субота, 15. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -15/16.10.2022. " Nostalgija, emocije i konfuzija

 

Novi vikend je pred nama, koji će imati mešavinu jakih emocija, nostalgije, povremene melanholičnosti, ali i jednog dela današnjeg dana prilične akcije i malo većeg stresa.

Mesec i Sunce se posle ponoći spajaju u trigon i mogu doneti ravnotežu, umerenost, dobre mentalne sposobnosti i dogovore. Ipak, tokom prvog dela subote 15.10. možemo očekivati negde neprijatnije aspekte Meseca.

Mesec u kvadratu sa R Neptunom iz znaka Riba od ranih jutarnjih časova ( 4:47am)može doneti veće psihološke krize, čudne i neobične snove, ali prejaku senzitivnosti i veće nemire, povećanja kradja i prevara. Nadam se da ste ovo vreme prespavali.

Konjukcija Mesec Mars može od 6:12 biti izuzetno neprijatna iako donosi jak intelektualni stimulans i potrebu da saznajemo nešto novo ili budemo stalno u potrazi za novim informacijama. Medjutim, izuzetno opasni i osetljivi aspekti kroz vozače, dokumentaciju, okruženje doma, moguće nesreće, povrede i pretnje, kao i tuče.Može dolaziti do ironije, sarkazma, pa sukoba. Moguće neprijatne vesti i nagla uznemirenja, ali veći mentalni pritisak, iako će nam mozak raditi 200 na sat.

Mesec od 4:12am -21:30 u praznom hodu pa danas može doneti i odlaganja, kašnjenja, ali izuzetno prisutan stres. Pokušajte da nadjete način da se toga oslobodite. Može dolaziti do većih sukoba na porodičnom nivou, ali pojačanih svadja koje se neće završiti prijatno.  S druge strane glad za informacijama, komunikacijom, nekim novim iskustvom može biti značajna.  Ipak prvi deo dana može doneti mešavinu nemira, nervoze ili tenzija. Paziti na medjuljudske odnose i treba izbegavati brzopletost! U osetljivosti pluća i virusne infekcije.



Mesec ulazi u svoj dom, u znak Rak od 18:12 spremajući se od ponedeljka na Poslednju Četvrtinu Meseca, fazu pred Pomračenje Sunca. U povečanju potreba za sigurnošću, senzitivnost, uvredljivost, ali jača potreba za ušuškanošću, porodicom. Pozitivno vreme za porodične proslave, kuvanje, sredjivanje doma ili odredjene kupovine za dom, ali vreme kada treba smiriti mozak, umiriti se i misliti na nešto lepo. Kontakt sa vodom važan. Trebalo bi pripaziti na ishranu u naredna tri dana, s obzirom na moguću osetljivost želuca, grudi i organa za varenje. 

Od 20:45 - Mesec u Raku u kvadratu sa R Jupiterom iz znaka Ovna može doneti sklonost naglom optimizmu i očekivanjima. U porastu susreti iz prošlosti, podsećanja na neki bitniji datum ili dogadjaj. Pozitivno vreme za zabavu, uživanje, ali pokušajte da ne preterujete, jer ovaj aspekt može doneti sklonost naglim promenama raspoloženja, apatičnosti, emotivnim krizama, ali i idealizmu. Ipak, kontakt sa Jupiterom može doneti bolje vreme.Opreznost sa zakonom, i pripaziti na novac, mogući veći troškovi!

Nedelja, 16.10.2022.

Nedelja je idealan dan za odmor, da provedete vreme sa porodicom ili da se sretnete sa dragim osobama koje dugo niste videli. Sklonost vraćanju na uspomene, važne datume. Dobro vreme za čišćenje doma, ormara ili poklanjanje onog što vam nije potrebno. Emocije u priličnom haosu, od nagle potištenosti do nagle sreće. 

Najbitniji aspekt ovog dana biće aspekt izmedju Meseca i Merkura koji može doneti sukob izmedju emocija i razuma. Pripazite na dokumenta, telefone, saobraćaj, prolazne nesporazume ili preosetljivost. Mnogi mogu osećati da ih drugi ne razumeju i da postoji neki vid nepravde. Može dolaziti do pogrešnih procena ili donošenja ishitrenih odluka koje mogu vas lično povrediti. 

Inkonjukcija Sunca i Rx Neptuna posebno može doneti unutrašnje nemire, sumnje u pozitivan ishod i strahove. Veoma je važno nedelju iskoristiti da se dobro odmorite i napunite baterije, ali da se krećete medju pozitivnim ljudima. U suprotnom mogućnost niskog samopouzdanja, manipulacija od strane okruženja. Veoma loš dan za kupovine, posete ili društvene dogadjaje.

Ovaj vikend pred Poslednju Četvrtinu Meseca sa jedne strane pokreće sećanja ali donosi i povezanost sa onima koji su značajni za nas. Ovaj vikend može doneti puno nesporazuma, ali i nesreća, kao i previše subjektivnih odluka. Ako možete dozvolite sebi odmor i regeneraciju po svojoj potrebi. Vikend nije interesantan za pravne procese, pomirenja ili pokretanja važnih odluka jer će se sve odlagati ili možete biti pogrešno shvaćeni.  U porastu je velika senzitivnost, pa se trudite da pratite svoje srce....



Lp vikend želi vam vaša Astro - Luna


# currentmood" mesec u blizancima/ raku# vikend je pred nama


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski