понедељак, 2. јануар 2023.

Dnevna doza Lune -2.01.2023.


 Dragi moji, Srećna vam Nova 2023 i neka vas univerzum čuva i donese vam blagoslovenu godinu:-))

Ulazimo u prvu nedelju januara, vreme praznika, ali i astroloških promena :

Ponedeljak, 2.01.2023: Rx Merkur u znaku Jarca u sekstilu sa Neptunom u znaku Riba: Izuzetno maštovit i kreativan aspekt koji može da pokrene neke super ideje. Intuicija i jaka konekcija sa dragim osobama. Pozitivno vreme za putovanja. Vreme darovanja i podrške drugima. Srećno vreme za meditacije, masaže, opuštanje, molitve. Jaki snovi. Vaše poruke, reči mogu delovati umirujuće na druge.

Polusekstil izmedju Rx Merkura i Saturna može uticati na dobru koncentraciju, ali obnovu starih poslovnih pregovora ili važnijih finansijskih dogovora.Kontakt sa osobama gde postoji veća razlika u godinama mogu biti efikasniji ili poučniji. Dobro sa početka nove nedelje napraviti plan za ovu godinu/ mesec.



Mesec u Biku od 13:31 pod nešto lakšim aspektima sa Rx Merkurom pa neki zaostali dogovori, vesti i čestitke mogu stići. Odlično vreme za učenje, kraća putovanja, neke dogovore koji nisu išli od prošle godine ili fine posete sa prijateljima. 

  Mesec sekstil sa Neptunom od 13:54 može doneti vreme jaku zaljubljenost i  maštovitost, fine emotivne energije i povezanosti. 

Večernji časovi - Mesec sa Plutonom može doneti da ovu nedelju započnemo sa hedonizmom, uživanjem, opuštenošću. Pozitivno vreme za obnovu starih kontakta, ali i zaradu. Vreme plodne energije za ljubav. Povoljno vreme za trgovinu.



Srećno - Astro Luna

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Архива чланака

Autorska prava

Copyright by Natasa Paunovski