субота, 7. септембар 2024.

Dnevna doza Lune 7/8.09.2024.


 Prvi septembarski vikend donosi neku težinu u vazduhu ali i na nebu. Neka mešavina nostalgije, melanholije i rutine. Čekajući kišu, ali sunce se ne da.  Potreba za promenama, ali kao da nešto stoji i hoće da nas prizemi da sačekamo. Dodatne opcije treba negde držati u sebi, jer sve može da ide kao neki bumerang. Osilicirajuće raspoloženje, ovog vikenda posebno neće prijati senzibilnim osobama. 

Mesec u znaku Vage sve do 7:20am. Kontakt Meseca i Merkura može doneti 1 sat posle ponoći i neka fina kratkotrajna putovanja, izlaske, vesti. Ipak, mladje osobe bi trebalo da obrate paznju, jer kvadrat Meseca i R Plutona, a posebno snažan kvadrat Merkura i R Urana mogu pokrenuti eksplozije, saobraćajne nesreće, ishitrene odluke, tenzije, stres, neočekivane probleme, probleme sa strujom i internetom, neočekivane ponude ili vesti, ali i nagle prekide odnosa. Kontakt Merkura i Urana smo imali i  22.07, ali i 18.08 kada je Merkur bio retro, a sada je Uran. Sigurno je da on može da utiče da želite neka brza rešenja, ali da neka generalna energija ovog vikenda jeste spora. Ovaj kvadrat može pokrenuti i eksplozivnost, lošu kontrolu, pojačaniji stres.Trebalo bi pripaziti na reči i odluke, posebno obećanja!

Uticaj Meseca u Škorpiji imaćemo do ponedeljka negde do večernjih časova. Koliko god ovog vikenda neka kolektivna energija jeste čudna i pomalo depresivna, ovaj Mesec može da pokrene intezivne emocije, veću prodornost i ambicioznost, ali posebno strast u partnerskim odnosima. Ono što može štetiti sa druge strane odnosima može biti ljubomora zbog prošlosti.Zato treba pokušati distancirati se od eksplozivnih ali posesivnih scena, već se treba okrenuti fizičkoj privlačnosti u vezama. Oni koji su sami, posebno vodeni znaci mogu imati mogućnost upoznavanja i neke jake hemije na prvi kontakt.
Ovaj vikend može doneti i otkrivanje nekih tajni koje mogu da vas odvedu u mali " ponor" ali će vam istina ipak doneti i neki vid olakšanja.

Za one koji planiraju nove poslove, preporuka je ovog vikenda odmor, pa od sledeće nedelje u akciju, posebno od četvrtka. 

Subota nosi i snažan trigon Meseca iz znaka Škorpije sa Marsom iz kardinalnog znaka Raka koji može da vam ipak donese jake utiske, emocije, neki bitan momenat, povezanost sa važnim voljenim osobama ili kontakte sa osobama koje su uticale na neko vaše ranije sazrevanje. Oni koji planiraju odmor mogu računati na veće guzve, ali ipak odličnu regeneraciju, a oni koji planiraju kraći odmor mogu se opustiti i potpuno regenerisati. Iako vikend može imati i potrebu za slobodom, buntovnost, ipak može doneti da u stvarima koje su potrebne i kažete Ne. 

Subota nosi intezivne emocije, jače emotivne aspekte, ali lošu komunikaciju, nesporazume i naglost, pa će biti potrebno da se broji do 100...



Nedelja, 8.09. u popodnevnim časovima nosiće ipak stabilnije aspekte Meseca i R Saturna, ali i sekstil sa Suncem koji može doneti ipak razumnija rešenja, pa možete imati priliku da odradite one male sitne stvari koje stoje mesecima ili danima i da vam to prija. Ceo vikend može doneti i neke genijalne ideje, samo je potrebna bolja koncentracija. Možete dobiti dobre savete od starijih ili imati neki manji vid lekcija koje mogu značiti. Roditeljima ovog vikenda neće biti baš lako i moraće da se psihološki spreme kako da pomognu ili razumeju svoju decu, posebno tinejdzere. Emotivno nedelja može doneti mir i blagostanje parovima koji traže vreme za sebe. 

Opozicija Sunca i R Saturna može pokrenuti gubitak volje, probleme sa autoritetima ili brige oko starijih osoba, reumatske i psihološke probleme, distancu i potrebu za mirom. Teško se mogu podnositi kritike, a može biti osećanja srama, stida, kompleksa ili ograničenja. Pokrenite više odlučnosti i vere u ono što osećate da vam je potrebno!

Srećno - Astro Luna





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski