среда, 21. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -21.12.2022. - Početak zime- rodjendani Jarčevima


 SREDA, 21.12.2022. -ZIMSKA KRATKODNEVNICA, prvi dan zime na severnoj, prvi dan leta na južnoj Zemljinoj hemisferi.Zvaničan početak zime 22:40. Zima će trajati 88 dana.

Sunce ulazi u znak Jarac od 22:50 kada nam dolaze rodjendani Jarčeva koji odaju utisak pouzdanih, ambicioznih, upornih i starih duša. Pre toga snazan sekstil izmedju Meseca u znaku Škorpije i Plutona može doneti da mnogi dan mogu započeti sa velikim odlukama ili imati u toku ovog dana važne želje i promene.

 Jarčevima je ova godina posebno povoljna za rešavanje pitanja nekretnina, selidbi, prodaje imovine ili rešavanja stambenih pitanja, a od druge polovine godine Jarčevi posle dužeg vremena mogu očekivati veće promene na polju ljubavi, kao i odlične aspekte na polju roditeljstva. Jarčevi će dobiti od kraja maja i podršku univerzuma na polju finansija i bolje zarade, ali do tada moraju biti veoma oprezni, ali i strpljivi sa finansijskim odlukama. Srećan početak zime/ Srećno Jarčevi!



Mesec ulazi u znak Strelac od 8:15am i donosi puno entuzijazma, mašte, okrenutosti obrazovanju, nauci, dalekim zemljama, egzotici, ali u srećnom trigonu sa Jupiterom koji je od juče krenuo u znak Ovna već od jutarnjih časova unosi sreću, dobro raspoloženje i pozitivne aspekte kroz putovanja, ljubav, kupovine ili poslovni napredak. Kada je Mesec u Strelcu svakako ćemo imati dan nade, pokreta, okrenutost i nekim ličnim prioritetima, obrazovanju i budućim planovima. Prvi dan zvaničnog početka zime je posebno srećan da zamislite želje i napišite ih, stavite u kutiju, koverat ili tajno svoje mesto.

Vreme oko ponoći donosi i provokativan aspekt Meseca i retrogradnog Marsa i povećava svadje, ljutnju, napetost u saobraćaju, brzoplete zaključke pa se preporučuje mir.

Sa astronomskog ugla 21.12. je važan jer Merkur dostiže najviši nivo na 20 stepeni udaljenosti od Sunca. Moćićete da posmatrate Merkur odmah nakon zalaska Sunca na zapadnom nebu.



Srećno - vaša Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski