четвртак, 24. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -24.08.2017.

"Ništa nije samo po sebi ni dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo". - Šekspir

Mesec u praznom hodu do 3:06am, kada ulazi u znak Vage.Noć povoljna za obrazovanje, završavanje sitnijih poslova u kući, odmeravanje i oprezno biranje i spremanje stvari, dokumenata.Ipak prazni hod nosi i samostalno delovanje Meseca, pa se treba ograditi od prevelikog mozganja ili opterećenja ukoliko vam je prethodni dan nosio neki problem.Probajte da se opustite.




Mesec u Vagi će imati energije ljubavi, balansa i ravnoteže sve do subote.Ipak, danas vladaoc tranzitna Venera u Raku u kvadratu sa Rx Uranom može doneti nagla uznemirenja, prekide, eksplozivna ponašanja, neoubičajene vesti, promene.U porastu avanture i naglo trošenje novca.




Mesec u znaku Vage pojačava prefinjenost, estetiku, potrebu za istinom, potrebu za harmonijom i pomirenjima.Period od 10:45 nosi posebno dobro vreme za javne nastupe, polaganje ispita, ali nosi i povećanje emotivnih prevara, kao i manje napetosti na političkoj sceni.Ima mogućnosti da se danas nešto objavi što ne bi trebalo ili da dolazi do naglog prekida i problema sa komunikacijom preko interneta.Porast bračnih problema, ali i nasilja jeste uvećan u periodu do 19h.Od 19h može dolaziti do neočekivanih nagrada ili dobitaka, ali veoma pozitivnih prilika poljoprivrednicima i svima onima koji uzgajaju nešto.Na emotivnom nivou tokom celog dana, ali i stresnog aspekta Venere i Rx Urana treba izbegavati ulaziti u komplikacije, laži, zapetljavanja emotivna, ali i izbegavati neki nepotreban sarkazam, polemike.U povećanju su tokom cele večeri jaka neverstva, iskupljenja, opravdavanja, nepotrebna žrtvovanja.Koliko god vam deluje da istina može da zaboli druge, idite prema njoj jer će vam doneti rasterećenje, samo izbegavajte da ulazite u dublje probleme.



Od 21:02: Tranzitna Venera u kvadratu sa Rx Uranom u Ovnu( može biti neprijatnih iznenadjenja kroz okruženje, ljubav, novac.U povećanju neočekivana dešavanja, stres, potreba da se nešto iseče, promeni iz korena.U porastu razvodi, gubici voljenih osoba, prekidi emotivnih veza, avanture i potreba za slobodom u medjuljudskim i ljubavnim odnosima.Bežanje od vezivanja ili problemi sa autoritetima.Sklonost tvrdoglavim potezima.Malo mira i strpljenja potrebno je i u saobraćaju!U povećanju veća ali prolazna razdražljivost i poteškoće kroz odnose sa prijateljima.Ne tako dobar period za početak novog odnosa ili prijateljstva, ali može biti dosta problema u održavanju odnosa iz prošlosti.Opreznost kroz komunikaciju ili odnose sa starijim osobama!Treba se distancirati od svakog vida preterivanja, prevelike osetljivosti, uvredljivosti, i pokušajte ako osetite ovaj aspekt da koristite ipak razum.Posebna preporuka roditeljima da decu čuvaju od nepoznatih osoba, internet komunikacije!Ipak, biće tu i neke euforije, pa malo paranoje, pa naglog dobrog raspoloženja i nekog vida prekretnice.

Astro -vremeplov




24.08.1948 rodjen je francuski kompozitor i izvodjač elektronske muzike Jean Michael Jarre u praktičnom zemljanom znaku Device sa podznakom u dominatnom znaku Lava i Mesecu u energičnom znaku Ovna, znaku strasti, akcije.Dobar položaj Venere i Neptuna u njegovoj karti ukazuje na neobične i maštovite ideje po pitanju kompozicijama koje često oseća i prenosi na muziku, dok izuzetno zanimljiv aspekt Urana na poslednjem stepenu Blizanaca u trigonu sa Marsom u Vagi i javnost, ali uspeh preko elektronske muzike.




24.08.1947. rodjen je proslavljeni brazilski književnik Paulo Coelho u znaku Device sa podznakom u Biku i optimističnim i slobodoljubivim Mesecom u Strelcu.Stelijum planeta u Lavu u njegovom 3 polju je izuzetno superioran i jasan znak smisla za pisanje.

24.08.1988. rodjen je engleski glumac ( Harry Poter") -Rupert Grint u znaku Device sa Mesecom u Jarcu.




24.08.1981. rodjen je američki glumac i model, miljenik tinejdzera Chad Michael Murray u znaku Device sa Mesecom u Blizancima.

24.08.1899 rodjen je argentinski pisac Jorge Luis Borges, kao jedan od najuticajnijih  književnika 20 veka.Rodjen u znaku Device sa podznakom u Raku i Mesecu u znaku Ovna.

24.08.1836. rodjen je Houston grad u saveznoj državi Teksas.On je četvrti po veličini u Usa.Rodjen u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Vodolije.




24.08.1976. rodjen je australijski glumac( " Havaji, Mesečina"), Alex O Loughlin u znaku Device sa Mesecom u Lavu.


24.08.1273. po julinaskom kalendaru osnovana je Austrija u znaku Device sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u znaku Jarca.




24.08.1947. rodjena je sjajna američka glumica( " Fatalna privlačnost, Patriotske igre, ), Anne Archer u znaku Device sa podznakom u emotivnom znaku Raka, ali vrlo optimističnim Mesecom u znaku Strelca.

24.08.1834. osnovan je Rockford gradic u saveznoj državi Ilinois u znaku Device, podznak Vodolija, Mesec u znaku Bika.



Natasa Paunovski




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski