четвртак, 7. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 7

 

Čaša vina, sneg, traženje rukavica i kape od prethodne sezone, zimski umor, oscilacije u raspoloženju, ali pitanje ljubavi drži ovaj mesec. Venera u Škorpiji uskoro i u opoziciji sa R Jupiterom može i doneti rušenje snova, idealizacije, zimske čarolije ili preterano trošenje i očekivanja. 

Mesec u Vai kroz ceo dan može pojačati neodlučnost, nesigurnost i ranjivost i upravo neko vaganje. Dispozitor Venera traži strast, jake dokaze ljubavi, brze odluke. Ova Venera voli da kao detektiv istražuje  ako oseti da nešto nije u redu. 

Mesec i Merkur danas u sukobu od ranih jutarnjih časova. Upravo u povećanju mogu biti emotivna nerazumevanja i problem u komunikaciji, može biti dosta nerešenih pitanja i nesporazuma, pa bi bilo dobro pokušati napraviti nekakav kompromis izmedju emocija i reči. Ovaj aspekt može nositi i pojačanu nervozu kroz dogovore, saobraćaj papirologiju, telefone i uredjaje. Tražiće se veći dokazi ljubavi, ali druga strana može pokazivati zatvorenost i ćutnju. Osetljivost moguća kroz državne institucije, isterivanje pravde, tjs dolazak do neke istine, koja može nositi preosetljivost. Može doći do prekida komunikacije ili potpunog udaljavanja zbog pogrešnih reči koji su povezani sa ranjivim emocijama. 

Danas nam može pomoći kontakt Meseca i Marsa od podneva koji ipak može doneti energičnost, budjenje, borbenost i hrabrost, ali brzinu i dinamičniji period popodneva u vezi sa dnevnim obavezama. Sunce takodje od podneva dolazi na srećan 15 stepen i može ipak pokrenuti relativno plodne aspekte na polju kontakta sa inostranstvom, duhovnu širinu i osećanje ipak fizičke snage. Mars dolazi na odličan 9 stepen na zvezdu Anteres i može pomoći da hrbarošću ili smelošću, dobrim delima dodjete do odredjenih ciljeva i da vas to čini srećnijim. 


Ipak, ono što danas može biti rajivije je i opozicija Mesec Kiron. To može probuditi slabe tačke i izuzetnu osetljivost u partnerskom odnosu, ili može doneti odredjene situacije gde niste dovoljno sigurni ili se ne osećate dobro u odnosu u kome ste. 

Svakako sa jedne strane potreba za harmonijom može biti u disbalansu i može nositi dosta slomljenih srca ili neka unutrašnja ljubavna previranja. Treba dobro razmisliti o sopstvenim potrebama, ali i tome šta je potrebno da se odredjena pitanja iscele. 

Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski