среда, 19. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -19.10.2022. - " Lose yourself

 

Tomindan. Na današnji dan osnovan je Kolarac.  Mesec u Lavu kroz ceo dan mimikom i osmehom iza Sunca privlači pažnju.  Rani jutarnji časovi donose i sekstil Meseca i Merkura i mogu doneti neke dobre vesti, dobru mentalnu motivaciju i dobro vreme za učenje, rad i organizaciju današnjeg dana. 


Danas su nam snazi dva važna aspekta. Pre svega od 4:22 na nebu imamo trigon izmedju Marsa i Venere , pa je ovaj dan potpuno emotivno jak dan za ljubav, seks, početak veza, ali ćemo inače imati jaču potrebu za uživanjem, pažnjom, decom. Može biti neočekivanih susreta koji mogu doneti ljubav na prvi pogled ili jaku privlačnost. Pripazite na finansije, jer ćete biti skloni lakom trošenju novca! Veze započete pod ovim aspektom mogu imati dozu mentalne snage, ali jake fizičke privlačnosti, a posebno veze vezane za daljinu, mogu biti interesatne. Potreba za pažnjom, ali rečima veoma izražena kroz ovaj aspekt. Prvi deo dana posebno pozitivan i za lične razgovore. Slobodno otvorite srce, biće vam negde lakše, jer ionako se približavamo jednoj bitnoj prekretnici uoči Eklipsi, ali i promene polako Sunca i Venere.( kraj nedelje).

Da li ima uopšte dzentlmena ili su muškarci uvek krivi? To se uči, pa ima vremena popraviće se... Često vidjam veoma mlade ljude koji nemaju ni trunku poštovanja i ponašanja, ali uvek to povezujem sa onim što dolazi iz kuće. Sa druge strane pohvalne su još uvek starije generacije koje itekako nisu izgubile čar manira i šmeka.

 U porastu jaka potreba za kupovinom, poklonima, a današnji dan ipak može biti pozitivan kroz proslave, rodjendane i nešto sl.

Sreda donosi i kvadrat izmedju Plutona iz znaka Jarca i Sunca iz znaka Vage  od 15:30- ovaj aspekt donosi velike političke pritiske i pretnje. Može nositi osetljivost kroz polje autoritete, ali nenormalnu kontrolu i opsesivnost( ovaj aspekt će se osećati do petka). Pripazite na ego jer vas može dovesti u usamljenost, agoniju, ili da sami dodjete u lošu poziciju! Ambicije i potreba za uspehom jeste dobra, ali može ugroziti privatna dešavanja. Biće potrebno mnogo opuštanja, pozitivnih misli posebno što i Mesec u popodnevnim i večernjim časovima može doneti blokade, kašnjenja, pritiske i napetost u odnosu na druge! Juče smo mogli videti dešavanja u Novom Sadu gde se ponovo pojavljuje sila. To i jeste upravo ovaj aspekt koji negde donosi povrede, i da se agresivnijim putem nešto rešava. Novi Sad kao jedan od najlepših gradova Srbije ima simboliku znaka Vodolije i već duže vremena je na meti karmičkih blokada i nezadovoljstva. Ovaj aspekt može pokrenuti veća nezadovoljstva inače u odnosu na autoritete, ali osećanje da smo ljuti sami na sebe jer smo loše procenili ili doživeli pad koji nismo očekivali. Pokušajte ipak danas da ne budete samokritičniji, već pokušajte da pokrenete izvesnu racionalnost. Na kolektivnom nivou veoma haotična energija i veliki pritisci i pretnje. 

Od 18:18 Mesec u znaku Lava u kvadratu sa Rx Uranom iz znaka Bika posebno podstiče uznemirenost, dramatičnu energiju i prolazna uznemirenja. Imaćemo potrebu da nešto sasečemo. U osetljivosti uredjaji ili problemi sa strujom. U povećanju danas eksplozije ili tenzije na polju avio saobraćaja. U osetljivosti medjuljudski odnosi. Potreba za ličnom promenom izražena usled naglog nezadovoljstva.

Od 20:01: Mesec u znaku Lava u opoziciji sa Rx Saturnom iz znaka Vodolije može pojačati tugu i potištenost, osećanje neke nagle pasivnsti ili nedostatak volje i samopoštovanja, pad samopouzdanja ili osećanje krivice. Pokušajte da u ovom periodu sebe ipak napunite pozitivnijom energijom ili radite na sebi, ali nemojte raditi ništa na silu. Kašnjenja, odlaganja i ljubavni problemi kroz one koji su i površnim odnosima. Osećanje neke čudne usamljenosti, ali posebno tuge kroz kolektivna dešavanja. 



Budite dobro, vaša Astro Luna 


# currentmood# eminem# sunce u sukobu sa plutonom# venera u intezivnom aspektu sa marsom# mesec u lavu# dnevna doza lune


Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted, in one moment
Would you capture it, or just let it slip?


You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime, yo
You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime, yo
You better…




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski