уторак, 18. октобар 2022.

Dnevna doza Lune - 18.10.2022. " Vraćanje samopouzdanja"

 


Utorak nosi prelazak Meseca u znak Lav od 6:46am i ipak jednu sasvim novu energiju.  Pomoć stiže već od ponoći jer će na nebu biti trigon izmedju Sunca iz znaka Vage i Marsa u znaku Blizanaca, pa nam sledi dan povećanog optimizma, sjajne mentalne motivacije, ideja, ali dobre i fizičke energije gde možemo videti svetlo. Svakako bi trebalo da se osećate snažnije i hrabrije, a ovaj dan može nositi preduzimljiviju i bolju energiju. Veća inicijativa, ali i bolja emotivna energija, koja vodi strasti. Odlično vreme za putovanja, odmor, zabavu, godišnjice, proslave, posebno polje takmičenja i sporta. Pozitivno vreme za pedagogiju, scenu, hobije. Vreme jakih susreta i jake privlačnosti.



 Kada je Mesec u Lavu, postoji potreba da se dopadnemo drugima, ali i da radimo na sebi je izuzetna. Možemo biti okrenutiji luksuzu, dostojanstveniji i ambiciozniji. Sreća kroz timske poslove, putovanja, fizičke aktivnosti, društvene dogadjaje. Možemo biti skloni grandioznijim planovima, ali kroz veći deo dana skloni žurbi i konkretnim ciljevima. Ego veoma izražen, ali toplina, srdačnost, velikodušnost i jaka usmerenost ka ljubavi. Samopouzdanje veće, i pojačana harizma i jak šarm. 
Svakako možemo osećati snagu da promenimo stvari ili da krenemo od pozitivne nule.


Jedan od glavnih aspekata danas biće trigon izmedju Meseca i R Jupitera od 8:45am koji dodaje još više entuzijazma, vedre i pozitivne energije, odličnu samoinicijativu. Komplimenti i pokloni posebno mogu da prijaju i daju snagu za nešto veliko. Pojačana iskrenost i davanje ličnog primera drugima. Mogućnost dobitaka i pozitivnih vesti iz daleka, iako ćemo biti skloniji da više trošimo. Moguća pozitivna iznenadjenja, ali lična promena. Iz jedne emotivnije energije pod uticajem Poslednje Četvrtine Meseca ućićemo u period kada se možemo osećati svežije..

Bez obzira na okolnosti, život je lep.

Ostanite pozitivni:-))

Vaša Astro -Luna

# currentmood# moon in leo# dnevna doza lune







Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski