite na nedostatak kontrole, apetit, osećanje da ne primate pažnje koliko želite! Takodje ova faza nosi velike oscilacije od potpune lenjosti, depresivnosti zbog kvadrata sa R Saturnom, do euforije i preterane velikodušnosti, gubljenja vere ili ne slušanja saveta. Treba malo smiriti emocije i glavu i pokušato balansirati!

Tranzitna Venera u znaku Vage u inkonjukciji sa retrogradnim Saturnom može doneti osećanje usamljenosti, ljubavne probleme, neravnotežu izmedju davanja i primanja ljubavi.Potrebno je poraditi na sebi, svom samopouzdanju posebno u ljubavi! Može biti nervoze u partnerskim odnosima što je jedno odgovorno, drugo potpuno nemarno. Za slobodne, opreznost možete naići na osobu bez emocija koja vam može samo pogoršati stanje.!

Mesec će danas biti u opoziciji sa Jupiterom pa može dolaziti do velikih oscilacija izmedju vere, optimizma,želja, mogućnosti do potpune potištenosti. Možese osećati veoma razočarani ili iskustiti neku situaciju koja vas može naterati na jednu bitnu lekciju. Danas treba pokušati naći balans i samokontrolu i u ničemu ne preterivati! 

Srećno - Astro Luna 


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski