четвртак, 13. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 13.10.2022. - Važni razgovori"

Od danas pa u naredna dva dana pred nama je jako zanimljiva energija i to Veliki vazdušni trigon koji ne vidjamo baš tako često. Mesec u znaku Blizanaca od 7:09am  pokreće puno priče, razgovora, ali moram da spomenem da u naredna dva dana itekako možemo imati bitne razgovore, posete, i možemo donositi veoma važne odluke!

Odlično vreme za davanje i pripremu ispita, obrazovanje, unapredjenje, putovanja, kontakt sa rodjacima, ali generalno kao da nećemo moći bez telefona/ interneta. U svetu bez obzira na crne vesti( nije počela grejna sezona koja kasni, Beograd je već ozbiljno zagadjen ne znam čime, a da ne pričamo ako odemo malkice dublje u Evropu da su krenule već ozbiljni problemi oko goriva) danas može biti bitnih odluka, vesti i informacija. Naše je da to ispratimo, šta nam spremaju oni koje je nebo negde izabralo da nešto vode.

Juče sam pročitala da postoje izvesni dodatni pritisci za sve one koji žele da imaju slobodu govora, a ako krenu u dublju priču o ratu, koroni, vakcinaciji, može to prilično da ih košta, posebno za korisnike Paypal. Ajme meni, što bi rekla jedna moja draga klijentkinja, znači moramo biti nojevi jos...

Medjutim, ne bih vam dalje crnila, moram da vam kažem da danas možete ipak da ubacite i neku vedru stranu, da pokrenete puno ideja, i da aktivirate svoje mentalne potencijale. Puno flerta, šarma, akcije, dobijanja nekih važnih stvari, i iz tog razloga je jako važno da se razmišlja pozitivno u inat svemu negativnom. 

Period od 7-10h može doneti manju osetljivost na mrezama i aparatima, ali i osetljivost kroz poziciju zakona i saobraćaja, jer će se Mesec naći u praznom hodu.

Ipak, danas imamo dosta povoljne dnevne aspekte. 

Mesec u sekstilu sa Rx Jupiterom iz znaka Ovna od 10:09 pokreće jako nezavisnu, srećnu energiju sa dosta optimizma. Iako se probudite da vam je hladno ili sa nekim grčom u stomaku, ipak može se dan razvijati dinamično, ali se i vi potrudite da budete u centru dešavanja i da danas aktivirate sve svoje potencijale. 


Od 13:30 Mesec će biti u odličnom aspektu sa tranzitnim Merkurom iz znaka Vage, pa to može biti odlično vreme za važne razgovore, ali učenje, putovanja, kupovine, trgovinu, predstavljanje nečeg važnog, posredovanje, javne nastupe i sl. Danas možemo radoznalo naučiti nešto novo, a Luna nas malkice vodi i detinjastom ponašanju pa možemo ipak da se radujemo malim stvarima. Danas su nam reči jako važne i preko njih možemo imati mogućnost emotivnog izražavanja. U porastu snalažljivost i sklonost da se započinje više stvari odjednom. 

Današnji dan može biti posebno važan za Blizance i Device, ali neko budjenje mogu imati Strelčevi, Ovnovi i Rakovi. 




Srećno - vaša Astro Luna


# currentmood# mesec u blizancima# ella, elle




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski