уторак, 20. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -20.12.2022.

Mesec u Škorpiji kroz ceo dan. Neke tajne izlaze iz nas i suočavaju nas sa jakim osećanjima i dubokim razmišljanjima šta smo mogli, a nismo. Neka razmišljanja o onima koji su otišli u ovoj godini i kakve su oni poruke ostavili. Emocije danas u velikom udaru, od nagle sreće, do udaraca kao da univerzum baca neke noževe koje treba brzo kupiti. 

Mesec u ranim jutarnjim časovima u sekstilu sa Venerom može za one koji ne spavaju stabilan, emotivno intezivan i povoljan. Osećanje neke unutrašnje sigurnosti. 

Od 7:35am Mesec u Škorpiji u opoziciji sa R Uranom iz znaka Bika - pojačan stres, sklonost brzopletosti, ljutnji, emotivnim naporima, možda i nekom neprijatnom iznenadjenju. Ipak, jutarnji časovi donose mnogima da žele da negde stave tačku i nešto promene. Osećanje kao nekog gušenja i pritiska nosiće da mnogi kažu Dosta. 

12:59: Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Merkurom iz znaka Jarca - dobro vreme da se obave neki važni razgovori, dogovori, sitnije kupovine, potpisivanja. Dobro vreme za učenje ili da se unese neka malo bolja disciplina. Dobro je negde odraditi nešto po planu, poslušati mladje, ali dosta starije. Naučiti nešto, obnoviti znanje. Ovo je i aspekt istrajnosti, mudrosti, povoljnih rešenja. 


Od 15:33- Jupiter po drugi put ove godine ulazi u vatreni, prvi, kardinalan znak Ovan. On će boraviti u znaku Ovna do 16.05.2023. Uticaj Jupitera u znaku Ovna donosi lični optimizam i pokret, ali akcenat na ličnim potencijalima i vrednostima. Iako sklon preterivanju, žurbi benefik Jupiter donosi i mogućnost da nadjete ličnu veru u sebe, mogućnost da menjate nešto na individualnom nivou. Jupiter podstiče i veća očekivanja ili sklonost luksuzu( želećemo definitivno više).

Od 17:40 Mesec u znaku Škorpije u kvadratu sa Saturnom iz znaka Vodolije - neke brige, crne misli, opterećenja, zakašnjenja, odlaganja, osećanje neke udaljenosti ili osećanje da nemamo dovoljno prostora da izrazimo osećanja. Ja često ovaj aspekt zovem i duhovnim zatvorom ili mrakom koji osećamo kolektivno već duže vremena. Neke negativne vibracije ili teške vesti. Treba u ovom periodu pokušati naći ritam, nešto vedrije teme, nešto pozitivniju energiju.

20:02: Mesec u Škorpiji u trigonu sa Neptunom u znaku Riba - Aspekt jake duhovne povezanosti, zaljubljenosti, podrške od strane ljudi od kojih to ne očekujete. Veoma kreativno vreme. Vreme opraštanja, saosećanja, vere, unutrašnjeg mira, ali inspiracije koju možete naći u drugima ili obratno. Pozitivno vreme za kontakte sa ljudima koji su daleko, ali emotivno vreme povećane telepatije i romantike. 



Srećno danas - Astro Luna


 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski