понедељак, 19. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -19.12.2022.


 Ulazimo u više nego interesatnu astrološku nedelju u kojoj će Jupiter po drugi put ove godine ući u vatreni, vodeći prvi Zodijački znak Ovan, a kada ćemo ući i u zvaničan početak zime sa prelaskom Sunca u kardinalan znak Jarac.

Ponedeljak, 19.12.2022 praznik i slava Svetom Nikoli -svi koji slave Srećno:-))

Mesec prelazi u znak Škorpije u praznom hodu i danas neće imati aspekte sa drugim planetama. Kada je Mesec u Škorpiji emocije su intezivnije, dublje, ali zatvorenije. Prvi dan ove nedelje možemo početi sa nekim čudnim osećanjem i tuge, straha, nepoverenja, a opet i jakog utiska u odnosu na prošlu nedelju. U povećanju fatalni emotivni odnosi, ljubomora i problemi sa agresijom. Pazite na reči!  U osetljivosti genitalije, mokraćni kanali i debelo crevo.



Sunce u polusekstilu sa Plutonom može ipak tokom dana doneti više volje, transformacije, ali i ambicija da postignete svoje ciljeve. Možete biti i malo " opsesivniji" u stvarima koje volite ili koje želite da postignete. U povećanju danas duboke misli, istraživanja, povećana posesivnost ili gorčina u emotivnim odnosima. Neka sila može da vam pokrene želju da ono što ste zacrtali morate danas uraditi, bez obzira na prepreke. 


Ipak, inkonjukcija izmedju tranzitne Venere i R Marsa koja je na snazi do petka, donosi slabiju kontrolu emocija i reakcija.U povećanju burni partnerski odnosi, jaka strast, komplikovaniji ljubavni odnosi, ali osećanje nekog jakog, ali čudnog osećanja pa se možete zapitati : Šta mi se to dešava? Mogućnost naglih susreta koji mogu biti praćeni jakim fizičkim odnosima, ali i periodi jakih flertova i emotivnih izazova.



Srećan početak nove nedelje - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski