уторак, 17. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -17.01.2023.


 Mesec u znaku Škorpije u svom padu pojačava duboke misli i razmišljanja, ali potrebu da budemo nežniji prema sebi, a opet i jednako odgovorni da poradimo sa najosetljivijim ili najskrivenijim delom sebe. Na nas danas mogu uticati tudji problemi, a možemo dosta osetljivo reagovati na tudju bol ili agresivnost. 

Danas je dan da negde osnažimo i neki deo sebe, a opet da se istovremeno i bavimo najranjivijim delom sebe i da preuzmemo veću i brigu i odgovornost prema sebi. Posebna suočavanja su važna u stvarima koje poričemo ili opravdavamo, a znamo dobro pravu istinu. Iako danas intuicija može da nas poveže i sa onima kojima smo potrebni, moramo proceniti kada je potrebno da pustimo i bliske ljude da preuzmu veću odgovornost prema sebi. 

Danas ne bi trebalo ići ni na previše zaštite, ali ni previše ekstremnog. Dok je Mesec u Škorpiji, važno je da otkrijemo svoje bolove i da ih negde stavimo u neku fioku.

Jutarnji časovi zbog kvadrature Mesec/ Saturn mogu nositi otežanja, nezadovoljstva, meteropatske promene, osećanje sporine, ograničenja, brige ili osećanje neke težine.

Ipak u dosta bolji balans, posebno ako imate odredjene bitne obaveze može se računati od 13:37 kada Mesec napravi sekstil sa Suncem i donese balans izmedju emocija, poslovnih aktivnosit, želja i više odgovornosti i temeljnosti i posvećenosti. To i jeste dobro vreme za psihološke razgovore, karijeru, ali i dobre emotivne razgovore bez osude.


Mesec u snažnom sekstilu sa Plutonom može doneti bitnija dešavanja u svetu koja na nas mogu ostaviti utisak, ali posebnu sklonost istraživanjima, dolasku do istine, čitanju izmedju redova i proncljivosti. Vreme i jakih flertova i snaznih fizičkih potreba. 

Od 18:34 - Mesec prelazi u znak Strelac Nosi optimističniju, širu, otvoreniju energiju. Okrenutost daljinama, putovanjima, mašti, idealizaciji, iskrenosti, obrazovanju, kontaktima sa inostranstvom. 

Mesec će se naći u praznom hodu i može doneti vreme kada je potrebno smanjiti veće aktivnosti jer može dolaziti do promene plana. 

Danas iz nekog mraka možemo videti svetlo. Može biti jako duboke povezanosti sa univerzumom i podsvesnih ličnih iskustva i poruka. Vreme snaznih emocija, ali jakih samoispitivanja. 

Srecno, Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski