понедељак, 4. септембар 2023.

Nedeljni astro pregled od 4-10.09.2023.


 U nedelji koja nam dolazi Venera kreće direktno već prvog dana nove nedelje u ranim jutarnjim satima oslobadjajući emotivne blokade, nesporazume i finansijska ograničenja. Jupiter sa 15 stepena kreće retrogradno sve do samog kraja ove godine.Ova nedelja pojačava nesporazume, ogovaranja i loš uticaj drugih, ali veoma promenjive vremenske prilike koje neće prijati osobama sa psihosomatskim problemima.

Mesec će biti u Biku i posebno u popodnevnim i večernjim časovima uz srećan trigon sa retrogradnim Merkurom, ali i konjukcijom sa retrogradnim Jupiterom ipak može uticati na bolje raspoloženje i mogućnosti.

Jupiter počinje i fazu duhovnog prepoznavanja i istinskog prepoznavanja sopstvenih prioriteta.S obzirom da ćemo i dalje na nebu imati 6 retrogradnih planeta, obratite pažnju jer još uvek možemo imati mentalna ograničenja, poslovne praznine i zdrastvenu preosetljivost. Želi dobro - dobro će ti se vratiti. Jupiter će imati ulogu da vam i povrati mogućnosti koje ste propustili.

Prvi dan ove nedelje nosi i srećan trigon izmedju Rx Merkura i Jupitera koji može ipak povećavati dobre vesti iz daleka, velikodušnost, dobro vreme za upoznavanje novih ljudi, veću orijentisanost na budućnost, više ciljeve. Polusekstil Sunca i Venere uz ovaj aspekt povećava fokus na ljubav i materijalne mogućnosti i do srede ipak donosi mnoga rešenja, podršku i lakše pregovore.Emocije će biti veoma važne jer mogu doneti olakšanja na ostalim poljima ali mogu biti veoma pojačana sa konkretnim dogadjajima. Ova nedelja posebno može biti osetljiva osoba koje imaju problema sa alergijama, dok se emotivni problemi mogu prebacivati na stomak krajem nedelje.



Utorak, 5.09. može biti odličan dan za pokretanje sitnih dnevnih aktivnosti, ali sam dan je intuitivan, praktičan i može doneti završetak nekih bitnih obaveza. Ovo može biti povoljan dan za važne kupovine, preglede ili pokretanje sitnijih promena i kroz polje zdravlja. U 22:08 Mesec menja znak i prelazi u znak Blizance. 

Sreda, 6.09. iako nosi dosta nesporazuma i odlaganja, kao i osetljivo vreme za reumatske bolesnike i astmatičare u ranim jutarnjim satima, osetljivost kroz dogovore i dokumente, ipak nosi snažnu konjukciju izmedju Sunca i Rx Merkura kroz znak Device na 13 stepenu, dajući jaku interakciju sa drugim osobama, važne vesti, putovanja, ali ubedljiviju i jaču poruku koju ćete prenositi na druge ili mogućnost da postavite nove više ciljeve. Ovo je odličan dan za sport, dok na polju učenja ili razgovora može doneti neki vid površnosti, zbunjenosti ili nesigurnosti. Ipak, preporuka je bolje koncentracije i veće opuštenosti. 


Četvrtak 7.09. nosi i lunarnu fazu Poslednje četvrtine meseca na 14 stepenu znaka Blizanaca u kvadratu sa Suncem iz znaka Device koja prilično može nositi osetljive odnose sa rodjacima, pojačane kvarove ili probleme sa učenjem, okruženjem i preosetljivu i promenjivu emotivnu stranu. Čuvajte se pogrešnih stavova ili lošeg uticaja drugih! U povećanju osetljivost kroz donošenje emotivnih odluka ili same reakcije. Ova faza prva posle Super Meseca u Ribama nosi i polusekstil retrogradnog Merkura i Venere koji mogu uticati na sreću preko kreativnih poslova, bitne kupovine i putovanja, kao i mogućnost emotivnih ponuda. Iako i ova faza nosi odredjenu maglovitost i nagle promene raspoloženja, može biti dobra ako planirate neki otvoren i iskren razgovor u rešavanju prethodnih problema. 

Petak, 8.09. bez obzira na povećanje nesanica i osetljivosti stomaka, kao i pojačanih sukoba pri kraju dana, ipak nosiće zaštitnički aspekt trigona izmedju Sunca i retrogradnog Jupitera koji može doneti sreću preko pravnih pitanja, inostranstva, važna putovanja i optimizam i izvesna olakšanja na materijalnom nivou. Može biti unapredjenja ili nekih većih dobitaka. Mesec od 7h prelazi u znak Rak i može nositi i potrebu za domom, porodicom, aktivnostima ili nekom vidu ušuškanosti.


Vikend je u duhu porodice, kućnih poslova, završetka starih poslova ili nečeg što je stajalo. Može biti dobar za porodične odmore ili proslave. Prelazak subote na nedelju može nositi ljutnju, destrukciju i odredjene pritiske zbog prošlosti. 

Mesec prelazi u znak Lav od nedelje od 18:37 noseći jako pozitivnu energiju i neki vid budjenja na poslovno -emotivnom nivou. Posao može uticati na samopouzdanje, a kraj nedelje može doneti već pripremu većih ciljeva za narednu nedelju. Vikend može biti pozitivan za veće proslave ili društvene aktivnosti. 

Srećno - Astro Luna






Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski