уторак, 28. новембар 2023.

Dnevna doza Lune -Novembar 28


 "Svi mi želimo da pomognemo jedni drugima. To je ljudska priroda. Mi želimo da živimo pored tuđe sreće, a ne pored tuđe nesreće."

Charlie Chaplin

Početak Božićnog posta - neka vam je srećnooo... Pod uticajem smo Punog Meseca u znaku Blizanaca od juče. Gužva, konfuzija u glavi, premor i oscilacije jesu nosile uticaj ovog Punog Meseca koji je mogao povećavati uznemirenost, preosetljivost i priličnu psihološku osetljivost s obzirom da u vreme ovog Punog Meseca smo imali i T kvadrat praćen lošom energijom Marsa i Saturna, ali i tranzitnog Merkura i retrogradnog Neptuna. Nagle vremenske prilike nisu pogodovale meteropatama i trudnicama, sa prvim snegom u Beogradu i Crni petkom koji je napravio tek dodatnu tenziju kroz trgovinu. Merkur i Neptun su tek mogli dodatno i mentalno uticati na osećanje pesimizma i ranjivosti, sa prilično fizički slabim aspektima.

Neki vid osećanja praznine, neispunjena, ali i maštanja jeste istovremeno nosilo neku crnu rupu u glavi.Priličpna odsutnost, kao i porast osetljive energije preko uredjaja, saobraćaja, donođenja odluka takodje je biti dodatni problem. Ovaj lunarni uticaj može se osećati do sledeće bitne faze Mladog Meseca 13.12. Sledeći i poslednji Pun Mesec u ovoj godini je 27.12.

Danas bi ipak bez obzira na osećanje i dalje jačeg  umora ipak mogli da osećamo lakšu energiju, jer Mesec i Venera dolaze u pozitivan aspekt i mogu doneti tračke svetlosti, sreće, blaostanja i dobre energije. Povoljno vreme za dogovore, emotivna upoznavanja, kraća putovanja, stalnu komunikaciju, druženja. 

Mesec će u večernjim lasovima nositi i kvadrat sa R Neptunom pa svakako se trudite da i ove nedelje imate dovoljna sna i da odmarate organizam kad je potrebno.Treba posebno pripaziti na imunitet i disajne organe jer ovo može biti povećano vreme prehlada. 

Ipak danas se mogu pokrenuti bolji finansijsko emotivno aspekti. Biće nekih vesti koje vas mogu pokrenuti. Za neke bitne odluke, potpisivanja, potrebno će biti dosta strpljenja i dobrog razmišljanja. 


Srećno - Astro Luna





Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski