понедељак, 17. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -17.10.2022. - " Poslednja Četvrtina Meseca"

 

Ulazimo u novu nedelju, koju počinjemo sa vrlo jakim uticajem Meseca u svom domu, znaku Raka koji može povećavati vrlo jaku senzitivnost, uvredljivost, pasivnost i nagle promene raspoloženja. 

Mesec od 6:10 am može imati sekstil sa R Uranom iz znaka Bika i nositi prepodnevne časove koji mogu biti produktivniji, i koji donose da se jako dobro spaja autentičnost i emotivnost, originalnost i kreativnost, pa bi trebalo započeti dan sa osećanjem slušanja sebe i onog što mislite da želite da menjate. Možete pokazati izrazitu nezavisnost, iako dan jeste emotivan.

16:15 Venera i Mesec mogu biti u kvadratu i doneti posebno nezadovoljstvo, emotivnu nesigurnost, strahove, osetljivost kroz žene, osetljivost kroz kupovine ili ulepšavanje, lošu energiju kroz novac, dom i sklonost nerazumevanju najbližih. U osetljivosti stomak, želudac, grudi, koža kao posledica nečeg što preživljavate trenutno. Loše za poslove u domu. Ko može, odlično vreme za odmor ili spavanje kao odličan punjač energije.

Malo lakša energija dolazi od 17:15 kada će Mesec praviti trigon sa R Neptunom iz znaka Riba, pa povećavati senzitivnost, ali doneti i vreme jake intuicije, odlično vreme za zdrastvene preglede, oslično vreme za masaze ili nešto što vas može opustiti, pozitivno vreme za kreativne poslove, ali emotivne susrete. Možete dobiti podršku nepoznatih, ili se naći na pravom mestu u pravo vreme. Slušate svoj osećaj.


Od 19:16 pred nama je Poslednja Četvrtina Meseca u znaku Raka na 24 stepenu u kvadratu sa Suncem iz znaka Vage( ciklus pred Delimično Pomračenje Sunca, drugo po redu ove godine 25.10.).Nagle promene raspoloženja, osećanje usporenosti, ali nekog nemira i preosetljivosti može nositi ovu fazu. Najmanja sitnica može da podigne/ pogoršava raspoloženje. Sitnice će biti veoma značajne. Možete osećati manju motivaciju na poslovnom nivou, ali i naglo neraspoloženje na polju emocije/ porodica. U osetljivosti posebno Rakovi, Vage, Bikovi, Ribe. Može doći do osećanja usamljenosti, povučenosti, potištenosti ili apatičnosti. Treba smanjiti obaveze i pokušati se odmoriti. U porastu jake migrene, koje posebno neće prijati meteropatama. 

Ponedeljak donosi i inkonjukciju izmedju tranzitne Venere iz znaka Vage i Rx Neptuna pa dodatno može uticati na ljubavne probleme i i neravnotežu izmedju primanja i davanja ljubavi, ali povećanje hirovitosti i detinjastog ponašanja. U porastu porodična nerazumevanja. U porastu emotivna razočarenja, usled loše procene ili želje za nekim idealizmom. Možete se oduševljavati osobama koje ne poznajete ili uporedjivati svoj život želeći da živite kao odredjeni ljudi. Preporuka je da se držite svoje sudbine!

22:57 opozicija Meseca i Plutona mogu doneti osećanje povredjenosti, posesivnosti i teškog prihvatanja prolaznosti, kao i osećanje odbačenosti i nekog pritiska. Pratite svoj osećaj i pokušajte da ne radite niđta na silu. Opustite se. Početak i prvi dan ove nedelje jeste neki vid čišćenja i karmičke transformacije. Danas ipak možemo naučiti nešto novo o sebi. Pokušajte da izbegavate vraćanje na prošlost, jer to može pogoršati emotivno / mentalno stanje. 

Volite sebe. 



Stay safe - vaša Astro Luna

Nedeljni astro pregled možete pročitati na mom zvaničnom sajtu www.astroluna.rs



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski