субота, 12. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -12.08.2017.

Vikend je pred nama vreme za akciju, pokret, uzbudjenja.Ovog vikenda ako budemo imali sreću da nebo bude vedro iako je prognoza drugačija moćićemo da vidimo meteore ili zvezde padalice Perseide u noći izmedju 12-13.08.Danas 12 avgusta, .Mesec ceo dan kroz znak Ovan.Merkur se priprema za kretanje unazad, pa ako osetite da vam misli lutaju, da se pojavljuju neki vid konfuzije i nemira, više opterećenja-znajte da i to može biti razlog.Ipak emocije veoma intezivne, ali i optimizam i nada da se prosto nešto desi, samo da ne bude mlako i rutinski.

"Kada sam te video prvi put, 
zaljubio sam se, 
a ti si se nasmešila 
jer si znala."
 Vilijam Šekspir


Od 7:19am:

Danas imamo i jedan romantičan aspekt na nebu, tranzitna Venera u raku u trigonu sa Rx Neptunom u ribama(nežnost, zaštitnički odnos, predosećanja, ali pre svega ljubav kao imperativ za sve biće veoma aktuelan ovaj vikend, pa i veze koje budu počinjale u ovo vreme mogu imati baš pozitivan značaj.Dobro za ljubavna putovanja, ali u porastu je idealizacija osoba koje volimo.Veoma kreativan aspekt, aspekt koji donosi mnogo maštanja o ljubavi, može doneti i tajnu ili neobičnu podršku drugih, poklone, ali i povoljne prilike kroz finansije,Ipak, naglasak je na amor, i tu nema dalje priče.Venera u raku je veoma zaljubljiva, ali intimna, dok Neptun pravi bajke, romantične epizode i donosi veoma jaka predosećanja u vezi emocija i ljudi koje volite.Puno opuštanja, fantazija, bežanja od svakodnevnice.Idealno vreme za umetnost, posebno glumu.Srecno vreme za pomoć prijateljima i neki vid uključivanja u humanitarni rad.Dobro vreme za sredjivanje doma, muziku, plažu, potpuno opuštanje, zaljubljivanje)

Od 7:37am



Mesec u ovnu u kvadratu sa Venerom u raku( prolazna nezadovoljstva i suze, emotivne krize, migrene i osetljivost genitalija, stomaka, pojačani nemiri kroz polje doma.Loša organizacija, osećaj neispavanosti.Prevelika razmišljanja koja blokiraju srce.Mogućnost nepotrebnih troškova.)



9:40am: Mesec u Ovnu u trigonu sa Marsom u Lavu( vrlo energičan aspekt koji donosi puno snage, rada, borbenosti, hrabrosti i odličan je za početak rada, privatanje i većih poslova, dok na emotivnom nivou donosi strast i jaku fizičku povezanost.Odlično vreme za sport, takmičenja.Potreba za nekim adrenalinom, ali predstavljanjem sebe i publikom.Komplimenti koji prijaju.Odlično vreme za prenosenje znanja drugima.Period brzine, neke akcije, dinamične svakodnevnice.Sklonost i nezavisnim poduhvatima.Uspeh kroz operacije i lekarske savete.Možete se izboriti ili realizovati nešto važno uz jaku motivaciju i želju.)


14:28: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Rx Plutonom u Jarcu( u povećanju destrukcija, bes, nasilje, agresija, ljutnja, nagle vremenske prilike, emotivne tenzije i nestrpljenja, nametanje svoje volje ili pojačanog mazohizma.Sklonost da se stvari rade na svoju ruku, često i štetu.Slabo slušanje sebe.Lak ulazak u konflikt.Egoizam i poteškoće sa starijim osobama.Problemi sa decom ili neka sramota.)



16:50: Mesec u Ovnu u opoziciji sa Jupiterom u Vagi( veće želje nego realne mogućnosti ili okolnosti.Preveliko davanje i trošenje, nervoza koja se može lečiti hranom ili trošenjem emocija na pogrešnu stranu.Teži dolazak do istine, ali i problem sa objektivnošću.Preveliko nestrpljenje može doneti i loše akcije i odluke u ovo vreme, posebno sa emocijama, novcem.Moguća nezadovoljstva u braku, ali problemi sa ortačkim odnosima.Sklonost i apatiji).



19:28: Mesec u Ovnu u trigonu sa Suncem u Lavu( odlično vreme za profesionalni napredak, ad, putovanja, sastanke.Pozitivno predstavljanje sebe, odlično za rad na sebi, važne posete ili sugestije.Odlično za javne nastupe.Na lično emotivnom nivou sreća.Ipak, treba se čuvati nepotrebne nesigurnosti ili prevelike naglosti! Odlično za vodjenje drugih, decu, zdravlje.Čast, dobar položaj, vreme koje može doneti dobre rezultate i uspeh, dobro veselje.



21:27: Mesec u Ovnu trigon Rx Saturn u Strelcu( može dolaziti do problema sa vodom ili na morima.Emocije sklone stalnim usponima i padovima.Ipak, period koji može doneti odanost, mir, smirenje, strpljenje, odličan za karijeru i rad.Možete biti oslonac drugima ili podržati i neku ideju koja vas može iznenaditi.Dobro za odmor ili vidjenje sa starim prijateljima.)

Astro -vremeplov


12.08.1949. rodjen je sjajni britanski gitarista, kompozitor, pevač, ali pre svega član britanske grupe „ Dire Straits“ –Mark Knopfler u znaku Lava sa umetničkim podznakom u znaku Riba I Mesecom u samoinicijativnom I strastvenom znaku Ovna koji je veoma okrenut rok zvuku.

12.08.1969. rodjena je engleska pevačica, dobitnica Mtv nagrade –Tanita Tikaram u znaku Lava sa Mesecom u Lavu.Posle pauze od 16 godina snimila je prosle godine album” Closer to the people”.

12.08.1971. rodjen je nekadašnji teniski reket broj 1, I legendarni Pete Sampras,američki teniser grčkog porekla, rodjen u znaku Lava sa Mesecom u znaku Bika.Osvojio je 14 od mogucih 18 Gren slemova.

12.08.1975. rodjen je mladji brat Ben Afleka, ali i Oskarovac- Casey Afflecka, takodje glumac(“ Dobri Vil Hanting,Nestala”) u znaku Lava sa podznakom u Vodoliji što mu donosi pojačanu buntovnost, maštovitost I posebnost.Mesec je u duboko emotivnom I erotičnom, veoma borbenom znaku Škorpije koji mu pojačava vizije I posebno donosi dosta emotivnih dešavanja, ali da će biti veoma zaposlen u naredne dve godine.

12.08.1939. rodjen je I američki glumac George Hamilton u znaku Lava sa podznakom  I Mesecom u Raku.

12.08.1971. rodjena je američka glumica I model –Rebecca Gayheart u znaku Lava sa Mesecom u Biku.

12.08.1929. rodjen je I američki glumac I producent –John Derek u znaku Lava sa podznakom u Škorpiji I Mesecom u Vagi.


12.08.1992. rodjena je manekenka, glumica I pevačica, mlada I veoma talentovana Cara Delevigne( “ Ana Karenjina, Lice Andjela, Pan”) u znaku Lava sa originalnim Mesecom u Vodoliji koji je Cari pomogao da veoma rano udje u svet mode, ali I filma.Izabrana je za ikonu stila I mladog umetnika Holivuda.

 12.08.1983. rodjena je turska glumica nemačkog porekla Merjem Uzerli u znaku Lava sa Mesecom u Vagi.Poznatija kao “ Hurem” iz serijala “ Suljeman Veličanstveni”.

12.08.1823. osnovan je Perth –najnaseljeniji grad u zapadnom delu Australije, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Vodoliji I Mesecom u Jarcu.

12.08.1892. rodjen je Torki –grad u Ujedinjenom Kraljestvu, rodjen u znaku Lava sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Ovnu.


Biografije preuzete sa Wikipedia.

Nataša Paunovski



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski