понедељак, 2. октобар 2023.

Dnevna doza Lune - Oktobar 2


 Ulazimo u novu nedelju, a i u nov mesec oktobar koji mnogi smatraju omiljenim jesenjim mesecima. 

O oktobru sam detaljno pisala na mom zvaničnom sajtu pa možete pročitati: Link: https://astroluna.rs/dnevna-doza-lune/oktobar-mesec-pomracenja-izazova-i-regeneracije/


U novu nedelju, a ponedeljak 2.10 ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Bika koji u spoju sa srećnim Jupiterom( retrogradan) može ipak doneti dobro raspoloženje, ali veću okrenutost finansijama, ljubavi, kupovinama, estetici, uslužnim delatnostima. 

Mesec će od popodnevnih časova doći u konjukciju sa retrogradnim Uranom, pa može doneti naglu promenu planova, neplanirane troškove, malo veću napetost u svakodnevnim poslovima, saobraćaju, ali u emotivnim odnosima, s obzirom da će se kvadrat izmedju Meseca i Venere posebno osećati u večernjim časovima. To može uticati na emotivne oscilacije, nezadovoljstva, problem sa ženama, hormonalne probleme, ali i na neku vrstu lenjosti. Može biti povećane posesivnosti, ali sebičnosti u partnerskim odnosima, nepotrebne drame ili razmaženosti.

Ipak, danas je dan kada bi trebalo paziti na reči i malo se bolje koncentrisati prema svojim obavezama. Zbunjenost, konfuzija, lako upadanje pod uticaj drugih, ali nenormalna maštovitost mogu biti praćene i kvadratom izmedju tranzitnog Merkura iz znaka Device i retrogradnog Neptuna. Preporuka je: oprez sa lekovima, porocima, pripazite na svoje odluke i držite se svog plana makar traži više odricanja ili vremena koje vam je potrebno. 


Danas može biti nekih oslanjanja na druge pa iz toga razočarenja. U priličnom porastu je neorganizacija.Sitnice će imati ulogu da nas poremete, kod osetljivijih osoba najmanja reč. Ipak, ovaj aspekt može pozitivno uticati na umetničke i kreativne poslove, a možete biti u situaciji da nekom pomognete. Može biti povećanja zloupotrebe, manipulacije, laži, ali osetljivosti uredjaja. Ukoliko danas imate previše obaveza, koristite beleške ili neki svoj planer, jer vam se može zavrteti u glavi od obaveza da nećete moći postići ni pola. Danas može biti mnogo nesporazuma, čak i napada na pogrešnom mestu. Veoma je važno pripaziti na poverenje, ali reči.Izbegavajte da se poredite sa drugima, i pokušajte da održite ipak svoj lični nivo i karakter. Danas može biti porasta grešaka u poslu, ali posebno dobijanja pogrešnih informacija. Treba sve proveriti više puta.U porastu teorije zavere, ali medijske manipulacije. Preporuka je da bi bilo dobro danas izbegavati novčane pozajmice ili neke rizike u vezi sa novcem. Novac danas može biti i povod emotivnih svadja! 

Danas je odličan dan za pisanje, a ako imate vremena okrenite se umetnosti, kreativnim poslovima, meditacijama ili mentalnom miru. Ovaj aspekt može povećavati prehlade i viruse, ali nositi osećaj mentalnog jakog umora. Vozačima posebna preporuka da pripaze na koncentraciju! 

Danas nemamo baš najbolji dan za donošenje važnih odluka. Može biti pogrešnog povezivanja stvari ili prosto pasivnije akcije.Posebno treba pripaziti na okruženje, jer možete biti iskorišćeni.Danas je preporuka da odpustite malo glavu i okrenete se intuitivno stvarima koje vam prijaju. Ako morate biti u negativnom okruženju, držite se po strani. Ukoliko ste odlučili da obavite ozbiljne razgovore sa partnerom, ostavite za naredni bolji period, danas može biti mnogo zabune i konfuzije. U poslovnom smislu pokušajte da sve što danas radite, da se oslonite na svoju intuiciju ili osećaj. Danas je odličan dan za hobije, ples, zabavu, kuvanje, kućne ljubimce, naplatu novca, ali nemojte zaboraviti i čijenicu da danas može biti i lagarija, da može biti porasta nemoralnosti, mentalnog smeća koje trebate izbegavati.

Odlazak na koncert, u bisokop ili utakmicu može doneti bolje raspoloženje. Mašta je lepa, ali vratite se realnosti, jer danas se može izgubiti mnogo vremena na nebitno. 

Posebna preporuka danas je briga o zdravlju i ishrani, jer imamo i aspekte povećanih stomačnih virusa i trovanja. 


Budite dobro i srećan nov početak nedelje - vaša Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski