уторак, 10. септембар 2024.

Dnevna doza Lune -10.09.2024.


 Zahladjenje za mnoge- dugo očekivano je stiglo. Kod komšija poplave i štete. Mnogi mogu da odahnu, a mi letnja deca da se borimo sa prvim reumatskim problemima i razmišljamo o vitaminu D. Nedelja koja je pred nama nosi ne samo zahladjenje već i negde analizu i čišćenja izmedju onog pre i onog što dolazi. Nikako da se snadjemo u sadašnjem vremenu. Prva četvrtina Meseca, Merkur koji posle retrogradnosti ponovo u Devici zauzima stav da sad treba organizovati ono što nije išlo, pokrenuti jesenja čišćenja, spremanja zimnica, čišćenje ormara, ali i učenje. Oni idealisti kao ja, još uvek razmišljaju o moru i letu...

Nedeljni detaljniji pregled aspekata možete pročitati na mom sajtu: link: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-9-16-09-2024/

Mesec od juče u znaku Strelca. Danas nemamo nijedan važan aspekt na nebu, pa negde istini na volju možemo da pokrenemo neki vid slobodne volje da pokrenemo sami akciju. Utorak, pa i dan Marsa. Ovaj Mesec pokreće veru i molitve. Iako bi negde trebao da pokrene i optimizam, negde ćemo još uvek biti " stegnuto nepoverljivi" prema onome što dolazi. Medjutim, danas možete pokrenuti učenje, hobije, kreativne stvari, humane stvari, korisne razgovore, lekarske preglede, popravke, putovanja, neki reset pred bitne projekte. 

Iako zbog retrogradnosti, ali pre svega vraćanja Plutona u zna Jarac možemo prepoznati stare modele i negde zaledjene strahove, možemo imati nadu u vidu korak po korak, sitnica po sitnica da negde krenemo u promene koje negde Uran iako retrogradan baca kao strelice.


Sunce i Jupiter su već u kvadratu pa osim idealizma mogu da nam pokrenu i veliko srce, velike želje, ali i sklonost preterivanju, maštanju i možda trenutno nekim nemogućnostima da to ostvarimo. Iz nekog idealizma, može se pojaviti i boemska energija pomešana sa poročnošću ili rešavanjem neostvarenog preko hrane/ pića. Opozicija Sunca i R Saturna se oseća dosta pojačano od vikenda i može doneti povećanje problema sa kostima ili osećanje manje lenjosti.

Na polju zdravlja uticaj Mesec u Strelcu može uticati na karlicu, bedra, bokove i zglobove, pa je preporuka da ove nedelje treba smanjiti teže sportske aktivnosti ili fizičke aktivnosti generalno.Komunikacija, rad od kuće, ali potreba za druženjem i kreativnim haosom biće u prvom planu. Dosta telefoniranja, ali obavljanja sitnih kupovina i obaveza. Dok je Mesec u Strelcu može biti i pozitivnih vesti o prinovi, zaštite ili dobrih okolnosti preko suda.

Danas muzika, komšije, film, hobiji, neke jednostavne stvari mogu pozitivno uticati na standarnu gužvu i stres koji imamo. Možete imati priliku da vidite nešto novo, istražite ili da vam klikne neka super ideja, dok u emotivnom smislu Venera koja se sprema za inkonjukciju sa R Saturnom može pokrenuti povremen osećaj nesigurnosti, usamljenosti ili manje pažnje.


Srecno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski