петак, 11. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -11.08.2017.

Dobar dan:-))

Mesec od juče od 21:20 do danas 13:10 u praznom hodu.Od apatičnosti do euforije, naglih i strastvenih osećanja, nekog mira, ali jakih potreba za promenama.Mnogo razmišljanja ali neobičnih situacija.Bila prisutna u ovo vreme neka patnja, ali osećaj istovremeno i nekog ispunjenja.



"U životu ima više posla za žensko srce nego za mušku pamet."
Dušan Radović

Mesec ceo dan u Ovnu od 7:23am

Sve što se može danas nema potrebe da se ostavlja za sutra.Energija, budjenje, potreba za novim početkom.Strpljenje neće biti jača strana.U povećanju emotivna hrabrost, ali borba i dostojanstvenost.Bežaće se od loših rezultata i takvih ljudi.Malo ćemo ići i glavom kroz zid ako nešto želimo.U povećanju rizici, ali dobro raspoloženje.Postojaće želja i sposobnost za nečim konkretnim, ali velikim.Treba se distancirati od ljubomore, ali može biti problema sa autoritetom.Koristite diplomatiju u porodično -emotivnim odnosima.Jako traganje za nečim novim, brzim rešenjima.U povećanju impulsivnost, pa treba pripaziti na drustvene odnose! Veoma će se teško osećati kritike, pa izazivati pobunu.Može biti problem da se sačuva ono što je teže stečeno.Dobro vreme za putovanja, promene, krenite od sebe.Može biti manje osetljivosti glave i problema sa kičmom.Povoljno vreme za sport, takmičenja, dobijanje nagrada, koncerte, važne društvene dogadjaje.



"Ako ti je svetlo u srcu naći ćeš put kući."
 Rumi

Astro vremeplov

Na današnji 11.08.1934.rodjen je velikan srpskog filma –Danilo Bata Stojković( „ Ko to tamo peva“, Nacionalna klasa, Grlom u jagode, Maratonci trče počasni krug”) rodjen u znaku Lava sa Mesecom I Merkurom u lavu koji mu je doneo markatnost, umetničku dominaciju, ali stelijum planeta u Raku( Venera, Mars, Pluton) I jednu emotivnu, porodičnu I toplu crtu koju je prenosio svojim ulogama na publiku.Jedan je Bata koji je ostavio izuzetan trag na buduće glumačke generacije, davao je potpuno sebe u svakom smislu I ostao velikan I pobednik u svakom smislu.

Na današnji 11.08.1946. rodjen je još jedna glumčina, sjajan Milan Lane Gutović u znaku Lava sa Mesecom u Jarcu.Lane Gutović je dobitnik mnogih nagrada, gde se izdvaja nagrada Zorana Radmilovića 1988 I “ Zlatna Arena” u Puli za film Poltron.Stelujum planeta u Vagi ukazuje da je esteta, da je harmoničan I da ne podnosi svadju.Veoma mu je važno kakav utisak ostavlja na publiku.Veoma je strog I samokritičan prema sebi, ali sklon da duboko kontroliše svoja osećanja.Poznat po komediji, posebno iz serijala filmova “ Tesna Koža”, ali I “Bela Ladja”.Odlična pozicija Urana u trigonu sa Jupiterom mu donosi sjajnu transformaciju pa je često igrao I žene.Period koji dolazi može biti veoma uspešan za Laneta.



Na današnji11.08.1965. rodjena je Oskarovka Viola Davis, rodjena u vreme Punog Meseca u znaku Lava sa Mesecom u Vodoliji.



Na današnji 11.08.1983. rodjen je australijski glumac –Chris Hemsworth, poznatiji po Marvelovim filmovima “Top, Osvetnici” rodjen u znaku Lava sa Mesecom u Devici.

11.08.1953. rodjen je I američki glumac, rvač I rok basista –Hulk Hogan u znaku Lava sa podznakom u Lavu I Mesecom u Devici.

11.08.1950. rodjen je osnivač kompanije “ Apple”, računarski inžinjer poznatiji po dizajniranju prototipa računara Apple 1 I 2, praktično bez ičije pomoći.Rodjen u znaku Lava sa podznakom u praktičnom racionalnom I analitičnom znaku Device sa Mesecom u znaku Raka.

11.08.1921. rodjen je američki pisac Alex Haley( Malcom X, saga o američkoj porodici), rodjen u znaku Lava sa podznakom u Lavu I Mesecom u Škorpiji.

11.08.1993. rodjena je američka glumica, plesačica poznatija iz filma “ Uhvati ritam 3 I 5” u znaku Lava sa podznakom u Lavu I Mesecom u čulnom znaku Bika na zvezdi Plejade.

11.08.1960. osnovana je država Čad-država u srednjem delu Afrike, rodjena u znaku Lava sa podznakom u Biku i Mesecom u Ovnu.



Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski