петак, 14. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -14.10.2022. " Godišnjica i dugotrajni planovi"

 

10 godina je baš brzo prošlo. Podsećanje na jedan kišan dan u vreme velikog praznika Pokrova Presvete Bogorodice i sunca kada smo ugledali nebo. Podsećanja na jurnjavu u 1 ujutru  i traženja vina sa kumom i nestajanje struje, problema sa frizurom i velike panike u srcu. Puno radosti, mnogo učenja, nekih dragih ljudi koji nisu više sa nama ali znamo da nas čuvaju, jedne teže prekretnice koja sam pokazala da vredi verovati, izazova i novog početka u narednih 10 godina da nam budu bolje i srećnije. Živeli:-))

Deljenje, prihvatanje razlika, veliki kompromisi, ušuškanost, puno putovanja, velikih oscilacija od očekivanja drugih, rada na sebi, ali i zajedničkog učenja da je Ljubav i Brak ipak nešto dobro....

Spomenula sam vam juče veliki Vazdušni trigon koji nam je danas na snazi baš bas, ali ću pre svega da se vratim na veoma intezivan ali nezgodan aspekt izmedju planete Mars iz znaka Blizanaca i Rx Neptuna. Mars predstavlja mostove, ulice, Neptun vodu i nezgodne situacije. Razmisljala sam juče o toj tragediji koja se desila i moram da priznam da sam bila pod utiskom.

Medjutim, i dalje vam širim dobre vesti. I danas imamo veliki trigon uz izuzetno srećan aspekt Venere i Rx Saturna u trigonu. Dan za poželeti da planirate na duge staze, a ako ste čitali moj uvod, divno vreme da nekog zaprosite, verite, zaljubite se trajno ili da vaš odnos predje u nešto jako dobro. Ali da počnemo iz početka.

 Mesec od 1 sat posle ponoći na kraljevskoj zvezdi Aldebaran može nositi veoma snažnu povezanost i telepatiju.

Od 8:22am na snazi nam je jako važan aspekt izmedju tranzitne Venere iz znaka Vage i Rx Saturn iz znaka Vodolije. Ovo je aspekt jedne pozitivne karmičke veze  i nebeske promene. Odlična za nalaženje novog partnera, ulaska u nešto ozbiljnije, a oni koji vam priadaju možete ih sresti i obnoviti ljubav.Možete uživati i uspostaviti bolji mir kroz prijatelje, ili u svom partnerskom odnosu praveći neke lepe zajedničke planove za prolećePre svega aspekt uazjamnog poverenja, poštovanja. Mogućnost veoma dobrih saveta od strane starijih, ali mogućih emotivnih veza sa osobama iz različitih sredina, godina. Danas će nam tradcionalniji oblik forme ljubavi biti važniji nego neki vid slobodnog delovanja. Dobro za nabaku ili kupovinu tehnike, automobila, posebno stvari vezanih za estetiku. Investiranje u nešto trajno ili štednja za kupovinu nečeg kasnije može imati važnost pod ovim aspektom. Dobro vreme za vraćanje dugovanja ili nalaženje novog načina zarade. Bilo bi dobro pokrenuti nove ideje u vezi sa novcem. Ovo može biti jako pozitivan emotivni aspekt koji donosi stabilnost, ali u profesionalnom smislu vreme odličnog početka nečeg trajnijeg. 



Ono što nam je jako zanimljivo kroz ovaj veliki vazdušni trigon od 19:34 je trigon Meseca sa Rx Saturnom  koji donosi odlično vreme za pokretanje starih ideja, idealno vreme za dugotrajne poslovne planove, susrete sa dragim osobama iz prošlosti, važne vesti preko polja rodjaka ili bitnijih obaveza. Odlično vreme da pokrenete nešto što ste želeli, ali nije bilo vreme, a odlično vreme za pisanje. Vreme ozbiljnijih ideja, ali poverenja. Možete dobiti mogućnost ostvarenja nečeg što ste dugo želeli.  Veoma povoljno vreme za hobije, unapredjenja. 

Od 20:50 : Mesec u sjajnom trigonu sa Venerom  donosi srećno vreme za ulepšavanje, zabave, izlaske, ali posebno ljubav i zaljubljivanja. Može doći do bitnijih ponuda i pozitivnih mogućnosti da dobijete poklon ili olakšicu. Dobro za posredovanje. Mogućnost nagle sreće i pomoći preko žena. Posbeno srećno vreme za zaljubljivanje, važne proslave i društvena dešavanja. Posebno srećno vreme za estetske korekcije ili operacije. 

Naravno kada je Mesec u znaku Blizanaca i danas donosi puno vesti, komunikacije, priče, ideja, akcije, žurbe, ali ipak pozitivniju nebesku energiju.



Budite dobro i blagosloveno - vaša Astro Luna


# currentmood# veliki vazdušni trigon# venera u zagrljaju sa saturnom# mesec u blizancima# 10 godina# rumba#

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski