среда, 30. август 2023.

Dnevna doza Lune - Avgust 30


 " Najsnažnija veza koju ćeš imati je veza sa sobom.U toj vezi ti postavljaš standarde za sve ostalo" - Steve Maraboli

Dan pred drugi Super Moon ovog meseca. Negde potreba da se povučemo, porazgovaramo sa sobom, nadjemo mir i tišinu i napunimo baterije jeste pojačan i može biti intezivan do početka vikenda. Osama, maštanje, idealizacija, romantična muzika, bajkovitost, podsvesna telepatija, potreba za tajnim istraživanjem i okultizmom, skrivanje emocija. 

Mesec u ranim jutarnjim časovima u veoma provokativnom aspektu sa retrogradnim Uranom može pojačavati stres, čudne snove, uznemirenost, nagle vremenske prilike koje neće prijati senzitivnim osobama. U porastu neočekivani problemi ili osetljivost psihe.  U porastu zemljotresi, oluje, ali i poplave. 

Ipak od danas pa u naredna tri dana potreba za nekom unutrašnjom sigurnošću, tajanstvenošću, privatnošću može biti u porastu. 

Mesec prelazi u poslednji zodijački znak Ribe od 15:58. U praznom hodu do 22:20 nosi usporenost obaveza, pojačanu konfuznost i teško prihvatanje vraćanja u realnost. Može biti odlaganja, ali i jakih ličnih želja, kao i veoma intezivnih emocija. Posebno mogu biti povezani oni koji su daleko jedni od drugih, ili oni koji ne mogu biti zajedno. Zbog vladaoca retrogradnog Neptuna od danas malo treba pripaziti na lekove koje pijete, čuvati se trovanja, stomačnih virusa ili osetljivosti zdravlja kroz emocije. Pripazite više na bitna dokumenta, stvari, jer može biti gubitaka. Potrebnija je bolja koncentracija u saobraćaju. Ipak i danas kreativnim osobama, ali i lekarima dan može biti naklonjen, kao i svim onima koji su autentični, svoji i kroz neobična osećanja stvaraju. 

Od 21:34 Mesec i retrogradni Saturn naćiće se u konjukciji i mogu pojačavati  neku čudnu tugu i prazninu pomešanu sa umorom i opravdanjem da je to zbog vremena. Ovaj aspekt može pokrenuti nesigurnost, povlačenje, ali dolazak do informacija koje mogu izazivati loše raspoloženje. Psiha veoma ranjiva u ovom periodu. Treba biti oprezan sa porocima i kome možete verovati. Bolovi u nogama, osećanje usporenosti ili neki grč u stomaku na podsećanje na ono što želite da zaboravite. Moguć nemir ili osećanje neke napetosti koju ne možete objasniti. Danas mogu pomoći sve laternativne metode, masaze, a posebno muzika i stavljanje fokusa na intuitivno povezivanje sebe. Nesporazumi i osećanje udaljenosti otvoreno. 

Srećno - Astro Luna

Današnji rodjendanci i uspomene na one koji nisu sa nama:
Све реакције:
Na današnji 30.08.1972 rodjena je američka glumica –Cameron Diaz, u znaku Device sa podznakom u emotivnom i sentimentalnom znaku Raka i Venerom u raku u 12 polju koja posebno nosi skrivenu osetljivost, mekoću i koja u kvadratu sa Uranom izaziva i povremenu hirovitost, ali da je Cameron često imala i jake stresove zbog ljubavi, ali i porodice.Ipak to se ne vidi spolja jer Merkur u lavu ukazuje na mentalnu superiornost i sjaj, samopouzdanje koje deluje da Cameron ne fali. Mesec u egzaltaciji u biku kroz 10 polje nekako nosi obratan položaj da je Cameron osim želje za materinstvom želju da bude veoma uspešna glumica koja se okušala u svim žanrovima.Svakako kao Devica veoma vodi računa o svom telu, zdravlju, ishrani iako je veliki gurman I često mora da se odriče dosta stvari, ali joj tu I pomaže Mars u devici koji i jeste okrenut zdravoj ishrani.Veoma je originalna, svoja, ali jednako osećajna I sklona nostalgiji.
30.08.1969. rodjen je srpski filmski i pozorišni glumac –Nebojša Glogovac u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Ovnu.
30.08.1982. rodjen je bivši američki teniser Andy Roddick nekadašnji teniski reket broj 1, u znaku Device sa Mesecom u Jarcu.
30.08.1979. rodjen je i argentinski teniser Juan Ignacio Chella u znaku Device sa Mesecom u Strelcu.
30.08.1975. rodjena je prvakinja iz 2002 u umetničkom klizanju plesnih parova Marina Anissina u znaku Device sa Mesecom u Blizancima.
30.08.1969. rodjen je bivši jugoslovenski reprezentativac –Vladimir Jugović u znaku Device sa Mesecom u Ovnu.
30.08.1946 rodjena je američka glumica Peggy Lipton(“ Tvin Piks”) u znaku Device sa podznakom u Vodoliji I Mesecom u Vagi.
30.08.1858 osnovan je Tunis, nekadašnja omiljena destinacija naših turista, rodjen u znaku Device sa podznakom u Blizancima i Mesec u Biku koji ukazuju na gostoprimljiv narod, ali I lepotu duše samog naroda.
30.08.1887. rodjen je Amarilo –grad i sedište okruga Poter u državi Teksas, rodjen u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Vodoliji





Све ре

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski