понедељак, 16. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -16.01.2023.

 

Dobar dan dragi moji:-))

Ulazimo u Novu, zanimljivu nedelju gde nas očekuje: izlazak Merkura i Urana iz retrogradne faze, snažna konjukcija Sunca i Plutona, Mlad Mesec i početak rodjendana Vodolija. 

Detaljan prikaz svih aspekata možete poslušati na mom youtube kanalu:

Nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u znaku Škorpije. Vreme skrivenih, intezivnih emocija koje mogu dovesti do burnih reakcija i promena u nama. U pojačanju i strahovi i osećanje straha od promena. Možemo delovati spolja jako, a iznutra jako ranjivo. Oldično vreme za istraživanje ili traženje nekakve stručne pomoći za nešto što nam je važno/ potrebno.

Možemo biti i skloni čuvanju tajni ili preživljavanju svega u sebi, ali i suprotnom ponašanju spolja. Jaka povezanost danas sa sličnima, kao i snovi koji mogu ukazivati na neke sitne, ali važne poruke onog što bi trebalo doneti kao odluku. Mir, poverenje i lojalnost je danas na testu, ali će doneti i osećanje unutrašnje sigurnosti. 

Opozicija Mesec/ R Uran može u popodnevnim časovima pojačavati tenzije, veći stres, promene planova, osetljive odnose sa ženama, ali kontakt sa ekcentričnim osobama, kao i neprijatnija prolazna osećanja. Može biti manje pometnje u komunikaciji, posebno sa okruženjem. Na poslu nam može prijati privatnost i da svako gleda svoja posla. Ipak, danas možemo imati potrebu da se nekom otvorimo, poverimo i oslobodimo nekih stega u sebi.

Večernji časovi zbog kvadrata Venere iz znaka Vodolije i Meseca i još uvek snažnog uticaja tranzitne Venere i retrogradnog Urana koji se može osećati tokom celog dana mogu doneti ljubavne brige, osetljive odnose sa ženama, trošenje novca na ono što nam nije potrebno i sklonost naglim promenama raspoloženja i ženskim problemima. 

Danas imamo priliku da otkrijemo nešto novo u sebi ili izbacimo nešto što nam je opterećenje.Timski poslovi, šetnje ili manji izlasci mogu pozitivno uticati na raspoloženje. Danas nije najbolji dan za pozajmmljivanje novca ili finansijske rizike! 

Biće itekako danas optužbi od strane onih koji refleksuju svoje probleme na druge i uvek im je neko kriv, samo su oni pametni, a može biti puno skrivanja slabosti i prenemaganja. Danas mogu pomoći mnogi alternativni vidovi olaksanja i razumevanja sebe. Može se malo i kolektivno osećati kriza i neraspoloženje. Možete prisustvovati i nekom ružnom postupku ili ponašanju drugih. Nemojte se mešati u tudje stvari dok vam neko ne zatrazi pomoć, jer mogu postati gore. 

Danas možemo iskusiti neko neobično osećanje za sebe koje trebamo pratiti.

Srećno - vaša Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski