четвртак, 10. новембар 2022.

Dnevna doza Lune -10.11.2022.


 Mesec danas bez važnijih aspekata. Danas bi bilo posebno dobro da pustite pomoć univerzuma i da svoj duh pokrenete na više strana, i samo emotivnooo ali sa malo više vedrine. Danas treba isključiti negativne vesti, trošenja vremena na neko neproduktivno i negde zapositi sebe u kraćem radnom vremenu, ali kvalitetnijem.  Danas bi nešto uspelo, morate uložiti i mnogo discipline, ali vereee.

Ipak danas imamo jedan dosta težak mentalni aspekt, ali i posle niza loših aspekata Venere, prvi srećniji. 

Od 8:53 Merkur u znaku Škorpije naćiće se u kvadratu sa planetom Saturn u znaku Vodolije što povećava strahove, usamljenost, neku mentalnu prazninu, osećanje pesimizma. Dosta loš dan za trgovinu, potpisivanja, sastanke a može dolaziti do izvesnog opterećenja na polju učenja i rada. Bilo bi dobro da negde postavite umerenije granice u dnevnom planu i da izbegavate veliki mentalni pritisak. Držite se onog što dobro poznajete, i nemojte rizikovati. U povećanju su nesporazumi, sukobi zbog različitog mišljenja, ali izvestan pad mentalnog samopouzdanja ili volje. Iz tog razloga možete imati osećaj da stojite u mestu. Danas je dobro pokrenuti nešto staro, što duže stoji, a opet i negde zbog uticaja Meseca u znaku Blizanaca pokrenuti više akcije.  Ono što je bitno za ovaj aspekt je posebna opreznost u novim sferama, ali za bilo šta važno, potražiti profesionalni ili stručni savet. Danas se ne treba mnogo oslanjati na tudje reči ili uticaj, a opet treba dobro razmisliti o svojim rečima. Ono što je najvažnije bilo bi dobro izbegavati osećanje neuspeha i bilo bi važno uložiti trud u ono što radite. Danas se može osećati poseban beg od rutine, običnih poslova i postojaće potreba za nekim adrenalinom. Medjutim, mentalno se može osećati neka težina ili neko opterećenje u glavi.  Neće biti neobično da imamo osećaj da nam se zapravo danas ništa ne radi, i da čekamo da se nešto samo od sebe desi, da razbije dosadu ali osećanje te težine. 


Od 13:24 na snazi je trigon izmedju Venere u znaku Škorpije i R Neptuna iz znaka Riba koji mogu spasti stvari i uneti više romantike, kreativnosti, mašte, neočekivanih susreta, poklone, ipak uz veći napor i lakšu zaradu u odnosu na prethodne dane, ali pre svega ovaj aspekt može doneti zaljubljenost, jaku intuiciju i emotivnu telepatiju, jake i intezivne snove, ali dobre mogućnosti preko talenata, hobija i sopstvenih potencijala. Danas posebno pozitivno može uticati ulepšavanje, sitnija pažnja, ali može pokrenuti veći idealizam ili sanjanaje o savršenom partneru. Iako možemo biti nepoverljiviji prema sebi, kroz ovaj aspekt možemo biti veoma saosećajni, humani i skloni da pomažemo drugima. Danas treba pokrenuti što više zabave, druženja sa prijateljima, odlazak u bisokop, koncert, sportsku utakmicu, a negde ostaviti brige ili nerešene stvari po strani. Parovi koji se mogu upoznati sa ovim aspektom mogu imati nežan odnos, ali moraju raditi više na komunikaciji koja može biti problem kako na porodičnom, tako i na emotivnom nivou. 



Srecno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski