уторак, 5. децембар 2023.

Dnevna doza Lune - Decembar 5


 5. Decembar. Nacionalni praznik Tajlanda. Dan Muzeja Nikole Tesle. Dan Šumarskog fakulteta u Beograda.

Mesec kroz ceo dan u znaku Device. Poslednja Četvrtina Meseca po našem vremenu od 6:50 na 12 stepenu, u kvadratu sa Suncem u znaku Strelca. Ova lunarna faza pred Mlad Mesec u promenjivim znacima može doneti veće oscilacije, ali pre svega sumnje u pozitivan ishod, raskorak izmedju planiranja na koje smo navikli i da nam najmanji detalji mogu blokirati sreću ili optimizam.

Poslednja četvrtina Meseca nna zvezdi Zosma  može doneti pojačane strahove, emocionalne oscilacije ili gubitke. Ovu fazu posebno mogu osetiti promenjivi znaci: Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe koji malo mogu upadati u apatičnija stanja. Možete osećati nepotrebnu tugu, usporenost, neku prazninu iznutra, ali i jaču moć predvidjanja. Nije loše slušati svoj osećaj i u ovoj fazi koristiti vežbe disanja, motivacije i rada na samopouzdanju, jer osećaj može biti u pravcu da ne vidite najbolje šta posedujete i koliko vredite!

Možete osećati itekako da neko nije fer ili da vam nešto radi skriveno što možete osećati da je vrlo nekorektno što vas može uznemiravati. Mogu nas uznemiravati dnevne aktivnosti, od obične kupovine u radnji do čekanja kod lekara. Obaveze danas preopterećenije iako ćete se truditi da budete organizovani, strpljenje je nešto što može biti veoma značajno. U povećanju apatija, depresivna stanja, nesigurnost i sumnje da će se nešto rešiti povoljno ili osećanje nekog žrtvovanja. Ipak, i danas je bitno zaposliti sebe, biti uporan u stvarima koje su važne, makar morali da ih završite iz više delova. 

U večernjim časovima Mesec će napraviti trigon sa R Uranom i može doneti neka olakšanja ili osećanje opuštenosti. Možete imati potrebu da nešto malo menjate i da vam to predstavlja zadovoljstvo ili da vas je ono što vas je mučilo, se polako rešava. To može biti i dobro vreme za neke poslovne odluke ili dodatne aktivnosti. 

Venera u znaku Škorpije napraviće i svoj prvi aspekt i to trigon sa Saturnom iz znaka Riba -što može biti sjajno vreme za pronalaženje stabilne i prave ljubavi, ali vreme lojalnosti i poverenja, emotivne mudrosti, obnove i vraćanja na nešto što može dati emotivni mir. Ovaj aspekt mnogima od vas može pomoći da dodjete do pozitivne tačke na finansijskom nivou, ili prethodno rešite neke prethodne poteškoće. Veze sa razlikom u godinama, veze sa osobama drugačijeg opredeljenja ili kulturnih i socijalnih razlika može biti povećan. Ovaj aspekt može doneti pomirenja, ali veće poštovanje. Možete razmišljati u svom odnosu o nekim ozbiljnijim odlukama, ili imati želju za većom odgovornošću u svom odnosu.

Pod ovim aspektom neće biti neobično da sretnete ili saznate nešto o svojoj prvoj ljubavi ili osobi sa kojom ste imali nekakav platonsko poseban, skriveni odnos. Pod ovim aspektom može biti nekih karmičkih susreta. Na polju finansija, bez obzira na lunarnu fazu koja može nositi raspoloženje kao vreme, ipak može doći do realizacije nečeg u šta ste mogli i sumnjati. 

Film koji može da vas obraduje i opusti pod ove ledene dane definitivno je za ovo vreme - 


Srećno - Astro Luna




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski