уторак, 15. август 2023.

Dnevna doza Lune -Avgust 15


 Mamin rodjendan. Merin imendan. Blagi dani kada mnogi počinju sa letnjim postom. Vreme kada treba kontrolisati impulsivne i brze odluke i reakcije i prepustiti ipak neke stvarčice u glavi vremenu. Mesec u Lavu kroz ceo dan. Spreman za Mlad Mesec od sutra. Teško prihvatanje poraza. Nerviranje što se sve mora uraditi iz više koraka. Stres oko sitnijih stvari može nam delovati u glavi kao nešto krupnije. Ovih dana neke vežbe za smirenje uma i tela mogu pomoći.

Utorak, 15.08 nosice polusekstil izmedju Sunca i Marsa koji može da nam pokrene bolju praktičnu i radnu energiju, sport i može biti pozitivan do kraja nedelje za takmičenja i fizičke aktivnosti.Kao da ćemo se malo ubrzati i okrenuti smeru koji nas može odvesti u bolje zadovoljstvo - realizaciju svega što nam je negde stajalo.

Imamo i polusekstil Merkura i Venere koji može povećavati šarm, zadovoljstvo, sitne poklone, zanimljive susrete i vesti.Mentalne sposobnosti mogu biti dobre, a možemo imati prilike da kažemo kako se osećamo i da menjamo loše navike. Ono što ovog dana trebamo izbegavati je samopopustljivost, trošenje energije na nepotrebne stvari, ali preterivanje u hrani, navikama ili preveliku samokritičnost!

Zbog kvadrata Mesec/ Jupiter danas je najvažnije izbegavati preterivanja u svemu, i treba pokušati malo smiriti srce, reakcije, apetit, želje. Pokušajte da ostavite da stvari ipak idu malo spontanije, vedrije. 

Srećno - Astro Luna


nedeljni pregled od 14-20.08 možete pročitati na mom zvaničnom sajtu: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/nedeljni-astro-pregled-od-14-20-08-2023/



5.08.1769 rodjen je Napoleon Prvi Bonaparta prvi konzul Francuske Republike, car Francuske i kralj Italije, general u Francuskoj revoluciji, rodjen u znaku Lava sa podznakom na nultom stepenu Škorpije I Mesecom u znaku Jarca.
15.08.1990. rodjena je Oskarovka, američka glumica Jennifer Lawrence, junakinja” Dzoja, Američke prevare, Iks man Apokalipse” u znaku Lava sa veselim Mesecom u Blizancima.Iako veoma mlada, već je dobila važne nagrade a spade u 100 najuticajnijih ljudi. Jennifer je astrološki gledano jedan veliki profesionalac koji zbog trigona Merkura iz znaka device I Saturna I Neptuna ima jednu marljivu mentalnu stranu, sjajnu memoriju I jako dobru pripremu pred svaki važan filmski projekat.Venera u lavu joj donosi da će naravno Lavoski ostaviti pažnju gde god da se pojavi.
15.08.1972. rodjen je američki glumac i producent- Ben Affleck, rodjen u znaku Lava sa podznakom u emotivnom I porodičnom znaku Raka, kao I Mesecu u škorpiji koji posebno podstiče strast, ljubav prema kocki, ženama, uživanju, ali emotivnim izazovima.Junak filma “ Argo( Oskar za najbolji film), Grad lopova,Dobri Vil Hantinh, Zaljubljeni Šekspir, Devojka iz Dzersija).
15.08.1963. rodjen je Oskarovac I dobitnik mnogih velikih nagrada medju kojima I Zlatni Lav( “ Čovek ptica, Vavilon, Pasji život, The Revenant sa Leonardom di Kaprijem) meksički filmski režiser, producent I pisac –Alejandro Gonzales Injaritu u znaku Lava sa Mesecom u Raku.
15.08.1950. rodjena je princeza Ana, član britanske kraljevske porodice, rodjena u kraljevskom znaku Lava sa podznakom u Vagi I umerenom Mesecom u Devici.
15.08.1771. rodjen je jedan od najpoznatijih škotskih pisaca –Walter Scott , rodjen u znaku Lava sa podznakom u Vagi I Mesecom u Vagi.
15.08.1982. rodjena je engleska pevačica, tekstopisac –Natalia Kills u znaku Lava sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Strelcu.
15.08.1947. osnovan je Pakistan ili zvanično Islamska država Pakistan, rodjena u znaku Lava sa podznakom u energičnom I ratnom znaku Ovna I Mesecom u Raku koja podstiče patriotizam I ljubav naroda prema svojoj zemlji.
15.08.1948 osnovana je Republika Koreja ili Južna Koreja, država smeštena na južnoj polovini Korejanskog poluosstrva na istoku Azije, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Strelcu.
15.08.1947. osnovana je Republika Indija, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Raku.Ovo je sedma država po veličini u svetu, druga po broju stanovnika I predstavlja najmnogoljudniju demokratiju u svetu.
15.08.1540. osnovan je Arekipa, glavni I najveći grad istoimene provincije na jugu Perua.Predtavljen je pravnom prestonicom.Rodjen u znaku Lava sa podznakom u Raku I Mesecom u Vodoliji.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski