четвртак, 20. октобар 2022.

Dnevna doza Lune -20.10.2022. - " Pokretanje starih rana"


 Mesec u Lavu u poslednjoj dekadi pod dispozitorom Suncem koji je izazvan Plutonom donosi osećanje nekog pada i osećanje izgubljenosti. Bez obzira što uticaj Meseca generalno donosi vreme svetlije energije, nešto fali. Mešaju se neke stare karme ili snovi, neki čudnji putevi Gospodnji ovih dana. Neka nervoza neobjašnjivog nivoa. Neka čudna opsesivnost koja dere dušu. Za čas može postojati osećanje da možete eksplodirati. Susreti sa ljudima od kojih bežite maksimalno mogu vas provocirati ili neprijateljima. Nema nekog velikog kompromisa, osim da morate biti u stanju da uradite ono što smatrate pravičnim.

Aspekt izmedju tranzitne Venere i Plutona od 8:00am  pojačava fatalne ljubavi, obnavlja stare rane ili susrete u vezi sa prošlošću. Inače cele nedelje imamo neka podsećanja i mogućnost da se prisetimo na nešto što nas je jako povredilo. U vezama se čuvati manipulacije, ogovaranja, posesivnosti, opsesivnih poteza i isključivosti! Ovaj aspekt može doneti jake pritiske u odnosu na autoritete, ali osećanje i presinga kroz novac. U porastu rivalitet i konkurencija pa pripazite i distancirajte se od onih koji žele da vas povrede! Ovaj aspekt može doneti i opsesivnu posvećenost nečemu, ali može doneti nemoguće ili zabranjene ljubavi i velike emotivne povrede ili tuga zbog nemogućnosti da se neki odnos ostvari i krene u povoljnom smeru.. Neki osećaj ni levo ni desno, a i osećanje da ne znate tačno šta da mislite ili krenete, kao da se čeka neki znak od univerzuma....


Mesec u prilično dobrim aspektima danas, i to sekstil sa Marsom od 8:24am može doneti ipak neko bolje budjenje energije, konkretizaciju i samozaposlenje, ali dosta akcije i komunikacije pa to može pomoći u prethodnom aspektu.

Mesec prima i lep sekstil sa Venerom od 11;15 pa to vreme može biti odlično za neke manje kupovine, ulepšavanje, hobije, pedagogiju i učenje, kao i susrete sa prijateljima ili neki kratak predah od svega što se mora. To može biti vreme i pozitivnije emotivne energije i mogućih manjih dobitaka. 

Od 12:36 Mesec u znaku Lava u sekstilu sa Suncem iz znaka Vage ipak može doneti neku ravnotežu izmedju privatnog i poslovnog, i lakšu organizaciju, vreme dobrih dogovora ili pokretanja novih poslova. 

Merkur je u opoziciji sa Kironom pa iako je Merkur izasao iz zadnje senke budi neke misli koje su bile u prošlosti povredjene. Ipak, dobri aspekti Meseca u većem delu dana mogu doneti ličnu produktivnost, bolje raspoloženje, dosta akcije i završetka poslova. 

Od 18:27 Mesec prelazi u znak Device i donosi mnogo veću kontrolu i opreznost u partnerskim odnosima, a veću okrenutost radu, zdravlju, higijenu, okruženju, i povećanu potrebu za žrtvovanjem i uslužnošću. Ipak, Mesec koji će biti u znaku Device do nedelje 23.10. može vam pomoći da se zaposlite i u stvarima koje su stajele i koje su korisne. Bilo bi dobro završiti veći deo poslova do 18:30 jer Mesec ulazi u prazan hod i može doneti da se sve odlaže ili ostavlja za drugi dan.  Kada Mesec prelazi znakom Device veoma će nam biti bitni detalji, može da se javi melanholičnija energija, ali možemo imati želju da saznamo nešto što nam može pokrenuti nova interesovanja. Treba pripaziti na kožu, moguće migrene, posebno organe za varenje. Sve što budete prolazili kroz neki unutrašnji problem, može se osećati preko stomaka. Preporuka je laganije i lako svarljive hrane, zbog mogućih pojačanih dijareja. 



Srećno, Astro Luna


# currentmood# venera u provokativnom aspektu sa plutonom# mesec prelazi u znak device



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski