уторак, 15. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - " Za sreću je potrebno tako malo"

 

Danas nam je puno nebo aspekata, a Mesec hrabro korača znakom Lava želeći da ostavi utisak. Tenzija je i dalje pojačana, ali biće puno spontanih situacija, ali situacija koje vas mogu naterati da shvatite koliko ste hrabri i koliko je za sreću potrebno tako malo. Negde u raskoraku izmedju obaveza, jurnjavi i promeni planova praćenom kvadratom Meseca i R Urana možete danas itekako osetiti da je pravi momenat za neke važne odluke gde ćete se osećati spremni za nešto skroz novo, nešto kao nova Ja. 

Pozadina kvadrata r Mars u blizancima/ R Neptun stvara tokom cele nedelje intezivnije, ali do 25.11. i sklonost velikim lažima i manipulacije od strane drugih. Medjutim baš ove nedelje ćete to lako povezati i znaćete da se u toj situaciji snadjete, po principu" Samo te posmatram i skroz sam te skenirala, a ti nastavi da se blamiras"...

Rani jutarnji časovi:  sekstil izmedju Merkura iz znaka Škorpije i Plutona iz znaka Jarca i simbolički donosi lak dolazak do istine, izuzetnu pronicljivost i mudrost, sklonost da naučite ili rešite nešto što vas je mučilo, ubedljivost u odnosu na druge, Ovo može biti jako dobro vreme za učenje ili davanje ispita. Možete se suočiti i prebroditi svoje strahove. Neke poruke univerzuma izazivaće intezivna razmišljanja o onome što vas vuče da uradite. Odgovornost neće manjkati ali ovaj aspekt može da vam pokrene duboka razmišljanja o prošlosti i važne odluke koje će vas vući ka budućnosti.

Trigon izmedju planete Sunce iz znaka Škorpije i retrogradnog Neptuna od 4:45am  iz znaka Riba stvara i vreme kreativne mašte i jake vizuelizacije, jakih snova i povezanosti sa onima koji vam nedostaju ili su vas negde nečemu bitnom naučili. Iako možete biti skloni da pomažete drugima, usmerite se na svoje ciljeve, na vraćanje vere u sebe, pa tek onda prenošenje pomoći drugima. Pratite svoj unutrašnji osećaj. Dobro vreme za putovanja.



Srećan trigon izmedju Venere iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera  od 10:37am donosi vreme sreće i blagostanja. Više zadovoljstva i mogućnost finansijskih dobitaka ili povećanja zarade. Vreme ljubavi i jake fizičke privlačnosti. Pokrenite svoju harizmu, možete biti primećeni. Postoji neki vid zaštite u željama. U povećanju mogućnost poklona, ali plodnijeg društvenog života.

Inkonjukcija planete Sunce i retrogradnog Marsa( aspekt aktivan do četvrtka) može nositi manju neravnotežu izmedju vaših želja, ciljeva i identiteta. Može se desiti da ono na čemu želite da radite, neće odgovarati vašem temperamentu. Ipak, mentalna motivacija neće nedostajati pa su mogući dodatni poslovi i hobiji. Treba kontrolisati eksplozivnost i nestrpljenje u odnosima sa drugima. !

Ipak, generalni utisak dosta uzbudjenja a istovremene uznemirenosti na sitnice, puno promene planova koji mogu najviše uticati na stres, sati kada ćete tačno osetiti da vas je nebo pročitalo i ispunilo vam želju, a sa druge strane sjajan dan za psihološke procene, učenje, zabavu, rad na sebi, promenu stila i okruženja... Nešto osetljiv dan za srčane bolesnike. Vera, nada i mentalna jačina praćene uticajem Meseca u Lavu koji će nas ipak staviti u centar svega mogu biti ipak dobra kombinacija.




Srećno- vaša Astro - Luna


" mesec in leo# venera u harmoniji sa jupiterom# merkur i pluton prave taktiku# sunce u harmoniji sa univerzumom uz pomoć neptuna# danijela martinović


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski