среда, 16. август 2023.

Dnevna doza Lune - Avgust 16


 Mlad Mesec u Lavu - vreme novog početka i vreme kada treba slaviti ljubav i život. Kakve god stvari da se dešavaju, univerzum šalje poruku da treba zadržati svoj identitet i zadržati veru. Motivacija, rad, ljubav, novi život, umereni rezovi, predosećanja. Mlad Mesec povećava rizik od naglih, neprijatnih i neočekivanih ličnih problema, ali svetskih skandala.

Lav je vatreni znak koji vlada 5 astrološkom kućom i nosi jaku potrebu za pažnjom, ljubavlju i nežnošću, slavom i usponom. Itekako danas svaki vid kašnjenja, odlaganja, kritike, neuspeha možemo doživeti uz mnogo više drame i patetike, suza, pa smirenja i ponovnog starta. Ovaj Mlad Mesec nosi i provokativan aspekt dispozitora Sunca i Urana koji pojačava impulsivne, razmažene, brzoplete zaključke, buntovno ponašanje, isključive odluke i nepotrebne tenzije. Ukoliko to osetite, trudite se da dišete i ne pravite paniku unapred. Ono što treba da se desi - desiće se...

U porastu kolektivna i klimatska čišćenja. Iako Mlad Mesec donosi potrebu za senzacijom, slavom i estradom, ipak ovaj traži da vratite veru i ljubav, ali da sve veće odluke ipak ostavite za kasniji period. Svakako, da ovu Mladinu mogu posebno osetiti pripadnici znaka/ podznaka: Lav, Vodolija, Škorpija i Bik. Može dolaziti do sukoba ponosa, egoizma i srca, nepotrebnih prekida, ali i neke eksplozivnosti na ljubavnom nivou.

Kvadrat izmedju Sunca i Urana i mogu povećavati nagle veće zemljotrese, oluje i neočekivane negativne reakcije, kao i povećanje osetljivosti nervnog sistema, nesanica, kao i senzibilnost posebno kardiovaskularnih bolesnika. Može dolaziti do naglih uzbudjenja, ali i euforije, naglih susreta, iznenadjenja, ali napetosti.U povećanju hirovite, nagle odluke, tenzije koje su prolaznog nivoa i nemir i aneksioznost. Da bi ovaj aspekt lakše prošli, potrebno je da pokušate da budete malo više pozitivni, fleksibilniji, prilagodljiviji i da ne ulazite u neprijatne situacije. U porastu skandali, nagli politički sukobi, haos i demonstracije, ali osetljivost kroz velike svetske lidere. U povećanju eksplozije i neprijatna iznenadjenja, kao i stalni gard i žurba, pa je potrebno brojati do 100.

Ono što ovaj Mlad Mesec ipak može podići je trigon izmedju Marsa iz znaka Device i planete Uran koja ipak donosi dobre rezultate, želju za promenama, novo vreme za start, nove ideje, smelije projekte, rizike. Vidovi rizika, potrebe da se oslobodite nečeg, budete novi ili započnete potpuno novu fazu svog života možete očekivati kroz ovaj aspekt, samo je poruka univerzuma da morate mnogo verovati sebi, svom znanju ili iskustvu.Ovo može biti vreme pojačanih ljubavnih veza koje će nositi fatalnu privlačnost, ali i vreme naglih prekida i povećanja razvoda iz hirovitih razloga. Preporuka je svakako mir, i vera u svoje potencijale. U povećanju nagli kolektivni dogadjaji, veća napetost u avio saobraćaju, osetljivost kroz autoritete i donošenje brzih odluka. Ipak, za one koji očekuju dobar poslovni start ovo može biti pozitivno vreme.

Mlad Mesec je na snazi od 11:39am na 23 stepenu znaka Lava. Iako rani jutarnji časovi mogu biti plodni za začeća, ljubav i zaljubljivanje, trebalo bi obratiti pažnju na vreme od 11h kada će i Mesec i Uran napraviti veoma osetljive aspekte i mogu doneti nagle promene raspoloženja, eksplozivnost, impulsivne reakcije, prekide ili napetost. 

Ova lunarna faza pred ponovni Pun Mesec 30.08 jeste vreme kada treba pokrenuti svoje ambicije, ali kada treba svaku odluku dobro analizirati i ne žuriti. 


Srećno - Astro Luna



Madona je rodjena na današnji dan 1958 u znaku Lava sa podznakom u Devici i Mesecom u znaku Device. 

James Cameron tvorac legendarnog filma Titanik rodjen je na današnji dan 1954 u znaku Lava sa Mesecom u Ribama. 

Na današnji dan osnovan je Kipar 1960 u znaku Lava sa podznakom u Blizancima i Mesecom u znaku Blizanaca. 

Pop zvezda na našim prostorima, tekstopisac Andjelina Vujović rodjena je u znaku Lava sa podznakom u Vodoliji i Mesecom u znaku Device. 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski