Dnevna doza Lune 14/15.01.2023.


 Dragi moji Srećna vam i ova nasa pravoslavna Nova 2023, mir, zdravlje, nada, puno ispunjenja i zadovoljstva:-))

Što se tiče današnjeg vodiča kroz Mesec i ostale planetice:

Subota 14.01. nosi uticaj Meseca u znaku Vage podstičući nas da idemo napred da bi došli do zamišljenih ciljeva, ali da se okrenemo i ulepšavanju, lepoti iznutra, nekom miru u sebi. Potreba za nekim nebeskim poravnanjem, balansom, diplomatijom( to je trenutno malo teže) može nas dovesti u ravnotezu. Ali nigde ne žurimo. S obzirom da je Mesec u znaku saradnje i ravnoteže, kljucna uloga današnjeg dana je prilagodjavanje i uravnoteženje. Spoljni utisci mogu biti važni, ali doneti i neki vid nesigurnosti ako osećamo da negde ne pripadamo i ne dobijamo emociju koja nam je potrebna. 

Danas je jako dobar dan za traženje stručne pomoći ili mentorski rad. Posebno pozitivno vreme da uvedete neku promenu ako vam je estetika bitna, ali i dan svakako kada će nam ljubavne misli i potreba za partnerskim odnosom biti važna. Odličan dan za timski ili ortački rad, prenošenje znanja.Mesec u srećnom aspektu sa Venerom biće glavniaspekt danas i  donosi dan dobre emotivne energije, srećno vreme za zaradu, zadovoljstvo, poklone, uzivanje i druženje sa prijateljima. Posebno srećno vreme za neku promenu u izgledu i ulepšavanje. Sklonost diplomatiji, šarmu može pomoći u ličnom napretku.

Sunce u polusekstilu sa Saturnom na snazi do srede može doneti više strpljenja i odgovornosti u radnim obavezama i na polju porodice koji može pomoći dobrim rezultatima. Posebno srećno vreme za traženje pravnih saveta ili stručnih saveta. Mladje osobe mogu se osloniti na svoje mentore. Pozitivno vree za rešavanje nečeg što vam je delovalo teško, a takodje i za pokretanje nekog odgovornijeg projekta.

Nedelja, 15.01.2023

Od 2:23am na snazi je provokativan aspekt izmedju tranzitne Venere u znaku Vodolije sa njenim vladaocem R Uranom u kvadratu: Veliki emotivni testovi i iskušenja. Mogući nagli prekidi i razvodi. Nagla neprijatna iznenadjenja i susreti.Potreba za nečim novim i slobodom u emotivnim odnosima. U porastu tajne, komplikovane veze i veze bez obaveza. Mogućnost da prijateljstvo i ljubav se dese ali na pogrešan način. Mogu vas privući neobične, ekcentrične i krajnje neuobičajene osobe. Veze otvorene preko interneta. U slučaju novih veza, dobro proverite osobu sa kojom izlazite, jer se može desiti da nešto krije ili se predstavlja lažno.Preporuka: Manje rizika. U porastu neočekivani finansijski troškovi. Mnogo dramatike, usporiti, razmisliti, izbegavati nestrpljenje! U suprotnom u povećanju veliki emotivno -finansijski slomovi.Od 3:11 am na snazi je Poslednja Četvrtina Meseca - lunarna faza pred Mlad Mesec. Ona će se dešavati na 24 stepenu znaka Vage u kvadratu sa planetom Sunce na fiksnoj zvezdi Aktur.Ova zvezda je pozitivna za karijeru, poslovni uspeh, bolju reputaciju i promene na polju položaja. Često ova zvezda u lošem natalnom aspektu može učiniti ljude svadljivim. Ona utiče na počasti, ali mogućnost dolaska važnih prijatelja u život osobe. U kolektivnom smislu može doneti velike političke borbe i konflikte. Ovu fazu mogli bi malo senzibilnije da osete Ovnovi, Vage, Ribe, Rakovi i Device.

Od 9:10am Mesec u kvadratu sa Plutonom - pojačane povrede, pritisci, problemi sa okruženjem, bračni problemi, nepravda.Izbegavati silom nešto rešiti. Nesigurnost se može rešavati verbalnim konfiktima ili svadjalačkim ponašanjem. Uvredljivost. Potreba za istraživanjem koja može opterećivati emotivni odnos.

Mesec u praznom hodu - vreme kada treba izbegavati velike odluke, početke, posebno do 13:20

Od 13:09 Mesec prelazi u vodeni znak Škorpije. Potreba za mističnošću, tajanstvenošću, ali pojačanim emocijama. Jaka telepatija. Neočekivani pozivi.Odlično vreme za psihologiju. Emocije u jakom intezitetu i pod olujom. Lp vikend želi vam vasa Astro Luna

Коментари

Популарни постови