петак, 24. новембар 2023.

Dnevna doza Lune - Novembar 24


  Strelčevi dobijaju još podrške, osim Merkura i Mars od 11:16 prelazi u vatreni znak Strelac. Potreba za novom energijom, slobodom, fizičkim aktivnostima, želja za daljinama, putovanjima, sportom, i oslobadjanjem od svega prošlog. Mars će boraviti u znaku Strelca do 4.01.2024 i nosi optimističnu energiju, veću smelost i želju za neobičnim sferama, ali i rizicima.Potreba za pravdom, istinom, otvorenost, romantičnost u mešavini sa divljim reakcijama nosiće ovaj tranzit Marsa sa kojim ćemo ući u Novu 2024

Merkur u znaku Strelca u inkonjukciji sa R Uranom do 25.11 povećava mentalnu akciju, budjenje, originalnost, nove ideje, spontano rešavanje mnogih prethodnih pitanja. U povećanju anksioznost prolaznog nivoa, jer nosi više akcije i jurnjave, bržeg razmišljanja, ali i stresa.

Rani jutarnji časovi nose povoljan aspekt izmedju Meseca iz znaka Ovna i Merkura iz znaka Strelca. Mentalna snaga, optimizam, jaki snovi, dobro vreme za učenje, duge i inspirativne razgovore, ali ipak i da dan započnemo sa dosta obaveza mogu nositi dobar start ovog dana. 

Mala pažnja potrebna je od 18:40 kada će Mesec i Pluton da pokrenu lavinu ljutnje, destrukcije i tenzije, pa je jako bitno pokrenuti smirenje i kontrolu. Može biti sudara, nerazumevanja ili napetosti i u emotivnim odnosima. 


Ipak večernji časovi pod prelaskom Meseca u znak Bik. Povećanje uživanja, hrane, kupovina, i veće potrebe za hedonizmom i druženjem. Posebno jake emotivne želje.Stabilan i mnogo smirujući aspekt Meseca i Saturna mogu aktivirate stare kontakte, ali doneti vreme od 21:30 koje će biti laganije i lepše. Vikend može da krene u pozitivnom duhu. 

Srećno - Astro Luna





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski