понедељак, 14. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 14.11.2022. - Početak od pozitivne nule"


 Ulazimo u drugu nedelju ovog meseca, u vreme slava, vreme pokretanja neke unutrašnje regeneracije posle prilično neprjatnog Lunarnog Pomračenja koje je treslo psihu i emocije kao jači zemljotres. Ja sam iskoristila tri dana odmora, zbog trovanja i negde slušam sebe kada nešto radim, da se osećam udobnije. Prijalo mi je da malo odmorim stomak a i ostavim rad po strani. Svima onima koji danas slave Svete Vrače - sve najbolje...

Nedelju počinjemo upravo kako naslov kaže sa pozitivne nule. Mesec u Raku pojačava emocije, ranjivost, preosetljivost, nesigurnost, potrebu za domom i sporijim početkom ovog dana i nedelje. Rani jutarnji časovi zbog opozicije Meseca i Plutona mogu nositi pojačane strahove, znojenje, prisećanje na neki loš dogadjaj ili neko opterećenje sa kojim možemo ući u sam početak ove nedelje. U nekim ekstremnijim slučajevima jake svadje i tenzije. Kućni poslovi, nabavka, ponovno pokretanje nekih poslova koji nisu išli prošle nedelje mogu biti aktivni ili aktiviranje nečeg što znate da trebate završiti. Sekstil izmedju Venere i Plutona na snazi od juče može doneti emotivni jači intezitet i porast ljubavnih odnosa. Možete osetiti jače emocije ili bitnija dešavanja. 

Od 8:55 am: Mesec u znaku Raka u trigonu sa Venerom u znaku Škorpije ipak može pojačati jake emocije, dobitke, neki osećaj zadovoljstva, mira, ljubavi, osećanje privlačnosti posebno kod žena i potrebe za pažnjom. Odlično vreme za ulepšavanje, sitnije kupovine, šetnju i kontakt sa dragim osobama. 

Od 11:42am: Mesec u srećnom aspektu sa retrogradnim Jupiterom može doneti vreme vere, nade, optimizma, dobre intuicije, pozitivnih dešavanja u domu, kučnih poslova, ali dobro vreme za učenje, putovanja, kontakte sa inostranstvom i zaradom. Svakako, dok je Mesec u znaku Raka biće nam potrebna bliskost, možemo imati veću potrebu za domom, savetima majke i bake, da skuvamo neko fino jelo ili da se opustimo uz prijatelje. To može biti dobro vreme za nastavak svih poslovnih aktivnosti od prošle nedelje koji mogu biti lakši, ali i zdrastvene preglede. Dobro vreme za začeća. 

Od 13:49 - Mesec prelazi u vatreni znak Lav. Veće samopouzdanje, bolje raspoloženja, potreba za akcijom i izlaženjem iz neke lenje faze. Potreba da se iskažemo, pokažemo talenat, više družimo, a možemo biti skloni toplijim, velikodušnim i otvorenijim emocijama, ali i talentima, hobijima, deci. Komplimenti i ljubav nam posebno mogu prijati. U povećanju izvesna superiornost. 

Danas može dolaziti do hormonalnih promena i manje osetljivosti želuca, stomaka i genitalija. Osetljivost kičme i vida otvorenije od popodnevnih časova, posebno u naredna dva dana. 

Ipak, nova nedelja donosi i osećanje da će se polako sredjivati obaveze koje imamo i da imamo više snage da pokrenemo ono što je stajalo. 

Srećno - vaša Astro Luna



Nedeljni astro izvestaj u periodu od 14-20.11. možete pročitati na mom zvaničnom sajtu na www.astroluna.rs




Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski