субота, 9. септембар 2023.

Dnevna doza Lune - Septembar 9/10


 „Meni kad neko zafali, ja mislim na njega, intenzivno. Ali ne sa osećanjem nedostajanja, već sa mnogo nežnosti. Tako prazninu daljine ispunim ljubavlju. Ako je krenuo ka meni, da mu staza ne bude posuta trnjem straha i neizvesnosti. Ako nije, da bar ne boli ono što nas (još) razdvaja...“

Brankica Damjanović

Manila, Vanila, Srbija je u finalu, ura, bravo momci. Pod utiskom sam od juče. Pa ovi momci su fenomenalni. Posle dugi niz godina gde svako jutro slušaš neke grozne vesti, isključila sam tv na neko vreme. Medjutim, sport i igranje za svoju zemlju je senzacija. Da ne spominjemo po ko zna koji put Novaka Djokovića, ne da nije za penziju, nego sad najzrelije igra.Male stvari čine velike....

Iako Nemačka može imati veće astrološke šanse, karma je čudo, videćemo...

Šta imamo ovog vikenda sa nebeske strane? Dosta topla energija ovog vikenda sa malo većom dramatikom u nedelju.

Subota je pod veoma intezivnim uticajem Meseca u Raku koji je u svom domu. Emocije, porodica, dom, punjenje baterija, kućni poslovi i jaka potreba za čišćenjem, jaka potreba za nežnošću i okrenutost prošlosti, kad kažem okrenutost prošlosti, itekako i neke sitne stvari, ali ljudi za koje ste zaboravili, mogu ući u vaš život na neboične načine. Karma je sestra ovog meseca, pa otvara mnoga Pandorina vrata. Ali ne mora biti negativno...

Subota već u ranim jutarnjim satima nosi sekstil izmedju Meseca i Venere. Topla, materinska i emotivna energija. Ko je u kasnom izlasku može doneti ljubav. Plodna energija za roditeljstvo i planiranje dece. Zadovoljstvo, mir i zabava. Odlično vreme za porodične proslave, rodjendane ili godišnjice. 
Mesec će protutnjati i preko zvezde Sirijus i može doneti od 9 sati i neko osećanje nemira, osetljivost kroz životinje, moralne vrednosti, pojačane migrene i preosetljivost jer Mesec dolazi i u kvadrat sa Kironom. Rani jutarnji sati mogu biti i malo osetljivi za porodične dogovore ili generacijske razlike. S obzirom da Mesec i Mars od juče imaju jak kvadrat računajte na dosta trošenja energije na dom, porodicu, svoje dnevne obaveze sigurno do 14h. Povećanje tenzije na polju partnerskih odnosa kod osoba koje dugo imaju probleme može biti pojačan.Može dolaziti do naglih kupovina ili dodatnih obaveza na poslu.

Medjutim, Mesec će primati i odličan aspekt sa Rx Jupiterom od 13:40 koji donosi blagostanje, zaštitu, finansijske dobitke. Mesec i Sunce će se naći u sekstilu od 15:50 pa će se javiti dobra ravnoteža izmedju dnevnih, poslovnih i ličnih obaveza i ciljeva, a može doći do podrške neba u ispunjenju sitnijih poslova. Subota može biti povoljan dan za selidbe, gledanje nekretnina, uredjenje doma, dizajn, kućne poslove, kuvanje ili miran vikend uz najbliže. 

Noć izmedju subote i nedelje može doneti neočekivane susrete, iznenadjenja, naglu privlačnost i emotivna upoznavanja.

U drugi dan vikenda ućićemo sa sekstilom Meseca i Rx Urana koji može povećavati dinamiku i optimizam. Trigon Meseca i Rx Neptuna može doneti od 11:30 pozitivno vreme za kreativne poslove, jaku osećajnost, telepatiju, dobro vreme za samoisceljenje, molitvu, duhovni rast, maštovite projekte pomoć porodice i jake emocije, kao i slučajne susrete. Ko bude na moru, može mu biti lepo ovog vikenda. Grčka preživljava u poslednje vreme oluju Danijel, ali bi to trebalo smirivati. 

Vreme od 14:45-17:45 zbog opozicije Meseca i Rx Plutona u Jarcu može biti praćeno turbulencija, naglim vremenskih prilikama, dramatikom, emotivnim krizama, osetljivošću ili pritiscima. Kontakt Meseca sa mesečevim čvorovima može pojačavati nervozu, iskušenja, nepravdu.

Mesec prelazi u znak Lav od 18:37. Energija koja je usmerena na konstruktivno, ko radi u ovo vreme može biti pozitivno vreme za napredak. Okrenutost ljubavi, zabavi, mogućnost veće motivacije i samopouzdanja. Mesec će oko 21h biti u praznom hodu, pa ako imate nešto bitno da završite nemojte ostavljati za ovaj period dana. Komunikacija na polju emocija može biti praćena prolaznim nezadovoljstvima. U porastu stomačni virusi i umor. Ipak, uticaj Meseca može pokrenuti veće ambicije i želju za nečim novim. 

Srećan vikend - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski