четвртак, 31. август 2017.

DNEVNA DOZA LUNE -31.08.2017

Dobar dan, danas Mesec ulazi u znak Jarac, u kratkom praznom hodu, od popodnevnih casova Merkur u retrogradnom hodu prelazi u znak Lava.Poslednji dan Avgusta, uhvatiti jos dasak leta, danas trezvenija i racionalnija energija, ali i dinamicnija i dramaticnija mentalna strana, verbalnija snaga i vise potrebe da se pokažete, budete u centru pažnje, da vas primete.



Od 3:28am: Mesec u Strelcu u trigonu sa Marsom u Lavu( izuzetno srecno vreme za sportska takmicenja, ljubav koja prelazi u vecu strast, za one koji su u ovo vreme bili aktivni, odlicno vreme za putovanja, ambicije, vreme jake potrebe za samoizrazavanjem, radom na sebi.Izuzetno jaka snaga i potreba za novim.Snazna i intezivna osecanja, odlicno vreme za zaceca.Posebno veze vezane za daljinu mogle su dobijati na intezitetu i energiji.Period hrabrosti i borbe, ali optimizma).Odlicno vreme za zabavu i druzenje.

6:43am: Mesec u Strelcu u trigonu sa Rx Uranom u Ovnu(dobar i dinamican pocetak dana.Nove ideje, genijalnost, snaga da se zapocne nesto novo ili zavrse obaveze koje su stajale.Potreba za uzvisenim emocijama, zagrljajima, ali i potreba za individualnoscu, samostalnoscu.Dobro vreme za nove projekte, licne promene, sport, ples, selidbe, putovanja.U emotivnom smislu srecno vreme za pocetke ili uvodjenje nekih promena u vas emotivni odnos.Period pozitivnih iznenadjenja i potrebe da se odbace negativne misli i krene napred.

Mesec prelazi u znak Jarac.Ozbiljnost, odgovornost, savesnost, okrenutost karijeri, roditeljima.Potreba za suprostavljanjem autoritetima.Osecaj jedne mirnije, malo sporije energije.Ipak, upornostt i crta istrajnosti može doneti da sve što zacrtate se može pozitivno rešiti.Emocije u maloj udaljenosti, distanci, može dolaziti do povećane usamljenosti, osećaja da vas drugi ne razumeju na pravi način.Kritike se neće baš dobro podnositi.Osećaj unutrašnje zatvorenosti i vraćanja na prošlost.Nostalgija, melanholija, osetljivost kostiju, zuba.Priroda, kontakt sa stalnim i proverenim okruženjem, zaposljavanje sebe može doneti pozitivnu energiju.



Mesec od 10:20-10:40 u fazi praznog hoda( moguca zakasnjenja, duza cekanja, usporenja).Ogranicenja ili antipatije kroz starije osobe.Reumatskim bolesnicima ovo vreme neće biti naklonjeno.



10;41: Mesec u Jarcu u trigonu sa Rx Merkurom u Devici, Merkur ne zvezdi Regulus( Detaljnost,prakticnost, posvecenost, odlicno vreme za placanje racuna, potpisivanje papirologije koja je stajala, poslovna kraca putovanja, ucenje, ispite.Odlicno vreme za posete posebno osoba koje niste dugo videli.Odlicno vreme za ambicije, vodjenje drugih.Odlicno vreme za pisanje, posredovanje, lekarske posete.Odlicno vreme za neki krakotrajni post, kao i poverljive razgovore.Posebno dobro vreme u poslovima koji traze preciznost, pedatnost, dolazak do istine.Odlicno vreme za resavanje sitnijih imovinskih stvari, majstorske poslove.



17:29: Merkur se vraca 29,29 stepeni Lava.Misli jake, intezivnije, prodornije, otvorenije, reakcije dramatičnije, skretanje i potreba za pažnjom.Usmerenost na dublje poslovne analize i odlicno vreme za psihoterapiju, medicinu, izume.Ipak, moze biti vise galame, ljutnje, uvredljivosti, teskog prihvatanja kritika, popustanja.U povecanju jak ego, ali i sujeta..U porastu brzoplete odluke i nestrpljive reakcije.Moze dolaziti do naglih i neplaniranih troskova.Paziti na tehniku, telefona.Mentalna strana superiorna.Merkur od 5.09. krece direktnim hodom, ali od 10.09 se vraća u znak Device u kome će boraviti do 30.09.

ASTRO -VREMEPLOV

31.08.12.n.e rodjen je Gaj Julije Cezar Germanik poznatiji kao Kaligula kao treće dete Germanika i Agripine Starije, u kombinaciji duple Device sa Mesecom u Raku.Kaligula je ostao upamćen po brojnim skandalima, smatrali su ga ludim I bahatim.On je prvi rimski car koga je ubila Pretorijanska garda.

31.08.161.n.e rodjen je I rimski car Komod koji je vladao od 180-192 godine, rodjen u znaku Device sa Mesecom u Blizancima.



31.08.1920. rodjen je Oskarovac James Coburn u znaku Device sa podznakom u Ovnu I Mesecom u Ribama.


31.08.1955. rodjen je Olimpijski šampion I 1976 I 1984 Edwin Moses u znaku Device sa podznakom na najintuitivnijem I veoma interesatnim sportskim stepenom sreće 29 stepenom Riba I Mesecom u znaku Vodolije.

31.08.1970 rodjena je princeza Ranija el Abdulah, primećena kao jedna od lepših žena u Kraljevinama, rodjena u znaku Device sa Mesecom u Devici, borac za pravdu, prava žena, veoma inspirativna I skromna.


31.08.1949. rodjen je sjajni američki glumac, miljenik ženske publike –Richard Gere, u znaku Device sa podznakom u veoma emotivnom, ženskom plodnom znaku Raka, ali I vladaocem Mesecom u Strelcu koji donosi izuzetnu vizionarsku dušu, produhovljenost, okrenutost slobodi I jakoj potrazi za istinom.Mars u raku u svom padu pojačava preosetljivost, ali jaku intuitivnost, ali u opoziciji sa Jupiterom I dosta konflikata I sklonosti preterivanja u ranom periodu.Mislim da je Gere dugo tražio sebe u kompletnom smislu, ali da je bio veoma nesrećan u ranom periodu mladosti.Merkur, Venera I Neptun u vagi ukazuju da je šarmantan, harmoničan, da mu dom I sitnice veoma znače, da je esteta I da veoma voli lepe žene( bio je oženjen I sa super modelom Sindy Craford) iako horoskop ukazuje da je u tom odnosu bio ogranicen I da se veoma mucio što I jeste uzrokovalo ranim razvodom.Sunce I Saturnom u približnoj konjukciji ukazuju da je veoma temeljan, ozbiljan, da ima odličnu memoriju, da je sklon izuzetnom mentalnom perfekcionizmu, ali da ga pokreću lepe stvari, predmeti, harmonija I da teži balansu.Mislim da se priklonio Budizmu jer nikad nije oseao svoju veru, kao I da je dugo imao zablude o religiji I da I danas danas ne razume mnoge običaje.Ne želi I teži da beži od opterećenja, konflikata.Iako je veoma galantan, zna itekako da bude mudar I da pravi trajne poslovno –finansijske planove.Ulaganja u nekretnine mu mogu doneti srećne okolnosti.Veoma je intuitivan, ali ranjiv I veoma teško podnosi prekide.Može biti I veoma nostalgican, povremeno sklon svom malom svetu mašte.Poslovno iako je snimio sve hit filmove, nije dobio Oskara.Osim zivotnog dela kao da Oskar može stalno da mu izmiče.Često je veoma razočaran političkim prilikama u svojoj zemlji, ali se vidi da se u slobodne vreme osim glume bavi raznim stvarima.Obožava antikvitete I stare stvari.Pred njim je I period velikih ličnih prekretnica, ali važnih dešavanja.Vitalnost, ali I šarm dočekaće zrele kasne godine, iako bi mogao imati većih problema sa zelucem I kostima.Iako izabran kao seks symbol 80, pa I 90 Gere će uvek imati velika iskušenja I prepreke posebno u bračnim odnosima.Ipak neće biti sam.Starost otvorena pored dosta mladje osobe koja će ga motivisati I inspirisati da bude kompletniji što mu često smeta.



31.08.1945. rodjen je Van Morison irski pevač, muzičar I kantautor.Rodjen u znaku Device sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Raku.

31.08.1970. rodjena je pop pevačica Debbie Gibson u znaku Device sa podznakom u Raku I Mesecom u Devici.


31.08.1971. rodjen je američki komičar poznatiji po serijalu filmova” Gas do daske” –Chris Tucker u znaku Device sa Mesecom u Jarcu.

31.08.1967. rodjen je engleski glumac Jonathan Cake u znaku Device sa Mesecom u Raku.



31.08.1957 osnovana je Malezija-savezna I ustavna monarhija, sastavljena od 13 saveznih država u jugoistočnom delu Azije.Rodjena u znaku Device sa podznakom na 2 stepenu Blizanaca I Mesecom u znaku Škorpije.

31.08.1962. osnovan je Trinidad I Tobago-ostrvska država u Karibima, rodjena u znaku Device sa podznakom u Blizancima I Mesecom u Devici.

Natasa Paunovski

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski