уторак, 6. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -6.12.2022.


 Mesec u znaku Bika do 21:50 kada prelazi u znak Blizance pa je pred nama dinamična energija, prepuna vesti, okrenutosti društvenom životu, medijima, društvenim mrežama, rodjacima i ipak nekoj akciji.. Iako Mesec do 7:30am može doneti umor, usamljenost, osećanje blokade i napora, relativno ćemo ovog dana imati stabilne aspekte Meseca sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom, pa sve što budete radili može nositi odličnu viziju, prodornost i neka sreća može potpomoći završetku obaveza. Emocije veoma intezivne na početku nedelje. 

 Kvadrat izmedju Merkura i Jupitera od 8;06am nosi  i osećanje loše koncentracije, razdora izmedju želja i trenutnih mogućnosti, loše procene, preveliko davanje i mentalno trošenje.Mogu postojati velike nade u nešto novo. Bitno je da se skocentrišete na ono što vam je važno i da izbegavate detaljisanje, kao i čuvajte se grešaka u stvarima koje dobro poznajete. Bilo bi jako dobro da ovog dana ne obećavate više nego što možete, jer može doći do mentalnog opterećenja usled odredjenih rokova. Preporuka univerzuma je ne podcenjivati sebe! Vreme do 16h može doneti ili osećanje rutine, dosade, naglih promena raspoloženja, loše organizacije ili da radite nešto u čemu ne uživate. Mogu vam misli lutati na više strana ili možete započinjati nekoliko stvari odjednom, ali da sve ostane polovično. Vrlo je važno ići korak po korak, ali ako pak vidite da stvari ne idu najbolje po vas, bolje je ostaviti za naredni dan kada budete imali bolju energiju. 

Mesec će u popodnevnim časovima kroz trigon sa Plutonom doneti mogućnost da imate mogućnost da nešto rešite što vam stoji kao opterećenje( novac, bitna obaveza, sastanak, pregled), ali i sekstil sa planetom Jupiter od 20h može doneti ipak vreme blagostanja, srećnih okolnosti i boljeg raspoloženja. 

Merkur menja znak i ulazi u kardinalan, ženski znak Jarac od 23:09( prva senka 12.12.-29.12., retrogradni hod do 18.01. i druga senka do 6.02.).  Merkur će boraviti u znaku Jarca do 11.02.. a nosi ozbiljnije misli, odgovornost, pesimizam,ali ipak nešto bolju organizaciju i upornost. On mnoge od vas može naterati da se disciplinujete i budete čvršći u stavovima! Ovo može biti vreme podsećanja, obnove, ali i veće realnosti i dubljeg razmišljanja o prošlosti. Kontakti sa osobama iz prošlosti, pokretanja nečeg što je stajalo dugo, osećanje veće zrelosti ili osećanje puno planiranja biće veoma izraženo. Ipak, Merkur se ne oseća najbolje u znaku Jarca jer može izazivati tugu, opterećenje, depresivnost ili zahtevnost i samokritičnost. 



Srećno - Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski