четвртак, 12. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -12.01.2023.


 Mesec u Devici u fazi opadanja kroz ceo dan. Dobija značaj na praktičnoj i analitičnoj prirodi pa u prvom delu dana nije loš počistiti sve ono što stoji, izvršiti manje popravke ili majstorske poslove. Danas možemo da se osećamo srećnije ako budemo korisniji, radni, završavamo obaveze i to može da nam prija. Zato i jeste poruka univerzuma danas: Zaposlite sebe!

Koliko god da danas možemo biti u dobrom balansu i organizaciji, planiranju, pisanju budućih obaveza, nemojte preterivati sa mentalno -fizičkim naprezanjem posebno ukoliko osećate da vam imunološki sistem slabiji ili prolazite kroz neki ranjiviji lični period. 

Posebno vreme od 10-14h može biti najefikasnije za rad i završavanje brojnih sitnih i radnih obaveza, jer je energija u usponu, a Mesec će dobijati podršku od strane Sunca koje trenutno prolazi znakom Jarca. Neka upornost pomešana sa temeljnim radom i čišćenjem može vam prijati i izbaciti na taj način loše misli ili preterana mozganja.

Vreme od 14:20-22h posebno ranjivije jer energija pada i senzibilnost može biti pojačana, preosetljivost na vremenske promene pa neće prijati meteropatama i hroničnim bolesnicima. To vreme može nositi i neku konfuziju, umor, osećanje rutine i umora, pa ako možete odmorite i punite energiju na svoj način. Mesec će se naći u opoziciji sa Neptunom pa neka maštanja pomešana i sa manjom apatičnošću mogu biti u centru energije. malo veća opreznost kada nešto kupujete u ovo vreme ili šaljete, jer može biti grešaka ili pogrešnih troškova. Opreznost se preporučuje sa lekovima i davanjem saveta drugma!

Kako budete osećali veći umor, bićete senzitivniji, zato se trudite da veći deo obaveza ipak završite do 14h. Kućni ljubimci i neke komedije, lagana muzika, masaže mogu prijati. Izbegavajte čekanja u redu!

Od 21:55 Mars kreće direktno sa 8 stepena znaka Blizanaca na fiksnoj zvezdi Ain iz sazveždja Hijade.Ovo je vrlo opasan stepen jer povećava trovanja, davljenja, neprijateljstva i rivalitet, nasilje i slepilo, Mars će u svojoj zadnjoj posleretrogradnoj fazi biti do 15.03.

Posebno osetljiv dan za kontakte sa solarijumima ili nekom vrstom veštačkog zračenja ili svetlosti! Za one koje čeka mnogo obaveza, uzimanje vitamina posebno u popodnevnim časovima, sa izbacivanjem kafe i ubacivanjem biljnih čajeva može im pomoći da izdrže današnji dan, koji može imati i malo težu energiju u vazduhu. 

Veoma povoljan dan za mentalno umirenje, primanje smirenije energije i zvukova, molitve i pokretanje raznih alternativnih tehnika podsvesnog mira a sve što je vezano za jaku buku, gužve može doneti potpunu iscrpljenost. 



Srećno - vaša Astro Luna



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski