среда, 24. јануар 2024.

Dnevna doza Lune -24.01.2024.


 " Ne čekaj na idealne okolnosti, jer nikad neće doći."

Janet Stuart

Dan pred Pun Mesec. Mesec u Raku, i sve je podredjeno emocijama, srcu, vremenu, a reakcije od ranih jutarnjih časova mogu biti mrzovoljne, grube, oštre, iracionalne i neadekvatne zbg opozicije Meseca i Marsa. Ovaj aspekt koji je na snazi od 2:45am može pojačavati bolove u stomaku, ledjima, veća nezadovoljstva, hormonske promene, ali i emotivne svadje ili nesanice. U porastu nesreće i napetost.

S obzirom da i danas imamo osetljivu i krajnje senzibilnu energiju, biće vrlo važna pažnja, nežnost, saosećanje, razumevanje i podrška. Pokušajte da danas ne budete rob stvari, da ne radite stvari koje vam ne prijaju, ono što može pokrenuti sreću jeste da napravite neki romantičan momenat u svom domu, ili unesete neku toplinu u svoj dom kroz sitnice.

I danas je preporuka laganije hrane, čajeva, jer Mesec u Raku može aktivirati stomačne probleme, posebno probleme sa želucem. Ako budete osećali potištenost, tugu ili da vam se plače, ispraznite se, osećaćete se lakše. Ovo i jeste vreme kada treba da izbacimo negativne emocije. Operacije želuca, dojke, materice danas nisu preporučljive zbog pojačane senzitivnosti.

Za one koji planiraju odmor, danas može biti odličan dan, kao i za one koji planiraju neku kupovinu na veliko. Nešto osetljiviji i nepovoljniji dan za gradnje, ulepšavanje. Ipak, današnji dan može otvoriti neke nove zanimljive teme na polju zdravlja, skrivenih pitanja koja vas muče, a mogu doneti i mogućnost da neke skrivene potencijale stavite u prvi plan. bog trigona Meseca i Neptuna pri kraju dana, posebno možete biti telepatski povezani sa bliskim osobama, ili imati dobar predosećaj za konkretno dalje planove ili odluke. 

Danas može biti i neočekivanih susreta i potrebe za manjim ličnim promenama. Dobro za ubacivanje i nekih manjih promena u domu. Potreba za zaštitom i emocijama veoma izražena. Raspoloženje varljivo, ali danas možemo uz razne vrste tehnika pozitivno uticati na moguće dalje odluke ili osećanje sreće. 

Srecno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski