петак, 25. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -25.08.2017.


Dobar dan, Mesec danas ceo dan u znaku Vage:-))

Zanimljivo je što ćemo danas imati i jednu važnu promenu, Saturn koji je od 6.04. usao u retrogradni hod,mada je bio u fazi senke od 30.12.2016., a danas  od 14:10( lokalno vreme) kreće direktno sa 21.10 stepena znaka Strelca.Ko nije izgubio sebe u traženju i idealizaciji života, ljubavi" poruka je Saturna koji od kraja 2015 ima strelu kojom gadja nebo, ali nudi i veći optimizam koji mu nije prirodna karakteristika.Imali smo od aprila svega na nebu, nekih starih karmičkih sećanja, ljubavi, iskušenja, vraćanja na početak, izazova, i lekcija kako da pokrenemo sebe iz unutrašnjeg Ja u spoljno Mi, ali pre svega kako da se oslobodimo predrasuda, pravila, moralnih opterećenja, kako da stignemo do zamišljenih ciljeva.Period od aprila pojačavao je ozbiljnu usamljenost, brige, razočarenja i karmičke zadatke.Oni koji su osetili ogromna opterećenja baš od tog perioda,od danas pa do kraja godine, mogli bi sada dobiti i veće nagrade od neba ili realizacije dugo očekivanih stvari.Mnogi od vas mogu da se sa baš direktnim kretanjem i pokretanjem Saturna naglo probude.Prošlost, sadašnjost i budućnost pitanja koja se stalno prepliću u astrološkoj praksi i pitanja kad, zbog čega, šta će dalje biti? Saturn u Strelcu ima vizije života, prepoznavanje srodnih duša, a iako on nikad ne daje laka rešenja, sigurna sam da je mnoge od vas naučio i da imate mogućnost da krenete u završne ako ne i direktne akcije.Nemojte se iznenaditi da prošlost zakuca u sadašnjost, ali da sadašnjost želi da pita budućnost za savet.Biće tu preplitanja, ali nekog i oslobadjanja od opravdanja, čekanja, i sve može delovati brže, konkretnije.

Iza nas je definitivno depresivan i veoma melanholičan uticaj retrogradnog Saturna koji može pokazati snagu entuzijazma i mudrosti.Saturn će boraviti u znaku Strelca do 20.12. ove godine kada će preći u znak svog doma znak Jarac.Ponovni retrogradni hod možemo očekivati od 17.04.-6.09.2018., ali otom potom o tome ću vas obaveštavati kroz dnevne izveštaje..Direktan uticaj Saturna može uticati na bolju samodisciplinu, samospoznaju sebe u odnosu na druge, ali lakoću u poljima koja vam i nisu najbolje isla u toku njegovog retrogradnog hoda.Saturn kreće u završnu fazu radova, i treba ga maksimalno iskoristiti za sve vidove trajnih akcija, stvari koje želite da i zapečatite i da o njima više ne razmišljate, ali možda i za neke od vas da vidite i neku egzotičnu zemlju gde ste ostavili neki svoj karmički trag, ljubav ili sećanje.




Danas imamo i:

10:33am: Mesec u znaku Vage kvadrat Rx Pluton u Jarcu( Kada je Mesec u Vagi nama je potreban zagraljaj, topla reč, podrška jer možemo biti ranjiviji, nesigurniji koliko god da pucamo od samopouzdanja.Druženje, prijateljstvo, iskreni razgovori su stvarno važni i danas.Kvadratura sa retrogradnim Plutonom uvek može doneti ljutnju, nervozu, otpor, destrukciju, uvredljivost, nepotrebnu tvrdoglavost i teranje na sopstvenu štetu, poteškoće kroz ženstvenost i prihvatanje svojih mana.Potrebno je u ovom periodu prvo sve raditi umereno i sa većom dozom taktike, posebno diplomatije, bilo da se radi o emocijama, poslu ili već stvarima koje su vam važne u ovo vreme.Ovo može biti dobro vreme ja javne govore, nastupe ali probajte da držite ego i mogućnost i da dobijete neku kritiku kao samo savet da možete biti bolji.Ako vam i neko ukaže da treba da to promenite, nemojte mu okretati ledja, već razmislite..U povećanju dovitljivost, ali odsustvo razuma, kao u duhovitosti.Posebno loše vreme za sud, podelu imovine, nasledjivanja, bračne odnose, posebno ortačke odnose ili ulazak u ortakluk.Može biti i poteškoća u prihvatanju razlika posebno na polju okruženja, rodjaka, prijatelja.U porastu emotivne povrede i oštrina.Treba čuvati genitalije, kožu, posebno paziti na mokraćne kanale!




17:32: Mesec u konjukciji sa Jupiterom kroz znak Vage( ovo je prvi aspekt sa izlaskom Saturna iz retro hoda koji može doneti olakšanje, blagostanje, podršku, ljubav, miroljubivu energiju, moć opraštanja, dobre lične prilike preko partnerskih odnosa i javnosti.Vrmee dobrog raspoloženja, velikodušnih postupaka, mogućeg dobijanja novca, povoljnih vesti, emotivne podrške i optimizma.




18:09: Mesec u Vagi u sekstilu sa Saturnom u Strelcu( Možete računati sigurnost i lojalnost, oslonac preko polja prijatelja i porodice.U ovo vreme ono što se zacrta, isplanira, obeća može ići u dobrom smeru.Emotivno aspekt odanosti i jake povezanosti za voljenu osobu.Veća odgovornost i briga za decu, roditelje.Dobro vreme za sitnije popravke ili poslove u domu.Odlično vreme za planiranje nekog koncerta, rodjendane, svadbe.Posebno aspekt koji predstavlja zaštitu ako imate problem da se nade prava osoba koja će vas saslušati i pomoći vam.Dobro za kontakt sa socijalnim ustanovama, dobro za pravne ustanove, zajedničke kupovine.Vladaće strpljenje, pa će se i odluke donositi mudrije.).


22:06: Mesec u Vagi u sekstilu sa Marsom u Lavu( Mesec na zvezdi Spika, uspeh iznad očekivanja, iznenadjenja, nova energija, dosta planova, neočekivana euforija i sreća.Odlično vreme za astrologiju, upoznavanje novih prijatelja, pokretanje novog posla ili talenta.Mentalna i fizička hrabrost, dobar elan, zaposlite sebe u ovo vreme osećaćete se zadovoljnije.Treba se uzdržati od preterivanja i nekog vida sebičnosti, primajte i dajte u ovo vreme kako osećate, jer emocije će biti na vrhu neba.Odlično vreme za poklone, zabave, emotivne susrete.Zvezda Spika je tradcionalna zvezda znanja pa je ovo vreme koje može biti srećno za učenje, ples, pronalazaštvo, nauku, otkrića, genijalne izume.Na ljubavnom nivou mogućnost da neko ostavi izuzetan utisak i da vas neko veoma zainteresuje.

Astro -vremeplov




25.08.1930. rodjena je prava živa legenda, James Bond, Oskarovac -Sean Connery u praktičnom zemljanom znaku Device sa podznakom u posebno racionalnom i veoma samodisciplinovanom znaku Jarca sa Saturnom na samom ascedentu, i Mesecu u znaku Device koji mu daje jednostavnost, skromnost, ali izuzetan perfekcionizam.Izuzetno vitalan i mladolik, poslovno spreman uvek za nove izazove, sa aspektima emotivne popularnosti kod suprotnog pola zbog opozicije Venera i Urana, ali i šarmatne Venere u Vagi, pa Connery spada u staru gardu dzentlemena koji odiše prefinjenošću, disciplinom, ali uvek raspoloženim humorom.Iako vodi računa o sebi, ipak period jeseni ove godine upozorava da mora biti oprezniji sa zdravljem, posebno poljem bubrega i pluca, a ako bi to prošao mogao bi da računa na prilično puno projekata i uz pomoć podrške porodice jos mnogo godina rada.Connery nije baš tip koji priznaje penziju, ali zna da stane kad treba.On je izuzetan profesionalac i primer dobre lige glumaca koji su ostavili i ostavljaju izuzetne vrednosti kako na publiku tako i mladje glumačke populacije.




25.08.1987. rodjena je američka glumica Blake Lively( " Tracara) u znaku Device sa podznakom u nešto atraktivnijem i dominatnijem znaku Lava, sa Mesecom u znaku Device.




25.08.1970. rodjen je nekadašnji nemački foto model, glumica, kreativni direktor, poseduje i svoju kolekciju, veoma svestrana -Claudia Schiffer u znaku Device sa podznakom u vrlo mističnom, ali privlačnom znaku Škorpije sa Mesecom u duhovitom znaku Blizanaca.

25.08.1958. rodjen je američki režiser i producent, scenarista i umetnik Tim Burton u znaku Device sa podznakom u Blizancima i Mesecom u znaku Jarca.

25.08.1981. rodjena je američka glumica Rachel Bilson u znaku Device sa podznakom u Devici i Mesecu u Raku.Spoj praktične i marljive prirode i izuzetnog smisla za dom i materinstvo donosi lični napredak.




25.08.1954. rodjen je sjajni muzički genije Elvis Costello u znaku Device sa Mesecom u Raku.




25.08.1964. rodjen je američki glumac Blair Underwood u znaku Device  sa energičnim Mesecom u Ovnu.

25.08.1961. rodjena je američka glumica Ally Walker u znaku Device sa Mesecom u znaku Vodolije.




25.08.1825. osnovan je Urugvaj južnoamerička država, rodjena u znaku Device sa podznakom i Mesecom u Vodoliji.Glavni grad Montevideo.




25.08.1955. rodjen je pozorišni i filmski glumac, bivši Ministar -Branislav Lečić u znaku Device sa podznakom u Jarcu i Mesecu u znaku Strelac.Spoj ambicija i ideala donosi Branislavu da svake godine pravi sve bolje korake svoje veoma uspešne i zrele karijere.Ipak, on još puno toga može da ponudi publici.




Natasa Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski