среда, 9. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 9.11.2022. - " Uživaj u tišini"


 Dan posle Pomračenja Meseca nosi neku prazninu, ali ipak i jak osećaj konekcije sa univerzumom i porukom svakom za sebe šta dalje i šta nedostaje, šta treba dodati i promešati kao i šta nas to vuče kao promena na kojoj trebamo raditi u narednih 6 meseci. Pogled u nebo i neki neobičan sjaj koji prima malo Sunca kao znak da nas nebo voli i greje. Sve ostalo je na nama. 

Negde sam prestala da se nerviram kao rezultat godinama i godinama učenja unazad i  lekcija kada mi stvari ne idu kako treba, jasnije dnevni planovi, poštovanje drugih ili kad mi neko oduzima kvalitetno vreme koje jako cenim. Baš danas u opoziciji Merkura i retrogradnog Urana moram da vam skrenem pažnju da pokušate da razmišljate, dišete u tišini i šta god da se dešava, da pokušate da prihvatite da je tako. Da može biti pojačanih kvarova, neočekivanih vesti, promene planova, ali bogme i nekog bezobrazluka, tenzija i lupanja u sto moze. Medjutim, s obzirom da je uticaj Punog Meseca u Biku do 14:38 treba " iskulirati" i reći sebi" Neću uopšte da se nerviram". Moram danas da skrenem malo veću pažnju vozačima, da budu što više koncentrisani i strpljiviji, ali svima onima koji danas planiraju neke veće kupovine, ili imaju neke procese, jer se sve može menjati. Posebna preporuka da sve što kupujete, potpisujete, ipak malo bolje pogledate pre potpisivanja i plaćanja. Sa druge strane, ovaj aspekt može doneti genijalne ideje, znate onu slikicu čovečuljka kome je sinula sijalica, e to bi trebalo odmah zapisati ili pokrenuti. Danas može biti destrukcije, prekida odnosa, ali uglavnom sa razlogom. Ipak, potrebno je čuvati nervni sistem, i pokušati ne trošiti zdravlje na sitnice. Opreznost sa strujom, ali nepoznatim osobama u okruženju.  Ovaj aspekt je na snazi od 3:43, a može povećavati eksplozivnost, nestrpljenje, žučnost, plahovitost i neočekivane reakcije.


Danas je i Sunce kao centar svega u opoziciji sa retrogradnim Uranom od 9:20am i pojačava buntovnost, revolucionarne poteze, naglost, probleme sa autoritetom, ali veoma jake potrebe za nezavisnošću, pri tom da vam se niko ne meša u život, poslove. Mogućnost neočekivanih ličnih promena, a ukoliko ste osoba šireg mentalnog sklopa danas možete pokrenuti nešto rizično, ali novo i lepo što će pokrenuti jaku euforiju i osećanje slobode i sreće. U povećanju prekidi saradnje, problemi na polju medjuljudskih odnosa, ali velika aneksioznost. Neće biti neobično da u vaš život udje nova osoba koja vam može pokrenuti velike transformacije, ali da i brzo izadje iz njega. Može dolaziti do emocionalnih problema usled nestrpljenja i tenzije u komunikaciji. Iako mnogi od vas danas mogu imati jaku želju za promenom, ipak trudite se da dobro pogledate svaki ugao te promene i da ne žurite. 

Mesec će do prelaska u znak Blizance u prepodnevnim časovima imati jako pozitivne aspekte, i to sekstil sa R Neptunom, Plutonom, kao i retrogradnim Jupiterom, pa ipak vreme do 13h može biti pozitivno za završetak nekih računa, rad, produktivnost, kontakte sa inostranstvom, učenje, kreativni rad, ali poslove u domu.  Mesec će se naći na zvezdi Algol od 7:40 i može unositi pojačanu ljubomoru, rivalitet, nezgodne situacije koje su i praćene lošim aspektom Merkura. Danas se itekako može otkriti nešto što vas može jako uznemiriti, a sa druge strane dan može biti pozitivan za šetnju, kuvanje, hobije, kućne ljubimce, sredjivanje finansija ili manje dobitke. 


Od 14:38 Mesec menja znak i ulazi u vazdušni znak Blizance. Mnogo komunikacije, mentalne žurbe, akcije, dogovora, promene dogovora, okrenutosti obrazovanju, rodjacima, medijima, novostima, pisanju. Svakako zbog vladaoca Merkura u znaku Škorpije  danas ćemo imati potrebu da sve radi brzo, konkretnije ne ostavljajući ništa za sutra. Ipak, itekako su u porastu i nagle vesti ili nešto što može unositi emotivni nemir. Iako danas imamo energiju koja je brža i pokretljivija, ipak neko uživanje u malim stvarima, a posebno u tišini može doneti originalne ideje i sreću a poseban blagoslov jer svima će trebati danas da se ušuškaju u svom malom svetu.



Srećno - Astro Luna


# currentmood# depeche mode# mesec u biku/ blizancima# dnevna doza lune

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski