среда, 11. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -11.01.2023.


 Danas je dan kada nam treba malo humora. Iako možda prolazite kroz razne vrste stresa, poslovne, prevelikih očekivanja, odgovornosti, zimske melanholije i nedostatka Sunca, danas se treba smejati na svoj način. S obzirom da je uticaj Meseca u Devici praćen ceo dan analiziranje može da paralizuje našu dušu i utiče na robovanje planerom, vremenom, gledanjem na sat, opterećenošću detaljima i osećanjem težine u stomaku.

S obzirom da je Devica znak koji vlada prirodnim 6 poljem( zdravlje) da bi bili zdravi, potrebno je da danas nešto uradimo da nam se duša probudi u nekom drugačijem nivou.Simptom moram, ne znam dal ću stići, stvaraće napetost i blokiraće zadovoljstvo koje nosi univerzalna poruka: Danas je nov dan!

Ako se osećate neshvaćeno, a opet vas negde vuče neki ludi perfekcionizam i kontrola uma, prvo što bi bilo super uraditi otići na trčanje ili odraditi vežbe disanja, meditacije ili kardio( poseban akcenat na kukove i stomak), jedan dobar tuš da duša ozdravi i onda krenuti sa obavezama. S obzirom da napetost danas može rasti u saobracaju, okruženju, kupovinama, plaćanju računa i vremenu, ipak treba uneti neki smeh da dan prodje produktivno, ali malo opuštenije. Danas treba deliti savete i pokušati smiriti nekom dobrom energijom i druge. Videćete promenu. Zaustavite ego i potrebu da budete prvi. To danas treba da bude u senci. 


S obzirom da će Mesec od 16h primati super aspekt sa još retrogradnim Merkurom kao vladaocem ako ste raspoloženi, danas bi bilo super izbaciti ili pokloniti ono što vam ne treba, Preurediti prostor u kome provodite dosta vremena. Uzeti neku zaostalu knjigu ili pdf koji može da bude koristan u onome što planirate da pokrenete. Učenje, rad, mlo smanjenje proteina i disanje punim plućima, ali i prenošenje vedrije energije drugima, kao i čišćenje prostora u kome treba da ostavite svoje dnevne tragove duše biće bitni. Biće danas nekih vesti, olaksanja, kreativnost jeste pokrenuta pa trebate nastaviti .Sitniji pokloni ili potraga za nekim korisnim savetima i informacijama može doneti osećanje sreće.

Od 22:19 Mesec u Devici u trigonu sa R Uranom može doneti osećanje i neke euforije ili ličnog zadovoljstva, neobične susrete, poruke neba, ali i kroz spontane primere drugih pokretanje neke svoje motivacije. Koliko god danas možemo biti kontrolori i skloni da sve mora delovati savršeno u našoj glavi, preporuka je pokrenuti i spontanost. Mi nismo roboti, mi smo najsavršenija ljudska bića. Dopustite danas i svojoj deci da se slobodnije razvijaju ili daju svoje mišljenje. Pokušajte da shvatite vreme koje ste vi prošli. 

Srećno - vaša Astro Luna


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski