среда, 30. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -30.08.2017

Kragujevac, srce Sumadije.Pecivo i veoma ukusni sendvici sa pecenicom koje ne nalazim tako lako u svom gradu.Mir, zelenilo i dobri ljudi.Inspiraciju ovih dana nalazim u malim znakovima paznje.Neki reset, ali uzivanje u mirnijem tempu.



Nalazimo se u Prvoj Cetvrtini Meseca.Ako ste gledali sinoc u nebo mogli ste videti prelepu Lunu koja je slala svetlost koja prosto mami.Danas ceo dan Mesec u Strelcu šalje snagu da ništa nije teško ako imate volje.Vera, sanjanje o nedostižnom, emotivna idealizacija, telepatija sa onima koji su daleko, hrabrost u zadnji tren, samostalnost i dostojanstvo, potreba za neobicnim stvarima, mašta koja ne poznaje granice, univerzum i zagrljaji.Ipak, imamo energiju optimizma iako misli lutaju i trose nam vreme i smanjuju moć rasudjivanja.Mnogi će se danas osećati kao da su odlepršali na neku drugu planetu u kojoj se osećaju bolje:)))

1 minut posle ponoći: Mesec u Strelcu u kvadratu sa Rx Neptunom u Ribama( potreba za osamom, dubokim razmisljanjem, bežanjem  u svoj svet.Idealizacija i razočarenja, strahovi od nedostatka ljubavi i budućnosti, potreba za slobodom, ali strahovi od promena, razmisljanja o budućnosti, ali nesigurnost.Izuzetno povećana kreativna energija, inspiracija, potreba za daljinama.U porastu kradje, lazi, ali i pospanost i umor.U porastu sklonost kocki, posebno porocima.Opreznost sa lekovima! Malo osetljivije vreme za porodjaje, operacije.Tuga, praznina, suze, jaka povezanost sa osobama koje volite a koje su daleko od vas.Dnevnik moze biti odlicno sredstvo smirenja misli, kao i kontakt sa vodom.


16:33: Mesec u konjukciji sa Saturnom kroz znak Strelac( brige, zakasnjenja, u povecanju kompleksi, hronicnim bolesnicima ovo moze biti prelazno osetljiv period.Osecaj nekog usporenja, prolaznog osecanja nemanja snage, emotivne udaljenosti, hladnoce i nedostatka entuzijazma.Tesko prihvatanje saveta, moguc i nesto hladniji odnosi sa autoritetima.Moze biti kasnjenja na polju saobraca, manjih kvarova ili zabrinutosti sa starije osobe.Ovo vreme treba iskoristiti za humor, opustenost, odmor, izbegavajte ozbiljne razgovore, opravdanja, ako mozete zaobidjite neke bitne sastanke i putovanja, jer moze dolaziti do zastoja i osecaja ogranicenja i naglog neraspolozenja.Saturn salje energiju vece discipline i reda, kao i skupljanja snage.Ovo je vreme kada treba smanjiti fizicke aktivnosti i kada je potrebno ici medju ljude, kretati se, ispunjavati sebi zelje.Kontakt sa zivotinjama moze biti veoma isceljujuci.

17: 40: Mesec u Strelcu u sekstilu sa Jupiterom u Vagi( vreme blagostanja, mira, emotivne harmonije, pomirenja i oprastanja.Lakse vreme za razgovore, rad, putovanja, ucenje.Vreme kada ljubav cveta, a kada s elakse moze doci do istine, resenja problema koji su mogli doci u blokadu u prepodnevnim casovima.Bice tu podrske, lepih reci, komplimenata, zagrljaja i prijateljskih dragocenih saveta.Ovo je dobro vreme za posredovanje, posebno za proslave.Veoma srecno vreme za ljubav, ali i novac.Pogledajte u nebo i zamislite zelju!

Astro - Vremeplov



Na današnji 30.08.1972 rodjena je američka glumica –Cameron Diaz, u znaku Device sa podznakom u emotivnom i sentimentalnom znaku Raka i Venerom u raku u 12 polju koja posebno nosi skrivenu osetljivost, mekoću i koja u kvadratu sa Uranom izaziva i povremenu hirovitost, ali da je Cameron često imala i jake stresove zbog ljubavi, ali i porodice.Ipak to se ne vidi spolja jer Merkur u lavu ukazuje na mentalnu superiornost i sjaj, samopouzdanje koje deluje da Cameron ne fali.Mesec u egzaltaciji u biku kroz 10 polje nekako nosi obratan položaj da je Cameron osim želje za materinstvom želju da bude veoma uspešna glumica koja se okušala u svim žanrovima.Svakako kao Devica veoma vodi računa o svom telu, zdravlju, ishrani iako je veliki gurman I često mora da se odriče dosta stvari, ali joj tu I pomaže Mars u devici koji I jeste okrenut zdravoj ishrani.Veoma je originalna, svoja, ali jednako osećajna I sklona nostalgiji.Često je učila od starijih, mada I danas teže podnosi kritike na polju profesije.Ipak ova krajnje vesela devojka danas puni 45, ali se ne plaši godina, jer će zadržati dosta dugo svoju dobru liniju, ali što bude starija imaće sve bolje profesionalne mogućnosti koje je posebno očekuju kroz nove projekte o dove jeseni, posebno proleća sledeće godine, a posebno u periodu 2019-2020 koja joj može doneti I niz nagrada.Iako pripada materinskoj kombinaciji, ipak loš položaj vladaoca Saturna I Jupitera, ali I Meseca I Merkura ukazuje da se ne oseća psihološki spremnom za majku, I da čak može biti pitanje usvajanja iako je to veoma popularno u Holivudu.Kada je želela u nekom momentu kao da nije u tom momentu nije mogla sa osobom za koju je bila vezana, pa je nekako prebrodila činjenicu da uživa u toj ulozi.Sa druge strane Cameron je rodjeni hedonista, koji je prezaposlen, koji uživa u jednostavnim stvarima, prirodi, ali koja je itekako ozbiljna na filmu iako ne može raditi sa bilo kim.Od 2015 je u braku sa Bendji Madenom, medjutim pozicija braka može doneti I dosta problema I mogućnost razvoda zbog prethodne ljubavi, pa tek kasnije može pored sebe imati potpunu romansu.



30.08.1969. rodjen je srpski filmski I pozorišni glumac –Nebojša Glogovac u znaku Device sa podznakom u Strelcu I  Mesecom u Ovnu.Vera u kombinaciji sa perfekcionizmom i emotivnom otvorenoscu i neposrednoscu cine Nebojsu jednim od najboljih glumaca na nasim prostorima.

30.08.1982. rodjen je bivši američki teniser Andy Roddick nekadašnji teniski reket broj 14, u znaku Device sa Mesecom u Jarcu.

30.08.1979. rodjen je I argentinski teniser Juan Ignacio Chella u znaku Device sa Mesecom u Strelcu.

30.08.1975. rodjena je prvakinja iz 2002 u umetničkom klizanju plesnih parova Marina Anissina u znaku Device sa Mesecom u Blizancima.

30.08.1969. rodjen je bivši jugoslovenski reprezentativac –Vladimir Jugović u znaku Device sa Mesecom u Ovnu.

30.08.1946 rodjena je američka glumica Peggy Lipton(“ Tvin Piks”) u znaku Device sa podznakom u Vodoliji I Mesecom u Vagi.

30.08.1963. rodjen je britanski glumac Mark Strong u znaku Device sa Mesecom u Jarcu.

30.08.1977. rodjen je američki glumac –Michael Gladis( “ Ljudi sa Menthetna”) u znaku Device sa Mesecom u Ovnu.



30.08.1986. rodjen je pevač grupe “ Hurts”, inače izabran za jednog od najboljih blogera, ali I ličnost sa najboljim tviterom nalogom –Theo Hitchcraft u znaku Device sa Mesecom u raku.


30.08.1858 osnovan je Tunis, nekadašnja omiljena destinacija naših turista, rodjen u znaku Device sa podznakom u Blizancima I Mesec u Biku koji ukazuju na gostoprimljiv narod, ali I lepotu duše samog naroda.Iako je  2015 godine bio pogodjen terorističkim napadima,Tunis još uvek nije najbezbedniji jer se očekuje u naredne 2.5 godine dosta nervoze na polju same države.

30.08.1812 rodjen je kanadski grad Winnipeg-najveći u provinciji Manitobe.Rodjen u znaku Device sa podznakom u Vagi I Mesecom u Blizancima.


30.08.1887. rodjen je Amarilo –grad I sedište okruga Poter u državi Teksas, rodjen u znaku Device sa podznakom u Strelcu i Mesecom u Vodoliji.

Natasa Paunovski


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski