среда, 12. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -12.10.2022. " Veliki ispiti"

 

Miholjdan. Već je 12.10. Kako vreme prolazi. Negde možemo da odlutamo mislima u nešto lepo, čarobno bežeći od dnevnih vesti koje potresaju celu planetu. Danas na nebu imamo ozbiljno važne ispite i mogućnost da se reši nešto važno i ozbiljno, a sa druge strane iz nekog umora i konfuzije može se grešiti na onome što najbolje poznajemo. Danas treba paziti na reči. Neki optimizam može da bude prisutan. Biće pozitivan u motivaciji drugih, ali ipak pričuvati danas psihu, hormone, ne trošiti se baš za svaku sitnicu, da ne kažem za svakog...

Od 3 posle ponoći na nebu ćemo imati veoma značajan aspekt Sunca iz znaka Vage i Rx Saturna iz znaka Vodolije u trigonu. Danas može biti dan kada se u svetu može doneti nešto značajno. Danas je itekako dobro planirati na duge staze iako vreme u kojem živimo deluje nestabilno, medjutim manje priče i usmerite se na svoje ciljeve. Ne trošite se danas na tudje probleme, samo se koncentrišete na ono što dugo čekate ili u rešavanju nečeg značajnog. Izuzetna radna etika, praktičnost, ozbiljnost, posvećenost može uroditi plodom. Možete biti u mogućnosti da preuzmete i više odgovornosti ili da pokažete veće ambicije, ali takodje da pokrenete nešto što vam nije uspelo, baš dugo. Pratite svoj osećaj....

Pratite upustva i malkice uključite i neku vrstu vojne discipline. Čuvajte snagu i usmerite se samo na konkretno! Odličan dan za unapredjenje na poslu ili bolje okolnosti.Osećanje boljeg samopoštovanja, prepoznavanja prioriteta iz prošlosti. Odlično vreme za rutinske poslove i učenje od starijih. Dobro kroz prihvatanje odgovornosti od strane autoriteta ili roditelja. 

Danas na nebu od 7:50 imamo i jedan krajnje osetljiv aspekt izmedju Marsa i Rx Neptuna u kvadratu ili lošem savezu. Mars je planeta energije, Neptun idealizma i mašte. Tu postoji sukob. Ovaj aspekt može doneti jako slab nivo energije, ali da na nebu imamo puno manipulacija, laži, podvala, prevara. Treba otvoriti oči.Itekako na duhovnom i emotivnom nivou možete prepoznati ili se suočite sa svojim strahovima ili osećati da je nervni sistem i imunitet u padu. Dobro vreme da potražite stručnu pomoć ili da se suočite sami sa onim što vas muči.Obratite pažnju na odnose sa drugima, tu može biti i lakih obećanja, razočarenja, planiranja, ali paranoje, skeptičnosti i velikih sumnji.Strah od prevare, pojačane laži mogu doneti i pad energije.Pokusajte da danas tokom celog dana ostanete na svojim nogama! Ostanite racionalni, drzite stvari pod kontrolom, pripremite se da možete doći u situaciju da vam bude neprijatno, ali se držite racia, manje mašte koja može da vas odvede u krajnost.U osetljivosti zdravlje. Trebalo bi smanjiti fizičke aktivnosti, uzimati vitamine, u slučaju većeg umora napraviti pauzu.

Od 8:28am Mesec nas ipak može probuditi u konjukciji sa Rx Uranom i doneti niz neočekivanih obaveza, ali pojačanja stresa i naglih finansijskih troškova. Ipak, neku potrebu za promenom možemo imati od početka ovog dana i želje da se oslobodimo nečeg.

Itekako se danas možete suočiti sa svojim neprijateljima ili osobama koje vam zavide. Preporuka je flegmatičnosti u odnosu na takvo okruženje i ne ulazak u konflikte!

Vreme od 9:25- nosi i opoziciju izmedju Merkura i Rx Jupitera, ovaj aspekt smo imali 3.09. i ovaj aspekt donosi puno obaveza, akcije, opterećenja i naglih promena planova i osećanja. Sa jedne strane ovaj aspekt donosi pregršt velikih planova, sa druge i nagli optimizam, pa nagli pad i potištenost. Teško prihvatanje poraza i prolaznosti. Srećni Jupiter može doneti šansu za uspeh i mogućnost ipak povoljnih poslovnih pregovora, medjutim trudite se da nadjete balans izmedju posla, dnevnih aktivnosti, porodice i emotivnih želja. Danas itekako možemo posebno u jutarnjim časovima osećati haos da ne znamo zapravo od čega da krenemo. Dobro vreme za pisanje, ali lošiji za posredovanja, prodaju/ kupovinu, pravne procese. Komunikacija sa važnim osobama promenjiva, u jednom momentu topla, sa naglim talasom pada.Možete imati i osećaj da ne možete najbolje razumeti ljude koji su vam bliski, ili da ne znate zapravo koju odluku doneti. Ipak, danas možete motivisati druge i oni koji imaju pedagoske sposobnosti mogu biti u prvom planu. Mešavina rutine i potrebe za novim projektima i promenama mogu se mešati od ranih jutarnjih časova.


Kvadrat izmedju Meseca i Rx Saturna u periodu od 9:38am može doneti osećanje umora, usporenosti, neke brige, težeg budjenja, osetljivosti grla i hormona, neke blage apatije koja će se tokom dana menjati i prelazi u period inspiracije i praktičnosti. Pokušajte da nalazite vreme za sebe jer će vam trebati. Iako dan može početi usporenije i sa kašnjenjem, popodnevni časovi mogu biti najplodniji.

Sekstil Meseca i Rx Neptuna od 18:36 ipak može doneti vreme sreće, zaljubljenosti, idealizma, veće opuštenosti od prvog dela napornijeg dana. Ipak, danas se može puno toga korisnog završiti, ali se mora uložiti veliki trud i upornost. Pokušajte da danas ne odustajete lako! Vreme telepatije, povezanosti sa dragim osobama, dobro vreme za putovanja, hobije.

Iako će Mesec doći na zloćudnu zvezdu Algol oko 23h, ipak njegov trigon sa Plutonom može doneti vreme jake regeneracije, promena plodnih desavanja na ličnom nivou, važnih lekcija, ali i sklonosti dolasku do istine i važnih informacija.Vreme oko ponoći provokativno po pitanju prirodnih katastrofa i naglih vremenskih promena koje su u ovo vreme normalne.

Ko danas bude planirao neke finansijske transakcije, uzimanje kredita mora imati dosta strpljenja. Ista je situacija sa imovinskim poslovima, davanjem ispita, učenjem, kao i osiguranjima. Na emotivnom nivou može biti većih očekivanja, ali su moguća i razočarenja. Pripaziti na osobe koje su poročne, ali i na lekove! Iako hrana može uticati na raspoloženje, pripaziti šta jedete, jer dan može pojačavati trovanja ili stomačne viruse!

Držite se! Danas mnogi mogu dobiti šansu da pokrenu i urade puno toga.



Srećno, vaša Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski