субота, 19. август 2023.

Dnevna doza Lune /Avgust 19/20


 Preobraženje Gospodnje. Ovog vikenda energija usmerena ka emocijama. Neki nemiri i nerazumevanja, kao i brige zbog nekih vrsta odlaganja mogu biti pojačanju. Ipak, vikend može biti rezervisan i za lepe dogadjaje iako pripreme pred neki dogadjaj mogu izazivati neku vrstu jačeg presinga ili napetosti.

Subota rani jutarnji časovi posebno senzibilna u psihološkom smislu. Čudni snovi/ nesanice, unutrašnji nemiri, neke emocionalne analize i sumnje koje nagrizaju srce, prevelika opterećenja oko sitnica.Mesec u konjukciji sa Marsom ali i opoziciji sa retrogradnim Neptunom može doneti do 10:30 neko stanje" izgubljenosti", pospanosti ili nervoze bez ikakvog razloga.Posebna opreznost mladjim osobama sa porocima/ saobraćajem! Posebno vreme subote od 3-10am može nositi nesreće, nezgodne situacije, tuče i destrukciju.


„Naše živote ne oblikuje toliko naše iskustvo, koliko naša očekivanja.“
Džordž Bernard Šo

Mesec u znaku Device u trigonu sa retrogradnim Plutonom od 10:57 može ipak doneti potrebu za društvenim odnosima, fer i ispravnim stavovima, ali emocijama i porodicom. Vikend je odličan za ulepšavanje i da izadjete iz kuće i svoje vreme provedete sa najmilijama. U periodu do prelaska Meseca pozitivno vreme do 13h može biti vezano za neke sitnije dnevne obaveze ili kupovine


Prelazak Meseca u znak Vage od 13:55 nosice tokom vikenda odlično vreme za proslave, posebno venčanja i rodjendane, kao i srećno vreme za godišnjice i emotivna upoznavanja. Akcenat je na ljubavi, emocijama i društvenim odnosima. Dispozitor Venera koja je retrogradna dolazi na 17 stepen znaka Lava i u kvadratu sa Jupiterom i Uranom kod mnogih može povećavati nedostatak samopouzdanja, veće finansijske troškove, obećanja, previranja šta uraditi sa nekim emotivnim odlukama? Danas više nego obično može dolaziti do nesigurnosti i vaganja u odlukama.

 Ipak i subota i nedelja mogu nositi lepršavu energiju i srećne okolnosti. U toku vikenda imaćemo i aspekt Sunca koje će se naći u inkonjukciji sa R Neptunom koji iako ćemo imati pozitivnu energiju preko vikenda može doneti porast obmana i razočarenja, loš uticaj drugih, osetljivost na lekove i sklonost da drugi negativno utiču na naš život. Vrlo je bitno da ostanete svoji, ali negde i intuitivniji u procenama! Ne dozvolite da sumnjate u sebe i da drugi utiču na vaše kvalitete ili odustajete od onog što želite! Ovaj vikend može biti dobar za marketinške poslove, koncerte i sve umetničke manifestacije, posebno poslove posredovanja. Advokati mogu imati prilično puno posla, kao i lekari. Problemi sa autoritetima mogu nositi i naglu želju za poslovnim promenama. Strpljenje i neplaniranje na duge staze je potrebno. Porast nasilje, političkih previranja, ali nepovoljnih klimatskih uslova i dalje u porastu. U porastu alergije i problemi sa kožom. 

Posebno srećan aspekt Meseca i Venere u nedelju u večernjim časovima može doneti jake emotivne susrete, upoznavanja, poklone i pažnju.

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski