уторак, 30. април 2024.

Dnevna doza Lune - 30.04.20.2024


 Poslednji dan aprila. Moram priznati izuzetno naporan mesec. Mars je izazivao i čistio tugu i tražio da se pliva pod velikim nabojem emocija. Retrogradni Merkur je baš pravio glavobolje. U ovom mesecu sam izgubila kućnog ljubimca. Tuga je golema, na njeno mesto je dosla Maya koja nam puni srce svojom naivnošću i dečijim pogledom. 

Današnji dan me podseća na jednu divnu ženu koja bi danas napunila 70 rodjendan. Ljiljana, cvet, vedrina,spontanost, visoka intelegencija i lepota. Kako vreme prolazi, nedostaju baš neki dragi ljudi kojih više nema. Uvek verujem da nas negde čuvaju ili su pored nas. 

A u astrološkom smislu poslednji dan ovog meseca i nedelja koja nosi praznike, putovanja i svetu nedelju nosi ulazak Marsa u svoj dom, sediste znak Ovan sve do početka juna. Ako ste kao ja u prethodnom periodu bili senzibilniji, ovaj Mars bi mogao da vas pokrene na akciju, nestrpljenje, ambicije, hrabrost i borbenost. Mars danas prelazi u znak Ovan, znak kojim vlada i u kome se dobro oseća od 17:34



Venera je od juče usla takodje u znak u kome se dobro oseća - znak Bik kojim vlada. Hedonizam,potreba za uzivanjem, zadovoljstvom veća potreba za stabilnošću,emocijama. Medjutim konjukcija Mars Neptun koja može pokrenuti energetski pad,trovanja, viruse,psihološke krize može se osećati u prvom delu dana do prelaska u znak Ovan. 

I Mesec u znaku Jarca do 17:21 boraviće na poslednjim stepenima znaka Jarca. Organizacija, red, samodisciplina, poslednje kupovine pred praznike, završetak meseca a time prioriteta i poslova. Prvi deo dana traži da se dobro koncentrišete i zapišete sve što vam je potrebno, ili da povećate odgovornost na viši nivo.



Mesec prelazi u vazdušni znak Vodolije od 17:21 i može pokrenuti potrebu za slobodom, promenama, oslobadjanje od poslovnih obaveza, medjutim ko putuje, može biti prilično dramatično na aerdromima, železničkim stanicama i pripremite na veće gužve, kašnjenja aviona, odlaganja ili pojačani stres oko saobraćaja. Ni na granicama neće biti jednostavnije.

I tranzitni Merkur koji je jos uvek u poslednjoj senci je poslednja dva dana u konjukciji sa čvorovima pa je potrebno malo se bolje koncentrisati, ne žuriti i ne reagovati na prvu loptu. Mesec u znaku Vodolije u kvadratu sa Plutonom, ali i Venerom u večernjim časovima osim finansijskih troškova, može pojačati emotivne krize,pritiske, svadje, nezadovoljstvo ili napor. Danas možetebiti u situaciji da morate rešavati tudje probleme, ili da morate da prisustvujete negativnim vibracijama.

Ako možete,pokušajte da večernje časove unesete malo vedrine,druženja,ili da pratite svoj bioritam i pratite svoj osećaj. Osim posta pred veliki praznik Vaskrs, danas se treba osloboditi od jake hrane. Pojačani bolovi u zglobovima, kičmi,kolenima i zadržavanje vode u organizmumože biti prisutno.Posebno može dolaziti do burnih reakcija na emotivnom nivou ili hirovitosti. Političke prilike burne. Porast klimatskih promena i alergija mogu biti neprijatne za osobe koje imaju problema sa sinusima i glavom.


Srecno - Astro Luna


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski