среда, 7. децембар 2022.

Dnevna doza Lune -7.12.2022.

 

Dan pred vrlo intezivan Pun Mesec. Novinski stupci prepuni loših vesti, ali i nekog vida medijske blokade. Potpuno me to nije iznenadilo, jer Full Moon uz konjukciju sa intezivnim retrogradnim Marsom nosi upravo probleme tog tipa. Duže vremena možemo pročitati za vršačko nasilje, ozbiljne psihološke probleme mladih, nesreće u saobraćaju, a da ne govorimo o kolektivnim stvarima. Kao da više ništa ne može da nas iznenadi, ali zapravo nas iznova iznenadi da pomislimo da ne živimo u zemlji u kojoj živimo ili smo naviknuti još na duge tragove davne prošlosti kada je sve bilo drugačije. I jeste. 

Uticaj Full Moona može se uvek osetiti dan, dva ranije i kasnije. Danas aspekti Meseca bez ijedne planete. To negde znači da primarno nije najbolje vreme za neke veće odluke, aktivnosti uz svu ovu energiju koja traži posebnu pažnju na rečima, koja nosi uzburkane misli, a uz uticaj Merkura u znaku Jarca i mnogo dublje proživanje onog što je bilo sa onim što se dešava. Mesec je u Blizancima i nosi puno priče, telefoniranja, vožnje, čitanja, pisanja, pozitivne radoznalosti, ali se nemojte iznenaditi da vas vrati u neko prošlo vreme ili natera da obnovite od ovog perioda tamo gde ste stali.

Danas na snazi:  Venera će biti u polusekstilu sa Plutonom i može se javiti jaka zaljubljenost ili osećanje da ono što vam se dešava na ljubavnom planu je posebno i ostavlja jak utisak na vas. Mnoge ljubavi na ovom nivou mogu biti dublje i jače, medjutim ovaj aspekt može doneti i opsesivne ljubavne veze ili karmičke susrete. Negde s obzirom na okolnosti i vesti koje čitamo treba izbegavati posebno na početku nekog odnosa i previše savršeno i previše opsesivno, to negde vodi ozbiljnoj destrukciji. Ali ovaj aspekt nosi snažne emocije i sigurna sam da ste osetili često po odkucajima srca da će se nešto bitno desiti. E to je ovaj aspekt, jaki susreti, ali neki vid regeneracije sebe. Da li znate šta znači brinuti o sebi? - Pa brinuti pre svega o svom zdravlju. Venera - ne samo estetski i spolja već Pluton i dublje, podsvesnije, intimnije. Za one koji imaju neke dileme u glavi, ovaj aspekt može doneti da saznaju istinu i da sami odluče u kom pravcu žele da idu dalje. Ovaj aspekt može uticati i na novac, poklone ili nešto materijalno lepo, ali često donosi i prethodni trud. Neka karma će se danas malko šetati i doneti poruku " Svakom po zasluzi"..

Danas je na snazi nam je i inkonjukcija izmedju Sunca i Rx Urana koja će biti aktivna do petka i može doneti neopuštenost, nagomilavanje nervoze iz prethodnog perioda, nesigurnost u važnim ličnim stvarima, ali i buntovnost. Ukoliko ste prolazili kroz neki dosadniji period, može se ipak desiti kroz ovaj aspekt da pokrenete više zabave, putovanja i druženja. Ipak, trudite se da pokrenete neku veru i viziju, a opet da se potrudite da svojim znanjem, trudom i većom upornošću menjate stvari. Ništa zapravo neće padati lako.




Srećno - Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski