петак, 8. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 8


 " Koji je znak dobrih postupaka?

Mir u duši"- Simeon Atanasovski

Mesec u Vagi kroz ceo dan. Zanimljivo je da ćemo u većem delu dana imati i kontakt Zemljinog satelita sa Južnim Mesečevim čvorom koji posebno povećava ciklus naglaska na ljubavi, partnerskim odnosima u smislu izazova, lekcija, potrage za harmonijom ili suočavanja sa nekom tugom zbog neuspeha iz prethodnog perioda. 

Vladaoc Venera u znaku Škorpije danas na 4 stepenu može povećavati plodnost, ali neplanirane finansijske troškove, po principu baš je sad moralo to da se kupi. Duh praznika malo podiže raspoloženje koje danas može da varira, ali današnji dan može biti povoljan ukoliko očekujete neku bitnu vest iz daleka, polažete ispit, planirate temeljniji rad ili negde planirate sami da putujete iz korisnih razloga. 


Povremeni osećaj nesigurnosti pomešan sa zatvorenošču može povećavati prolazne zdrastvene probleme. U povećanju osetljivost želuca, kože, mokraćnih kanala. 
Ipak, ono što danas može da nam pomogne je i srećan trigon izmedju Merkura u Jarcu i R Jupitera u znaku Bika na 6 stepenu može doneti povoljne ponude za posao i potpsivanja, važne i srećne vesti, dobro vreme za učenje, krakotrajna putovanja, imovinska rešenja i jednu optimističnu energiju praćenu dobrim rezultatima i odlukama, praćenim prethodnim radom i odricanjima. Dobro za posete ili bitnije poslovne dogovore. Ljubaznost i velikodušnost mogu vas činiti srećnijim. Izuzetno dobro vreme za razne vrste edukacija, učenja, hobija. Ukoliko nešto čekate duže moglo bi danas dati dar i osećanje ipak optimizma. Dobar dan i za završetak nekih poslova. Povoljnosti kroz zaradu otvorene, samo što se nemojte iznenaditi da kako dobijete novac, odmah će lako odlaziti na već planirane stvari koje trebate platiti.Dobro vreme za lekarske preglede/ terapije.

Ipak, ljubav može da škripi i da se oseća povremena praznina ili nemogućnost opuštanja. Možete biti veoma povezani sa onima sa kojima imate trenutno udaljen odnos. Što više planirate, nebo se može smejati, jer traži spontane situacije. 

Današnji dan s obzirom da dolazi vikend može biti pozitivan da izadjete i opustite se, samo nemojte preterivati. 

Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski