петак, 8. септембар 2023.

Dnevna doza Lune - Septembar 8


 Ono što vas čini srećnim ili nesrećnim, nisu svet i i ljudi oko vas, već samo misli u vašoj glavi"

Antoni de Melo

Izlazak Meseca u Blizancima u kontaktu sa retrogradnim Neptunom otvara put za ranjene, usamljene, izgubljene, ali večite borce koji ovog meseca imaju prednost i glas da je teško teško je, ali pobedili smo i tu borbu. Vreme posle ponoći senzibilno, telepatsko, inspirativno, pospano, konfuzno, sa hiljadu pitanja u glavi. Dobar san je posebno važan za dobar početak dana. Danas Srbija ima polufinale u košarci i to jeste nešto što su nam donele retrogradne planete, da se vratimo ponovo u sjaju kroz sport u kome smo bili najbolji.

Ustajanje danas vrlo teško. Čas hladno, čas vruće. Pospanost i rad hormona. Udaranje nekog unutrašnjeg nemira, ali osećanje da je nešto bitno tu negde. Razlog i prelazak Meseca u svoj dom, u vrlo osetljiv znak Rak od 7h. Mesec u praznom hodu do 7:30 od ponoći pa sve veće aktivnosti neće ići. Danas imamo baš emotivnu energiju, sa vraćanjem u prošlost, biće i suza radosnica, ali i tugaljivosti, srčanosti, jake povezanosti sa domom, roditeljima, ali priličnog patriotizma.



Ipak danas imamo najsnažniju konekciju sa samim sobom. Dajte danas sebi 10 minuta da dišete duboko iz stomaka i da se oslobodite stresa koji je nakupljen od prethodnih jakih konekcija svih Super Moon lekcija. Svaki jači stres danas može napadati kožu, želudac, grudi. Budite prijatelji sebi.

Iako je pred nama energija da možemo da nadjemo neke predmete ili podsetnike kad smo te i te godine to i to doživeli razmišljajući koliko vreme brzo prolazi, ipak danas imamo jedan super pozitivan aspekt koji će doneti zaštitu neba a na vama je da ga prepoznate i praktično realizujete. Sunce u znaku Device u trigonu sa Rx Jupiterom u znaku Bika na 15 stepenu donosi odlične materijalno -duhovne mogućnosti. Ako ste pak imali prethodnih vise nedelja da ništa baš nije htelo da se pomeri, fukcionise, danas bi moglo iako na nebu imamo još uvek 6 retrogradnih planeta. Ovaj pozitivan aspekt može doneti i sreću preko obrazovanja, finansija, pravnih poslova, pozitivne preporuke ili pomoć koju ne očekujete...

Univerzum danas nagradjuje uporne, strpljive i sve ide po zasluzi nekakvoj. Ne mogu vam reći koja je to računica, karma je duboka filozofija.

Ima tu i nekih skrivenih poruka : Koliko daš, toliko ti se vrati, ali uglavnom i poruke: Dobro se dobrim vraća iako ne verujemo da to više postoji baš u realnosti. Danas možete na sitnicama, ali rešavanju nečeg što vas je baš mučilo, da se zahvalite univerzumu, svemiru, svojoj omiljenoj zvezdi ili planeti, kako god želite, vaš svemir je samo vaš... Ono što je bitno da vam kažem da će ovaj srećan aspekt na nebu imati jak uticaj do ponedeljka.


Od 12:45 Mesec u znaku Raka u trigonu sa Rx Saturnom - on povećava odgovornost prema bližnjima, ali svim obavezama koje su takodje stajale. Iako danas imamo jako nagle promene vremena, raspoloženja, ovaj aspekt donosi poverenje, dobre savete od starijih, odlicno vreme za uredjenje i čišćenje doma, posete ili kontakte sa starim prijateljima ili prosto vreme kada možete preuzeti i neke teže obaveze.

Kroz veći deo dana provlačiće se i loš aspekt Meseca iz znaka Raka i Marsa iz znaka Vage. Danas posebno treba paziti na kritike i odnose sa okruženjem, može se pokvariti neka dobra situacija. U povećanju porodično ili emotivno nasilje ili neki osećaj neprijatnosti. Pojačane svadje u braku oko neozbiljnosti, novca prilično mogu pogadjati Vage, Jarčeve i Ovnove. Treba se danas distancirati od svadja i agresivnih osoba, jer možete biti povredjeni. U povećanju povrede i opekotine. Ipak, dosta pojačana energičnost kroz poslove u domu, posebno roditelje ka deci.

Srećno - Astro Luna

Današnji rodjendanci:

Sjajna pevačica i glumica Pink rodjena je na današnji dan 1979 u kombinaciji Devica podznak Strelac sa vrlo energičnim Mesecom u znaku Ovna.

Istu kombinaciju ima i reper Wiz Khaliha rodjen 1987.

Pretalentovani švedski dj, producent, rano otisao Avici, rodjen je na današnji dan 1989 u znaku Device sa Mesecom u Strelcu.





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski