среда, 16. новембар 2022.

Dnevna doza Lune - 16.11.2022. - Poslednja Četvrtina Meseca, Djurdjic i Venera u Strelcu

 



Djurdjic - moja devojačka slava uvek mi budi nešto lepo i blagosloveno i osećanje neke zaštite, ali prisećanje na moju prabaku koja je izuzetno cenila ovaj porodični praznik i koja se trudila svim srcem da ga održi. Prenela ga je pre svega na nas žene jer muški potomci nisu bili baš previše zainteresovani za nastavak, ali važno je da se skupimo i damo jedni drugima pozitivne misli i blagoslov dobrim mislima, i da se slava slavi u zdravlju i ljubavi. Srećno svima koji danas slave:-))

Danas imamo takodje dosta promena. Zanimljivo je da Venera od 7;10am prelazi u  vatreni, muški, promenjiv znak Strelac i negde pravi promenu jer se možemo osloboditi nekog pritiska i ograničenja i negde možemo sa verom i spontanošću imati period ipak olakšanja. Može postojati želja za slobodnim vezama, neočekivanim, spontanim emotivnim odnosima, odnosima sa osobama koje nisu iz vašeg grada/ države, ali vezama koje su vezane za hobije, studije ili internet. Venera će boraviti do 10.12. u znaku Strelca. 

Susret Merkura i Venere 21.11 doneće puno lepih vesti, upoznavanja, pozitivnih socijalnih dešavanja, poklona, lepih reči i veoma povoljnih prilika kroz putovanja, učenje. Opozicija Venere i R Marsa 1.12. doneće jake strasti, veće finansijske troškove, pojačanu ljubomoru i puno flerta. 

Sekstil Venere i Saturna 2.12 može doneti obnovu i kontakte sa osobama iz prošlosti, ali ipak mirniji, stabilniji period pun poverenja, odgovornosti, zajedničkih planova i veza koje mogu imati i veće razlike u godinama. 4.12. kvadrat Venere i R Neptuna nosi zaljubljivost, ali puno maštanja, nerealnosti, idealizacije, ali mogućih razočarenja ili psiholoških kriza oko ljubavi. Treba pripaziti na novac, jer su mogući gubici! Takodje treba pripaziti na izdaje i emotivne manipulacije! 

Kvadrat Venere i Jupitera 9.12. može doneti naivnost, sklonost preterivanju u svemu, ali i sklonost prevelikom emotivnom davanju, trošenju, lošim procenama ili većim očekivanjima. U porastu sklonost luksuzu ili finansijskoj nemarnosti. Trebalo bi pripaziti na novac i podele, jer može dolaziti do pojačanih troškova. 


Rani jutarnji časovi dosta hladni zbog opozicije Meseca i Saturna mogu doneti preosetljivost srčanih bolesnika, ali i veća opterećenja nekih neuspeha u prethodnim danima. Od 13:13 Mesec i R Mars u sekstilu mogu povećavati akciju, samopouzdanje, dosta aktivnosti, ali bolje raspoloženje. Biće brzopletosti, ali ipak i neke privlačnosti koja će se osećati u vazduhu. 

Od 14:28 pred nama je i Poslednja Četvrtina Meseca na 24 stepenu znaka Lava u kvadratu sa Suncem u znaku Škorpije, prva faza posle Pomračenja Meseca, a faza pred Mlad Mesec sledeće nedelje. Ova faza pojačava emocije, potrebu za zabavom, ali može doneti izazove na polju banaka, berzi, kao i preosetljivost na polju finansija. Možete imati mogućnost da otkrijete nešto spontano, što može puno toga promeniti u vašim daljim planovima. U povećanju rivalitet, ljubomora, problemi sa kičmom, vidom i genitalijama. Trebalo bi pripaziti na reči, ali i koncentraciju u saobraćaju. Pojačane brige i izazovi kroz polje prijatelja, kašnjenje planova, ali potraga za duhovnim mirom biće veoma intezivna. Ova faza neće biti tako laka Lavovima, Vodolijama, Škorpijama i Bikovima jer može doneti dodatne probleme i izazove. 


Srećan trigon izmedju Merkura iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera iz znaka Riba donosi vesele misli, dobrotu, pozitivne misli, odličnu organizaciju, odlično vreme za ispite, učenje, putovanja, društveni život i prijatelje, proslave, šire poglede, okrenutost veri i optimizmu, i poruci " Dobro misli - dobro će ti se vratiti"!. Ovaj aspekt je na snazi od 16:44 i pokreće neke dobre vesti ili važna rešenja. Može biti veoma povoljan za nove projekte. 



Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski