субота, 17. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -17/18.12.2022.

Vikend koji je pred nama donosi uticaj Meseca u Vagi, pa ćemo se  vratiti mislima na nešto od pre, a  iskustva drugih mogu nas podsetiti na neke važne životne lekcije koje smo prošli i koje nas mogu podsetiti na sazrevanje. Ovaj vikend donosi i potrebu za druženjem, a sa druge strane i neku vrstu usamljenosti i čežnje za nečim novim.


 Subota, 17.12. - nosi čudesan trigon izmedju planete Merkur iz znaka Jarca i R Uran od 22:35 koja može doneti neočekivane pozitivne vesti, opuštenost, super nove ideje, pozitivna poznastva preko interneta, odlično vreme za kupovinu tehničkih aparata, ali i genijalnost i odlično vreme za druženja i novi krug prijatelja. Možete pronači dobre sagovornike ili ljude koji vam mogu biti motivacija.

Lošiji aspekti Meseca i Venere do 20h mogu doneti brige oko starijih osoba, emotivnu ranjivost i nesigurnost, vaganje, osetljivost genitalija i nepovoljnosti kroz žene. Emotivne krize, patnja, potištenost, osetljivost kroz novac, kao i nagle promene vremena i raspoloženja veoma pojačane. 

Ipak večernji časovi mnogima mogu doneti puno snage, lepa dešavanja, i odlične aspekte za neku akciju zbog dobrog aspekta Meseca i R Marsa koji donosi ubrzanje. Ukoliko planirate neki dobar trening, ali i zabavu odlično vreme.



Nedelja, 18.12. - traži u ranim jutarnjim časovima veću opreznost po pitanju alkohola, ali najviše saobraćaja. Veoma napet aspekt izmedju Meseca i Merkura donosi sukob emocija i razuma, nesporazume, samoljutnju, destrukciju i nepažnju u komunikaciji koja može voditi većim sukobima.

Ipak, vreme od 12:30 uz trigon Meseca i Saturna može doneti mir, stabilnost, završetak mnogo toga planiranog ili prosto odmor i vidjenje sa nekim dragim ljudima. Pri kraju dana nije preporuka nekih ozbiljnijih razgovora posebno na temu ljubavi, jer može dolaziti do povredljivosti i osećanja tuge. Sekstil Mesec Sunce donosi u nedelju i vreme koje možete posvetiti kupovini poklona, nekom svom manjem zadovoljstvu u ulepšavanju. Medjutim kasni večernji časovi nose da vas sitnice mogu uznemiriti i da je potrebno izbegavati isključivost!

Ovaj vikend nosi na neki način testove ljubavi, ali i neki vid nade u vezama koje nisu izgradjene što može doneti slabost i na neki način potištenost. Dobar vikend za fizičke poslove, proslave, neka društvena dešavanja. Veoma osetljiv vikend za vozače pa se preporučuje opreznost! Subota nosi i vreme većeg izraza autentičnosti i samostalnosti, pa je preporuka da budete svoji. S obzirom da je Merkur u preretrogradnoj fazi, tjs prvoj senci nesporazumi već u povećanju. Mesec u Vagi donosi ranjivost i potvrdu drugih, a Merkur osećanje da emotivni i mentalni deo nije najbolji. 



 

Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski