среда, 6. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 6

 

"U izazovima dolazi pitanje nad svim pitanjima: ,,Šta bi sada ljubav uradila?''
Ljubav nikada ne bi rekla: ,,Ja sam u pravu. Biću ljuta dok ne prizna.''
Ljubav bi razumela i zagrlila.
Zagrlila bi toplo i snažno.
Tako da bude jača od svakog ,,volim te''.
Tako da umiri energijom i kaže: ,,Ovo nismo mi. Ovo su svakodnevne gluposti, a mi smo više od toga.''
Dajana Mitrović

Nacionalni praznik Finske.Finska osnovana i rodjena 6.12.1917., astrološki znak Strelac, podznak 7.38 stepen Blizanaca, Mesec u Devici.
1833 rodjen Jovan Jovanović Zmaj

Mesec u Devici u ranim jutarnjim časovima u opoziciji sa R Neptunom može doneti teže budjenje i preosetljivost, konfuziju i sklonost zaboravljanju, ali i maštovitost i odlične kreativne ideje. Ovo može biti teže vreme za osetljive, posebno psihosomatske bolesnike. Jutarnji časovi neće prijati meteropatama. U pojačanju krize, strahovi, čudni i neobični snovi i poruke.
Neptun kreće sa 24 stepena direktno i na nebu će nam ostati dve planete koje će ići retrogradno( Jupiter i Uran). Neptun je od 30.06. u retrogradnom hodu praveći i malo veću maglovitost, a njegov direktan hod može pokrenuti jaču intuiciju, okrenutost duhovnosti, kreativnosti, emaptiji i saosećanju, kao i jačem prepoznavanju prioriteta ka svom iscenjenju.

Popodnevni časovi mogu biti plodniji i bolji za rad, učenje ili dnevne aktivnosti. Možete se okrenuti praktičnim stvarima, ali rešavanju sitnijih porodičnih ili emotivnih problema. Mesec i Pluton u trigonu može nositi da ostavite jači utisak na poslovnu sredinu ili rešite neke zdrastvene stvari, može biti dobro za uslužne, sekretarske poslove, plaćanja i kontakte sa bankama, ali može nositi jaču emotivnu snagu i povezanost.

Mesec prelazi u znak Vage od 17:36 dajući veći intezitet emocijama, društvenim odnosima, lepoti, pravdi i istini, ulepšavanju i socijalizaciji. Dispozitor Venera u snažnom trigonu sa planetom Saturn nosi i stabilnost, poverenje, strast i jače ljubavne odnose i inače veću okrenutost ljubavi. Danas možete imati mogućnost da primite bitne vesti ili poruke koje ste duže očekivali. Ulepšavanje, estetika, sitnije kupovine mogu vam doneti sreću i radost, pa ako imate mogućnosti možete pokrenuti i neku kupovinu za sebe i svoje najmilije.

Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski